Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ- ΝΑΟΥΣΑ 0-3. ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Σε ένα βαρύ γήπεδο διεξήχθη ο σημερινός αγώνας κόντρα στη Νάουσα. Μια Νάουσα να έχει την τύχη με το μέρος της και να προηγείται από το 6' λεπτό της συνάντησης έπειτα από απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Α.Ε.Π. πάλεψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η τύχη δέν ήταν με το μέρος της.
Από 2 δοκάρια είχαν οι δύο ομάδες με τον Γκορουμάνο στο 26' και τον Καραλιόπουλο στο 43'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε.Π. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι , έκανε πολλές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα. Προδόθηκε κυριολεκτικά από την τύχη της.
Η Νάουσα κατάφερε να βάλει άλλα δύο τέρματα με αντεπιθέσεις στο 63' και στο 86'.
Μαγικό το αποτέλεσμα του αγώνα.
Ο νόμος της μπάλας τιμωρεί !!! λένε!!! Εξακριβωμένο για άλλη μια φορά σήμερα.
Πολύ καλή η διαιτησία: Γκλαβίνας, Σταγγόλης και Σιδηρόπουλος Σ.Δ. Καστοριάς.
Κίτρινες κάρτες για την Α.Ε.Π. είδε ο Κυριακίδης, ενώ από πλευράς Νάουσας οι: Αργυρίου Π., Δημητριάδης καί Σίμος.
Α.Ε.Π. Τσακστάρας, Κυριακίδης (Χαραλαμπίδης Β.78'), Τσιάρας, Φαλτάκας, Μαντζώλας, Χριστοφορίδης, Ιωαννίδης (Ασλανίδης 78'), Τζερεμές (Κοτζατίσογλου 82'), Θ. Χαραλαμπίδης, Γκορουμάνος, Χρ. Καραγιάννης.
Προπονητής:Χρ. Λάλλος.
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Ραβούσης, Αργυρίου Πασχ. ,Μηλιώτης, Αραμπατζής, Σίμος, Δάλλας, Καραλιόπουλος (86' Βλαχοδήμος), Αργυρίου Γρ., Δημητριάδης (88' Τεληγιαννίδης), Τρούπκος, Ιωάννου(63' Χατζηγεωργίου).
Προπονητής: Θανάσης Γλώσσης.
Κ. ΝΤΙΓΚΟΣ

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑΟΥΣΑ- ΑΓΚΑΘΙΑ. ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ Α.Π

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Δ’ εθνικής, με τη ΝΑΟΥΣΑ να παίρνει σπουδαίο διπλό στον Βατόλακκο, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, νικώντας άνετα την τοπική Α.Ε.Π. με σκορ 0-3!
Εύκολη εντός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΓΚΑΘΙΑ, η οποία επικράτησε με σκορ 4-1 του Κάστορα και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ στο Βατερό με τον τοπικό Εθνικό, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.
Τέλος, η ΕΝΩΣΗ στάθηκε άτυχη απέναντι στην δυνατή Α.Ε.Π. Κατερίνης, από την οποία έχασε στα τελευταία λεπτά με σκορ 2-3.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Παρά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, ο ΠΑΣ Φλώρινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τα Αεράτα Γρεβενών.
Η διάθεση και η πίστη για επιστροφή στις επιτυχίες είναι έκδηλη στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων. Ο Πέτρος Παπαδόπουλος, είχε στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στις προπονήσεις.
Επιστρέφει στην ομάδα ο Γιώργος Ιωαννίδης, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ μοναδικός αμφίβολος είναι ο τερματοφύλακας Ανέστης Ξυλουργίδης.
Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του ΠΑΣ, θα γευματίσουν πριν την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα, σε γνωστή ταβέρνα της Φλώρινας, ως προς ένδειξη του καλού κλίματος που επικρατεί.
Το γεύμα είναι πρωτοβουλία και προσφορά του Φλωρινιώτη επιχειρηματία Βαγγέλη Τσέκαρη.

Πηγή: ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Γ. ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας, η παρουσίαση του νέου τρίτομου βιβλίου του Γιώργου Γαλανομάτη «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ».
Το νέο αυτό βιβλίο 1.114 συνολικά σελίδων, αποτελεί συνέχεια των δύο πρώτων τόμων που κυκλοφόρησαν πριν ακριβώς από δέκα χρόνια.
Το βιβλίο προλογίζουν οι δημοσιογράφοι:
* Δημήτρης Μπούζας
* Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος
* Γιώργος Τραπεζανίδης
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Κώστας Μπλιάτκας
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που γίνεται υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Ημαθίας. θα τιμηθούν:
α) Οι παίκτες που ξεπέρασαν σε συμμετοχές το «φράγμα» των 300 αγώνων πρωταθλήματος της ΒΕΡΟΙΑΣ.
β) Οι δυο πρώτοι σκόρερ της ΒΕΡΟΙΑΣ όλων των κατηγοριών.
γ) Ο πρώτος σκόρερ της ΒΕΡΟΙΑΣ σε αγώνες Α’ Εθνικής.
δ) Οι τρεις καλύτεροι Βεροιώτες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.
ε) Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε η ΑΕ Ποντίων Βέροιας.
Επίσης θα τιμηθεί ο αείμνηστος φωτορεπόρτερ Δήμος Ασικίδης, έργα του οποίου (διαχρονικές αθλητικές φωτογραφίες) θα εκτεθούν στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών το τριήμερο 1, 2 και 3 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-2 ΣΤΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Κάτω από συνεχή βροχόπτωση, Απόλλων Αμμοχωρίου και Αλεξάνδρεια ανεδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Αλεξάνδρεια και με σκόρερ τον Δημόπουλο, κατάφερε μόλις στο 10ο λεπτό να βρεθεί μπροστά με 2-0.
Στο 4’ μετά από κόρνερ του Στάιου στο δεύτερο δοκάρι και πάσα του Γεωργιάδη Α., ο Δημόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
Στο 10’ ο Στάιος με πολύ ωραία ενέργεια έβγαλε μόνο τον Δημόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.
Η Αλεξάνδρεια, έδειξε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα και πήρε τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια. Προσπάθησε με πολλά μακρινά σουτ να απειλήσει τον Ναλπαντίδη, όμως τα περισσότερα κατέληγαν άουτ.
Στο 29’ μετά από τρία συνεχόμενα κόρνερ, ο Γασπαράτος έκανε ένα σουτ, ο Γεωργιάδης Α. έδιωξε πάνω στην γραμμή, όμως η μπάλα κόντραρε στον Στάιο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
την επανάληψη η Αλεξάνδρεια συνέχισε να είναι απειλητική και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ ο Τενεδιός έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Γασπαράτος με σουτ από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε.
Στη συνέχεια η Αλεξάνδρεια πάλεψε για την ανατροπή όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του Τάσου Γκιαουράκη.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Υφαντίδης, Τσιλιγκιρίδης και Καραστογιάννης από το Κιλκίς.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ναλπαντίδης, Ιωαννίδης, Φωστηρόπουλος Σ., Φωστηρόπουλος Χ., Γεωργιάδης Δ., Γεωργιάδης Χ. (79’ Ντώνος), Γεωργιάδης Α. (58’ Στόικου), Σεκουλίδης, Δημόπουλος (87’ Τριγωνίδης), Αλεξιάδης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Καρράς, Αντάμης , Πέικος, Πατρίκας, Τσέος, Συμπεθέρης, Παπαδόπουλος Α., Τενεδιός (71’ Νικολόπουλος), Δημητριάδης, Γασπαράτος.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 2- 4 (1-2)

Ματσάρα το τοπικό ντέρμπι της Δ΄Εθνικής κατηγορίας μεταξύ Γρεβενά Αεράτα και Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ κάτω από συνεχή βροχή, 400 και πλέον φίλαθλοι απόλαυσαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις, προσωπικές μονομαχίες και χαμένες ευκαιρίες. Πιο δυνατά μπήκε η Α.Ε.Π. στο παιχνίδι και μετά το πρώτο τέταρτο τα Αεράτα ισορρόπησαν. Το παιχνίδι είχε φανταστικό ρυθμό, με τη μπάλα ν’ ανεβοκατεβαίνει ταχύτατα και τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Στο β΄ημίχρονο τα Αεράτα είχαν την υπεροχή, η Α.Ε.Π. όμως παίζοντας έξυπνα κατάφερε να πάρει τον αγώνα με τον Χρ. Καραγιάννη να δίνει τη χαριστική βολή στο 90΄.
Ανταπόκριση: Κ. Ντίγκος

Δ ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A1 EΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΥΡ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Αλεξανδρίδης. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην Αστυνομία η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, από ομάδα οπαδών του Αρη, όπως κατήγγειλε ο ίδιος. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βότση, μπροστά στο σύνδεσμο «Σούπερ 3» της περιοχής.
Ο κ. Αλεξανδρίδης, όπως ανέφερε, επέβαινε στο αυτοκίνητο του μαζί με τον γιο του, έγινε αντιληπτός από άτομα του συνδέσμου, ομάδα των οποίων, αποτελούμενη από 30-40 άτομα, κινήθηκε εναντίον του οχήματος του με λοστούς, καταστρέφοντας το. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, που τόνισε με έμφαση ότι από θαύμα υπάρχει στη ζωή και ο ίδιος και ο γιος του, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, αναφέροντας πως δεν πρόκειται να αφήσει τους ενόχους ατιμώρητους. Ο 48χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το 1979 από τον ΠΑΟΚ στον οποίο έκανε σπουδαία καριέρα μέχρι το 1989. Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε Άρη, Δόξα Δράμας, Εδεσσαϊκό και κρέμασε τα παπούτσια του το 1998 στη Δόξα

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 3ου ΟΜΙΛΟΥ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΝΙΚΗΣΕ Η ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ 0-2 ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κυρίως λόγω απειρίας έχασε σήμερα η ομάδα της Αλεξάνδρειας το ματς με τη Νάουσα. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πλατάνου, όπου έχει έδρα η Αλεξάνδρεια έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο του δήμου.
Το παρακολούθησαν γύρω στους διακόσιους θεατές και η Νάουσα έκανε τη δεύτερή της νίκη με 2-0.
Αναλυτικό ρεπορτάζ σε νέα ανάρτηση.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας με τα εξής αποτελέσματα:
Κλειδί-Ζερβοχώρι 4-0
Λευκάδια-Χαρίεσσα 2-0
Ολυμπιακός Ν.-Βεργίνα 1-2
Πλάτανος-Πατρίδα 6-0
Τρίκαλα-Κορυφή 2-0
Αγ. Γεώργιος-Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ. 0-1
Μέση-Διαβατός 1-2
Κοπανός-Καβάσιλα 1 -1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΙΑΒΑΤΟΣ .....12
2. ΒΕΡΓΙΝΑ ,,,,,,,,12
3. ΛΕΥΚΑΔΙΑ ,,,,10
4. ΠΑΟΚ ,,,,,,,,,,,,,,9
5. ΚΛΕΙΔΙ ,,,,,,,,,,,8
6. ΧΑΡΙΕΣΣΑ,,,,,,,7
7. ΤΡΙΚΑΛΑ ,,,,,,,6
8. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5
9. ΜΕΣΗ ,,,,,,,,,,,,4
10. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4
11. ΚΟΠΑΝΟΣ ,,,,,,,4
12. ΚΑΒΑΣΙΛΑ ,,,,4
13. ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ ,,,3
14. ΠΛΑΤΑΝΟΣ ,,,3
15. ΠΑΤΡΙΔΑ ,,,,,0
16. ΚΟΡΥΦΗ ,,,,,,0

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΚΛΗΡΩΣΗ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Έγινε η κλήρωση για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.
Στην κληρωτίδα μπήκαν 27 ομάδες, από τις οποίες οι πέντε τυχερές πέρασαν άνευ αγώνα. Κληρωθήκαν 11 ζευγάρια θα αγωνιστούν την Τετάρτη (14/10/2009) στις 3.30 μ.μ.
Τα ζευγάρια
1.-ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ γηπ. ΔΑΚ Νάουσας
2.-ΛΕΥΚΑΔΙΑ-ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ γηπ. Λευκαδιων
3.-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ γηπ. Μελικης
4.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ-ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ γηπ. Διαβατού
5.-ΑΕ ΣΦΗΚΙΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ γηπ. Σφηκιας
6.-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ γηπ.ΔΑΚ Δ. Βικέλας
7.-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΝΑΟΥΣΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ γηπ. Αγ. Νικολάου
8.-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ γηπ. Αγκαθιας
9.-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ γηπ. Γιανν/ριου
10.-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ-Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ γηπ. Νεοκαστρου
11.-ΠΑΟ ΚΟΡΥΦΗΣ-ΠΑΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ γηπ. Κορυφής

Άνευ αγώνα προκρίνονται οι ομάδες:
1.-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
2.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3.-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
4.-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
5.-ΑΡΗΣ Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Α.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε η Διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Κελιδιού.
"Αφού ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Εθνικού Κλειδιού για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να διαμαρτυρηθούμε για την κάκιστη διαιτησία του κ. Γιακουμάκου και του βοηθού του κ. Γκούμα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Κλειδιου.
Δεν ζητάμε την εξαίρεση των προαναφερθέντων διαιτητών από αγώνες τις ομάδας μας, απλά θα αναφέρουμε μόνο τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραπτώματά τους σε βάρος της ομάδας μας, που δε θα τα έκανε και ο πιο φανατικός φίλαθλος του Εθνικού.
Στην επίτευξη του πρώτου γκολ της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστής μας Blazev αφού τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα του Κλειδιου και βρίσκεται προ κενής εστίας και σε προφανή θέση για γκολ ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα. Ο κ. Γιακουμάκος καταλογίζει μεν το καταφανέστατο πέναλτι λησμονεί δε τον κανονισμό και δεν αποβάλλει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα σε επίθεση του Εθνικού ο βοηθός διαιτητή κ. Γκούμας έχει σηκώσει τη σημαία του και υποδεικνύει οφσάιντ τον επιθετικό ο διαιτητής δεν τον βλέπει και η ομάδα μας δέχεται γκολ. Κατόπιν έντονων διαμαρτυριών των ποδοσφαιριστών μας ο κ. Γιακουμάκος αποφασίζει να συμβουλευθεί τον βοηθό του κ. Γκούμα ο οποίος δεν πήγε στη σέντρα αλλά παρέμεινε στο ύψος της μεγάλης περιοχής μας όπου είχε υποδείξει το οφσάιντ. Παρά την ενημέρωση του βοηθού του για ύπαρξη οφσάιντ ο διαιτητής κ. Γιακουμάκος, για λόγο που μόνο αυτός γνωρίζει, και προς έκπληξη όλων τον αγνοεί και δείχνει τη σέντρα.
Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, τους Συλλόγους και τους ανθρώπους που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για την πρόοδό του να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης.
Προπάντων είναι κρίμα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, οι οποίοι μοχθούν και χύνουν τον ιδρώτα τους να στερούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο τους βαθμούς και τη χαρά της νίκης.
Με την παρούσα επιστολή-Διαμαρτυρία δε ζητάμε ούτε επιδιώκουμε την τιμωρία ή και την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες της ομάδας μας. Απλά θεωρούμε ως ελάχιστη υποχρέωσή μας την ενημέρωση των αρμοδίων και του φίλαθλου κόσμου για την κατάφωρη αδικία και την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Κλειδιου.
Με την ελπίδα ότι θα απουσιάσουν στο μέλλον παρόμοιες αποφάσεις σε όλα τα γήπεδα και για όλες της ομάδες… "
Το Δ.Σ.
Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ