Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΝΑΟΥΣΑ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σοβαρός και αξιόπιστος εξωδιοικητικός παράγοντας της Νάουσας δήλωσε στην εφημερίδα μας τα εξής:
"Ο στόχος της ομάδας μας είναι να κάνει πρωταθλητισμό. Θέλουμε να την ανεβάσουμε κατηγορία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Από την στιγμή που η Αλεξάνδρεια χαμηλώνει τον πήχη τότε ο στόχος μας πιστεύω ότι γίνεται πιο βατός.
Κάνουμε μετεγγραφές και θα αποκτήσουμε δυο νέους και ταλαντούχους παίχτες εντός των ημερών. Είναι οι Αντωνίου και Καθρέπτης που αγωνίστηκαν πέρσι στην Κορυφή και ξεχώρισαν.
Το μπάτζετ που θα κινηθούμε, υπολογίζουμε ότι θα ξεπεράσει τα 220 χιλιάρικα και ευελπιστούμε ότι θα μας στηρίξουν χορηγοί (βρήκαμε δυο) και ο κόσμος της πόλης".

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη γενική συνέλευση της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ προ ολίγου που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
Όπως είχαμε γράψει εδώ και μέρες, ο σύλλογος Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Ήταν στην διαδικασία ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων Κώστας Μαστοροδήμος με τον Μάκη Κούντζα που είπαν ότι ενδιαφέρονται.
Παρόντες επίσης ήταν ο Θόδωρος Κολοθάς και ο Γιάννης Απατσίδης που τόνισαν ότι θα βρίσκονται κοντά στη νέα διοίκηση και μάλιστα ο δεύτερος είπε ότι θα συνδράμει οικονομικά με συγκεκριμένο ποσό (30 χιλ. ευρώ).
Ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταβίβαση της διοίκησης στο σύλλογο Παλαιμάχων αλλά προκρίθηκε ως καλύτερη χρονική στιγμή να γίνει αυτό η άλλη Τετάρτη δεδομένου ότι θα βρίσκονται περισσότεροι οπαδοί και παλαίμαχοι στην συνέλευση. Να σημειωθεί ότι σήμερα το βράδυ ο Σύλλογος Παλαιμάχων αναχωρεί για Σάμο και θα επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ.
Όπως δείχνουν τα πράγματα η ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην επόμενη μέρα.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Γ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα γίνει η γενική συνέλευση της ΑΕ Αλεξάνδρειας. Αυτό αποφασίστηκε από τους παράγοντες της ομάδας και ήδη έγινε η πρώτη επαφή του Θόδωρου Κολοθά με τον Στ. Μπούθα ώστε να βγει η πρόσκληση- ανακοίνωση προς τα μέλη και τους οπαδούς να βρεθούν στην συνέλευση.
Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του δήμου Αλεξάνδρειας και εκεί αναμένεται να εμφανιστεί η νέα πρόταση για διοίκηση.
Αυτό που προέκυψε από το ρεπορτάζ είναι ότι ενδιαφέρεται έντονα ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας να αναλάβει τις τύχες του σωματείου κάτω βέβαια από προϋποθέσεις.
Θα εκτιμηθεί η όλη κατάσταση από το συμβούλιο του Συλλόγου και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ομαλά η μεταβίβαση και θα ανοίξει ένας νέος κύκλος για την ομάδα.
Πρέπει να σημειώσω ότι πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας είναι ο Κώστας Μαστοροδήμος (φωτ.), ένας κατά κοινή ομολογία δραστήριος και οργανωτικός παράγοντας που έχει θητεία στο ΔΣ της Ομάδας επί προεδρίας Ιορδανόπουλου και Κολοθά.
Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο ίδιος δεν θα είναι στην θέση του προέδρου αλλά κάποιος άλλος από το Σύλλογο.
Δε μένει παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε οριακό σημείο έφτασε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αφού είναι κοινή διαπίστωση ότι κάθε μέρα που περνάει οδηγεί το σωματείο σε δυσκολότερη θέση ενόψει της νέας σαιζόν.
Η Αλεξάνδρεια φέτος δεν τα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο Γιάννης Απατσίδης, να αποχωρήσει από τα διοικητικά και να φτάσει στο σημείο να δηλώσει ότι η αποχώρησή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε θα πάψει να βοηθά, λελογισμένα, την ομάδα κάθε χρόνο και αυτό θα κάνει και φέτος σε όποια κίνηση, σχήμα παρουσιαστεί να συνεχίζει για τη νέα χρονιά.
Αν και πέρασαν αρκετές μέρες από τότε που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα τίποτα σε επίπεδο διοίκησης δεν έγινε.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να συζητήσει με τον Γ. Απατσίδη και ως εκ τούτου παραμένει στάσιμη η κατάσταση.


Πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επίσημη προέλευση, αναφέρουν ότι έχει αρχίσει μια συζήτηση κατ΄ αρχήν ενδιαφέροντος από γνωστούς παράγοντες που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν διοικητικό πόστο ώστε να δημιουργηθεί μια κίνηση για να αποκτήσει η ομάδα συνέχεια.
Μάλιστα, λένε οι πληροφορίες ότι, ο ιθύνων νους αυτής της πρωτοβουλίας ήδη έχει κάνει τις πρώτες κρούσεις και έχει βρει θετική ανταπόκριση και συνεχίζει.
Επίσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας λέει ότι ήδη έχει καταστρωθεί το πλάνο της επόμενης σαιζόν.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν ανήκουν παρά μόνον πέντε με έξι παίχτες, σαφώς καλύτερη κατάσταση από αυτή που είχε παραδώσει ο Ιορδανόπουλος, πλην όμως η νέα διοίκηση θα πρέπει να ψάξει για να βρει παίχτες καλούς και φτηνούς.
Φτηνούς διότι το σκεπτικό είναι να πέσει δραστικά το μπάτζετ της ομάδας και να μην ξεπεράσει τα 120 χιλιάρικα.

Τούτο σημαίνει ότι η Αλεξάνδρεια ξεκινάει εξ αρχής αγώνα για να σωθεί και σε καμιά περίπτωση να κατακτήσει μια εκ των τριών θέσεων που θα οδηγήσουν στην Γ΄ Εθνική, υπο την προϋπόθεση ότι θα τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο.
Συμπερασματικά, επείγει αυτό το διάστημα να συγκληθεί γενική συνέλευση ώστε να εκδηλωθείη όποια πρωτοβουλία δεδομένου ότι ενδιαφέρον υπάρχει κατ΄ αρχήν πλην όμως δεν είναι τίποτα επίσημο και κατά συνέπεια δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό.