Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΕΡΖΙΔΗ

Χρ. Τερζίδης: «Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν κακοί σε όλη τη διάρκειά του. Παρόλα αυτά το 4-1 θα έλεγα ότι ήρθε πολύ εύκολα. Αν θα μπορούσα να δικαιολογήσω την κακή εμφάνιση της ομάδος μας, θα έλεγα ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας που ήταν μία μέτρια ομάδα και ίσως μας παρέσυρε στον ρυθμό της. Είναι δεδομένο πως πρέπει να διορθωθούμε γιατί έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ένα ντέρμπι με την Νάουσα η οποία είναι αξιόλογη ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Εμείς πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι αυτό».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 4-1 ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4-1 η Αλεξάνδρεια επικράτησε στην έδρα της αγωνιζόμενη κόντρα στα Αεράτα Γρεβενών. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Αλεξάνδρειας στο 2010 καθώς έχει γνωρίσει δύο ήττες στη νέα χρονιά και έχει μία αναβολή αγώνα μέσα στην Καστοριά.
  Ο αγώνας έγινε στο ηλιόλουστο γήπεδο του Πλατάνου παρουσία ελαχίστων φιλάθλων στις κερκίδες. Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν κόντρα τον ήλιο ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι.
  Τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα ανήκουν στην Αλεξάνδρεια οι ποδοσφαιριστές της οποίας αγωνίστηκαν με καθαρό μυαλό και επικράτησαν της αντίπαλης ομάδος σε όλους τους τομείς. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλευόμενοι τα νεύρα και το χαλάρωμα των ποδοσφαιριστών του Χρήστου Τερζίδη. Ευτυχώς για την Αλεξάνδρεια οι φιλοξενούμενοι ήταν ανούσιοι και αναποτελεσματικοί στο επιθετικό τους παιχνίδι και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή που είχαν. Αντίθετα η Αλεξάνδρεια κατάφερε και προηγήθηκε  εκ νέου πολύ γρήγορα μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε και σημείωσε από ένα τέρμα στο τελευταίο λεπτό του κάθε ημιχρόνου.
  Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα αλλά η Αλεξάνδρεια έδειξε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο και σίγουρα αν στην περίπτωση που είχε απέναντί της έναν πιο δυνατό αντίπαλο, δεν θα περνούσε τόσο ευχάριστο απόγευμα. Δεδομένου πως την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι πηγαίνουν στη Νάουσα, θα πρέπει να βελτιώσουν πάρα πολλά και όπως είναι λογικό πάνω σε αυτό θα δουλέψει ο Χρήστος Τερζίδης μέσα στην εβδομάδα. 
Γκολ και φάσεις
5’: Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα από πλευράς Αλεξάνδρειας με τον Αντ. Παπαδόπουλο από αριστερά να περνάει δύο αντιπάλους, να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ. (1-0)
12’: Ο Τενεδιός βρίσκει αριστερά μόνο του τον Αντ. Παπαδόπουλο που κάνει κάτι σαν σέντρα σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω.
13’: Ο Γασπαράτος δίνει έτοιμο γκολ δεξιά στον Τενεδιό που εξ επαφής με την εστία κάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τζιόγκου.
18’: «Στραβοκλωτσιά» του Γασπαράτου με την μπάλα να καταλήγει αριστερά στον Αντ. Παπαδόπουλο που αν και μόνος θα κάνει κακό σουτ στην κίνηση και η μπάλα θα φύγει έξω.
19’: Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων που για πρώτη φορά στον αγώνα θα επισκεφθούν την μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας και ο Αναστασιάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ θα νικήσει τον Καρασαββίδη ισοφαρίζοντας για τα Αεράτα. (1-1)
20’: Κόρνερ για την Αλεξάνδρεια από αριστερά με τον Συμπεθέρη και τον Αντ. Παπαδόπουλο στο πρώτο δοκάρι να πιάνει την γυριστή κεφαλιά και τον Τζιόγκου να αποκρούει με γροθιές.
21’: Ο Αντάμης βρίσκει στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων τον Τενεδιό που εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα με ψύχραιμο πλασέ δίνει το προβάδισμα εκ νέου στην Αλεξάνδρεια. (2-1)
29’: Φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαλοδήμο να γεμίζει στην μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας και τον Πατρίκα να απομακρύνει επικίνδυνα σε κόρνερ με κεφαλιά.
41’: Ατομική προσπάθεια από δεξιά του Χερίδη που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, θα μπει στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, θα κάνει την συρτή σέντρα και τον Γασπαράτο να προλαβαίνει να διώξει προ του Μπαλοδήμου που ήταν σε εμφανή θέση για γκολ.
45’: Μπαλιά του Δημητριάδη στον Γασπαράτο που δίνει μισό γκολ στον Τενεδιό ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ γράφει το 3-1.
46’: Πλάγιο για τους φιλοξενούμενους από δεξιά, τελικός αποδέκτης στην περιοχή της Αλεξάνδρειας ο Μπαλοδήμος που θα περάσει τον Κ. Παπαδόπουλο, θα βρεθεί μόνος από πλάγια θέση με τον Καρασαββίδη ο οποίος με την εμπειρία του θα κερδίσει τον αντίπαλο επιθετικό και θα διώξει σε κόρνερ.
52’: Ανενόχλητος ο Μπαλοδήμος από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Αλεξάνδρειας κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καρασαββίδη.
83’: Ο Αντ. Παπαδόπουλος από αριστερά κάνει την συρτή σέντρα, ο Γασπαράτος μέσα από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων κάνει ένα περίτεχνο σουτ με αρκετά φάλτσα και η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω.
90’: Ο Τενεδιός ελίσσεται στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ σημειώνει το τελικό 4-1.
  Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ο διαιτητής Τρυφωνίδης από την Θεσσαλία καθώς και οι βοηθοί του Καπνιάς και Μωραΐτου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Καρράς, Αντάμης, Κ. Παπαδόπουλος (52’ Ιωαννίδης), Πατρίκας, ΤΣΕΟΣ, Συμπεθέρης (77’ Αντωνίου), Δημητριάδης (67’ Πρέμτσης), ΤΕΝΕΔΙΟΣ, Αν. Παπαδόπουλος, ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Τζιόγκου (46’ Βίδρας), Λάλος, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μήττας, Δελήβος, Χερίδης (61’ Παπαγιάννης), Δημητριάδης, Τ. Δημόπουλος, ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ, ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ, Αναστασιάδης (61’ Χάστας).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 07/02/2010

Απόλλων Αμμοχωρίου - Εθνικός Βατερού
Μακεδονικός Φούφα - ΑΕ Ποντίων Κατερίνης
Νάουσα - Αλεξάνδρεια
Σβορώνος – Εν. Αποστόλου Παύλου
Γρεβενά Αεράτα - Βατανιακός
Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικός Σιάτιστας
ΑΟ Κάστωρ -ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου
Εθνικός Κατερίνης – ΠΑΣ Φλώρινα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

1.       ΑΕ Ποντίων Κατερίνης     36  
2.       Νάουσα                          33     
3.       Νίκη Αγκαθιάς                32     
4.       Εθνικός Βατερού             31     
5.       Βατανιακός                     29    
6.       Εθνικός Κατερίνης           28  
7.       Μακεδονικός Φούφα        28    
8.       Μακεδονικός Σιάτιστας    28     
9.       Αλεξάνδρεια                    25 
10.     ΠΑΣ Φλώρινα                  20   
11.     Α.Ο. Κάστωρ                   18   
12.     ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου  16     
13.     Σβορώνος                       16     
14.     Ενωση Απ. Παύλου          11     
15.     Γρεβενά Αεράτα              10     
16.     Απόλλων Αμμοχωρίου      5      

*Έναν αγώνα λιγότερο έχουν Νάουσα και Αμμοχώρι

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ 
Απόλλων Αμμοχωρίου – Νάουσα                   αναβλ.
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Σβορώνος                  0-0
Εθνικός Βατερού - Μακεδονικός Φούφα          1-1
Αλεξάνδρεια - Γρεβενά Αεράτα                       4-1
Εν. Αποστόλου Παύλου - Νίκη Αγκαθ ιάς         0-0
Βατανιακός - ΑΟ Κάστωρ                                1-2
Μακεδονικός Σιάτιστας - ΠΑΣ Φλώρινα           2-0
ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου - Εθνικός Κατερίνης  0-3

ΚΕΡΔΙΣΕ 4-1 Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

  Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-1 η Αλεξάνδρεια κέρδισε μέσα στο γήπεδο του Πλατάνου τα Γρεβενά Αεράτα. Ο αγώνας έγινε σε ηλιόλουστο αγωνιστικό χώρο παρουσία λίγων φιλάθλων. 
  Χατ τρικ για την Αλεξάνδρεια πέτυχε ο Τενεδιός ενώ το σκορ για τους πράσινους άνοιξε ο Αντ. Παπαδόπουλος. Το σκορ διαμορφώθηκε ως εξής: 5': Αντ. Παπαδόπουλος (1-0)
19': Αναστασιάδης (1-1)
21': Τενεδιός (2-1)
45': Τενεδιός (3-1)
90': Τενεδιός (4-1)
Σε λίγο διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ απο τον Πλάτανο καθώς και όλα τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική όπου ξεχωρίζει η αποστολή της Αλεξάνδρειας στη Νάουσα. 
  Στην φώτο οι αρχηγοί της σημερινής αναμέτρησης (Αλεξάνδρεια - Γρεβενά Αεράτα) με το διαιτητικό τρίο.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΑΜΜΟΧΩΡΙ-ΝΑΟΥΣΑ. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ Χ΄΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Τον Αντώνη Χατζηκωνσταντίνου απέκτησε η Νάουσα. Ο παίκτης προέρχεται από την ομάδα της Νίκης Βόλου, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου.
Εν τω μεταξύ, μετά από απόφαση της ΕΠΟ το παιχνίδι Απόλλων Αμμοχωρίου - Νάουσα αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών και αγωνιστικού χώρου.

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΣΒΟΡΩΝΟΣ, 3ος ΟΜΙΛΟΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δεν ανέδειξε νικητή το κατερινιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΜΑΕ Ποντίων και τον Σβορώνο που έγινε στο γήπεδο της Νέας Ζωής. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Ίτσιου.
Τον αγώνα "σημάδεψε" η φάση του 60' όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Ταρασιάδη το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ (χέρι) του φορ των Ποντίων.

Η ισοπαλία αυτή δίνει τη δυνατότητα στη Νάουσα (33 β.), εφ' όσον κερδίσει στο αυριανό παιχνίδι με τον ουραγό Απόλλωνα Αμμοχωρίου να πιάσει στην κορυφή τους Πόντιους (36 β.). Από την πλευρά του ο Σβορώνος ισοβαθμεί πλέον με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (16 β.) έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΛΕΥΚΑΔΙΑ- ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ.........9 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΛΕΙΔΙ.........2 - 3
ΠΛΑΤΑΝΟΣ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ......2 - 1
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ  ............2- 1
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΤΡΙΔΑ.  5 - 1
ΜΕΣΗ - ΚΟΡΥΦΗ ...................2 - 2
ΚΟΠΑΝΟΣ - ΠΑΟΚ ...............4 - 2
ΔΙΑΒΑΤΟΣ- ΚΑΒΑΣΙΛΑ......0 - 0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΛΕΥΚΑΔΙΑ  48, ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 42, ΔΙΑΒΑΤΟΣ 35, ΒΕΡΓΙΝΑ 33, ΚΑΒΑΣΙΛΑ 33, ΜΕΣΗ 30, ΧΑΡΙΕΣΣΑ  29, ΤΡΙΚΑΛΑ 29, ΚΛΕΙΔΙ 25, ΚΟΠΑΝΟΣ 25, ΚΟΡΥΦΗ  24, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 22, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16, ΠΛΑΤΑΝΟΣ 13,
ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 6 ,  ΠΑΤΡΙΔΑ .0

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Η Α.Ε.Αλεξάνδρειας ενέταξε στην ομάδα της τον ποδοσφαιριστή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ-ΝΟ. Είναι 24 ετών, μένει στη Βέροια και έχει αγωνιστεί σε Ε.Α.Παύλου, Αιολικό Μυτιλήνης, σε ομάδα Α' Εθνικής στη Βουλγαρία και τελευταία αγωνιζόταν στην Κύπρο.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΑΤΑ


   Την Κυριακή η Αλεξάνδρεια υποδέχεται στην έδρα της τα Γρεβενά Αεράτα που βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 10 βαθμούς.
  Ο αγώνας είναι φαινομενικά εύκολος αλλα ο Χρήστος Τερζίδης έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του πως κρύβονται πολλοί κίνδυνοι σε αυτόν και οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι μονόδρομος για τους πράσινους. 

  Τον αγωνα σφυρίζει ο Δ. Τρυδωνίδης με βοηθούς τους Καπνιά και Μωραΐτου από την Θεσσαλία. 


-4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΓΚΑΘΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 3-3 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


 Τρείς φορές έμεινε πίσω στο σκορ η Αγκαθιά στο χτεσινό (Τετάρτη 27 Ιανουαρίου) εξ αναβολής παιχνίδι με την Φλώρινα, αλλα κατάφερε και τις τρεις να βρει την λύση και να ισαφαρίσει το παιχνίδι και μπορούσε λίγα λεπτά πριν απο την λήξη της αναμέτρησης να "κλέψει" το τρίποντο αλλά ο Τσιούπρος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.
  Το σκορ για την Φλώρινα άνοιξε ο Μητρεβόλης στο 5ο λεπτό (1-0) για να απαντήσει η Αγκαθιά με τον Τσιούπρο 3 λεπτά αργότερα (1-1). Στο 18ο λεπτό ο Ασλάνογλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Φλώρινα (2-1). Στο 23' ο Ντάμτσιος έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Έξι λεπτά αργότερα ο Μητρεβόλης σημείωσε το 3-2 για την ομάδα του πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα. Το σκορ έκλεισε στο 80' ο Μπάκανος (3-3) και στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Τσιούπρος σημαδεύοντας το δοκάρι των γηπεδούχων έχασε την μεγάλη ευκαιρία να δώσει το τρίποντο στην Αγκαθιά.
  Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΦΛΩΡΙΝΑ: Σιαπανίδης, Μορουζίδης, Τράικος, Μάνος Π. (23' λ. τρ. Φαρμάκης), Μάνος Γ., Ιωαννίδης, Ασλάνογλου, Τσαπαρής, Μητρεβόλης, Πλαγιάντζης (85' Λίτας), Φουδούλης (70' Κίνες)
ΑΓΚΑΘΙΑ: Κωτσόπουλος (56' Κίτσας), Κουβατσίδης (56' Μπάκανος), Διτσόλας, Μελιόπουλος, Πολυζόπουλος, Λαμπριανίδης, Πατρίκας, Τενεκετζής, Κοτταΐδης (80' Ξαφέτης), Τσούπρος,
Ντάμτσιος.
  Μετά και την ισοπαλία αυτήν της Αγκαθιας μέσα στην Φλώρινα,η ΑΕΠ Κατερίνης ξέφυγε με 4 βαθμούς από την Αγκαθιά που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η οποία αναλυτικά έχει ως εξής:
1. Α.Ε.Π. Κατερίνης         35
2. Νάουσα                        33
3. Αγκαθιά                        31
4. Βατερρό                       30
5. Βατανιακός                  29
6. Φούφας                        27
7. Εθνικός Κατερίνης      25
8. Σιάτιστα                       25
9. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ         22
10. Φλώρινα                    20
11. Βατόλακκος              16
12. Κάστωρ                    15
13. Σβορώνος                 15
14. Ένωση Απ. Π.          11
15. Γρεβενά Αεράτα      10
16. Αμμοχώρι                 5
   Η Αλεξάνδρεια, η Φλώρινα, ο Κάστωρ, η Ένωση Απ. Π. , τα Αεράτα και το Αμμοχώρι έχουν από εναν αγώνα λιγότερ.


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Έγινε προχτές  στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Τα δύο ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα και θα αγωνιστούν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου (3 μ.μ.), είναι:

Μελίκη – Σταυρός (γήπεδο Μελίκης)
Διαβατός – Νάουσα (γήπεδο Διαβατού).

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

3ος ΟΜΙΛΟΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ, ΙΣΟΠΑΛΗ Η ΑΓΚΑΘΙΑ, ΝΙΚΗ Η ΝΑΟΥΣΑ

Με πολλές αναβολές συνεχίστηκε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Στο μεγάλο ντέρμπι της Αγκαθιάς, η ομάδα του Νίκου Παπανώτα αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την πρωτοπόρο ΑΕΠ Κατερίνης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κουμουρτζή στο 51’. Στο 55’ αποβλήθηκε με κόκκινη ο Βαλδήρ και στο 73’ ο Καφές με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Πολυζόπουλος και η Αγκαθιά τελείωσε με εννέα παίκτες το ματς. Στο άλλο ντέρμπι, η Νάουσα κέρδισε το Βατερό με 3-1, έμεινε μόνη της στην δεύτερη θέση και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους δυο βαθμούς. Για τους «κυανόλευκους» σκόραραν οι Αραμπατζής στο 38΄, Βλαχοδήμος στο 60΄ και Χατζηγεωργίου στο 86΄, ενώ δοκάρι είχε ο Χατζηγεωργιου στο 74΄. Το ματς της Ένωσης στην Φλώρινα και της Αλεξάνδρειας στην Καστοριά αναβλήθηκαν λόγω καιρού.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΑΟΥΣΑ-Εθνικός Βατερού: 3-1
ΑΓΚΑΘΙΑ-Α.Ε.Π. Κατερίνης: 1-1
Σβορώνος-Μακεδ. Φούφας: 1-0
Εθνικός Κατερίνης-Βατανιακός: 0-0
Σιάτιστα-Α.Ε.Π. Βατόλακκου: 3-2
Κάστωρ-AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (αναβλ.)
Φλώρινα-ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. (αναβλ.)
Γρεβενά Αεράτα-Απόλλων Αμ. (αναβλ.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Α.Ε.Π. Κατερ. 35
2. ΝΑΟΥΣΑ 33
3. ΑΓΚΑΘΙΑ 30
4. Εθνικός Βατερ. 30
5. Βατανιακός 29
6. Μακεδ. Φούφας 27
7. Εθνικός Κατερ. 25
8. Σιάτιστα 25
9. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 22
10. Φλώρινα 19
11. Α.Ε.Π. Βατόλακ. 16
12. Κάστωρ 15
13. Σβορώνος 15
14. ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. 11
15. Γρεβενά Αεράτα 10
16. Απόλλων Αμ. 5

* Δύο αγώνες λιγότερους έχει η Φλώρινα και από έναν η ΑΓΚΑΘΙΑ, η ΕΝΩΣΗ Απ. Π., ο Κάστωρ, τα Γρεβενά Αεράτα και Απόλλων Αμ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ

  Η 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής έχει πολλούς αγώνες που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον τόσο στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όσο και στις τελευταίες θέσεις. Η πρωτοπόρος ομάδα της ΑΕΠ Κατερίνης που έχει 34 βαθμούς θα φιλοξενηθεί στην Αγκαθιά που έχοντας 30 βαθμούς και εναν αγώνα λιγότερα ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Νάουσα υποδέχεται στην εδρα της τον Εθνικό Βατερού με τον οποίον "συγκατοικούν" στην 2η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Ο Κάστωρ που "καίγεται" για βαθμούς έχοντας μόλις 15 υποδέχεται την Αλεξάνδρεια που εχει 22 και θελει και αυτή οπωσδήποτε το τρίποντο. Η Φλώρινα με 19 βαθμούς υποδέχεται το Μακροχώρι που έχει 11 και παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Εθνικός Κατερίνης με 24 βαθμούς φιλοξενεί στην έδρα του τον Βατανικό που εχει 28 και ειναι προφανές και σε αυτό το παιχνίδι πως και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους 3 βαθμούς της νίκης. Η Σιάτιστα με 22 υποδέχεται τον Βατόλακκο που έχει 16. Τέλος στο ντέρμπι των ουραγών, τα προτελευταία Αεράτα Γρεβενών με 10 βαθμούς θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους το Αμμοχώρι που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 5.

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


Έγιναν τα παιχνίδια της β’ αγωνιστικής του β’ γύρου στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων παίδων και νέων της ΕΠΟ, η αλλιώς Πρωτάθλημα Υποδομής Coca-Cola «Future League», όπως έχει ονομαστεί επίσημα. Οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, φιλοξένησαν τις αντίστοιχες ομάδες της Λάρισας, όπου κατάφεραν στους Παίδες να κερδίσουν με 2-1 και να είναι πιο κοντά στην β’ φάση, σε αντίθεση με τους Νέους που έχασαν με το ευρύ 4-1 και έτσι οι ελπίδες για την επόμενη φάση είναι πλέον μηδαμινές.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Βατερού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί φίλαθλοι, την Κυριακή 24/01/2010 η ομάδα μας δίνει έναν καθοριστικό αγώνα για την πορεία της στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Βατερού. Σας καλούμε όλους στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την αγαπημένη ομάδα μας. Γενική είσοδος 5 ευρώ».

O ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΒΑΚΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ


Μετά την πρόσληψη του Δάκη Καβακά στη θέση του προπονητή, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/1) τη συμφωνία με τον γυμναστή Μανώλη Γιοβανόπουλο, στη θέση του Φίλιππου Χατζηγεωργίου που αποχώρησε από την ομάδα. Να σημειωθεί πως ο Γιοβανόπουλος συνεργάστηκε και στον Αετό Σκύδρας με τον Καβακά, απ’ όπου αποχώρησαν πριν από λίγο καιρό.

Από εκεί και πέρα, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραγιάννης και Μπαχράμης ώστε να ξεπεράσουν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ


  Μόλις πληροφορηθήκαμε πως ο Τ. Καβακάς είναι ο νέος προπονητής της Βέροιας ανατρέξαμε στο αρχείο μας 3 χρόνια ακριβώς πίσω.
  Ιανουάριος του 2007 και η Αλεξάνδρεια με κίνηση ματ ανακοινώνει το νέο της απόκτημα που ακούει στο όνομα Τιμόθεος Καβακάς. Ένα μεγάλο όνομα που έρχεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρεια να κατακτήσει το πρωτάθλημα "κλειδώνοντας" την άμυνα των πρασίνων.
  Η εφημερίδα ΧΡΟΝΙΚΑ τότε είχε την αποκλειστικότητα και του θέματος αλλά και της φωτογραφίας στην οποία από αριστερά διακρίνονται ο τότε πρόεδρος Θ. Ιορδανόπουλος, ο Τ. Καβακάς, ο τεχνικός διευθυντής της Αλεξάνδρειας Δ. Παπαδημητρίου και ο αντιπρόεδρος της ομάδος Θ. Κατσίκας.

ΗΤΤΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕ 2-1

Άτυχη στάθηκε η «Βασίλισσα» στο ντέρμπι των Γιαννιτσών, όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την τοπική Αναγέννηση. Οι Βεροιώτες είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να αποσπάσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Γ. Κικερίδη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στο 16’ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Καραγιάννη βρήκε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κελπέκη! Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και συγκεκριμένα δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με κοντινό σουτ του Κηλίκη.

Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά το 65’, οι «κυανέρυθροι» πίεσαν για την ισοφάριση και στο 76’ ο Αστράουσκας με σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ με σουτ του Κρόνχαρτ έξω από την περιοχή στο 87’, το οποίο άλλαξε δύο φορές πορεία καθώς κόντραρε στα πόδια των Τριάντου, Τζημογιάννη, ξεγελώντας τον Κοτταρίδη!
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κελπέκης, Γεωργίου, Ραπτόπουλος, Ιορδανίδης Ν., Καλαφάτης, Μοσχάκης (75’ Καρυοφύλλης), Κρόνχαρτ, Κηλίκης (90’+ Κράββαρης), Ιορδανίδης Γ., Ζαρογιάννης, Στεφανίδης (56’ Μπογκντάν).
ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Βέρτζος, Καπίας, Μυροφορίδης, Παυλίδης (82’ Καλτσάς), Τζημογιάννης, Τριάντος, Ευθυμιάδης (74’ Μπαχράμης), Λαναρής, Καραγιάννης, Αστράουσκας (90’ Βούλγαρης).
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ

Ο ΚΑΒΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ



Ο παλιός παίκτης της "Βασίλισσας" Τιμόθεος Καβακάς, ανέλαβε από σήμερα (18/1) το πόστο του προπονητή στην ομάδα, στη θέση του Γιώργου Κικερίδη που αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Βέροια ανακονώνει την πρόσληψη του Τίμου Καβακά ως προπονητή της ομάδας. Ο μέχρι πρότινος προπονητής Γιώργος Κικερίδης αναλαμβλανει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή".
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1


  Την 2η ήττα της μέσα στο 2010 γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας. Μετά τη Σιάτιστα η Αλεξάνδρεια ηττήθηκε στην έδρα της αυτή τη φορά από τον Εθνικό Κατερίνης με 0-1, με ένα γκολ το οποίο επετεύχθη στο 89ο λεπτό του αγώνα.
  Στο παγωμένο γήπεδο του Πλατάνου Αλεξάνδρεια και Εθνικός Κατερίνης «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι μπροστά σε λίγους φιλάθλους οι οποίοι παρακολούθησαν προσωπικές μονομαχίες, κόντρες, μαρκαρίσματα και αρκετό πάθος από πλευράς ποδοσφαιριστών, με έναν διαιτητή ο οποίος «μοίρασε το καρπούζι» στην μέση επιτρέποντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα το δυνατό παιχνίδι χωρίς να σφυρίζει με το παραμικρό τα φάουλ
  Όπως παραδέχθηκε και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Αλεξάνδρειας Χρήστος Τερζίδης, η Αλεξάνδρεια είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν άστοχοι, άτολμοι αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις μη ικανοί να σκοράρουν. Βέβαια ο προπονητής της Αλεξάνδρειας στερήθηκε των υπηρεσιών των δύο βασικών φετινών του μονάδων που είναι ο Κυριάκος Καρασαββίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Γρηγόρης Πατρίκας που φέτος έχει δώσει πάρα πολλές λύσεις και στην επίθεση που δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών.
  Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Κατερίνης έδειξε πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και σίγουρα απέδειξε με την εμφάνιση αυτή πως η βαθμολογική του θέση δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες που έχει η ομάδα.
  Πολύ καλός ο διαιτητής του αγώνα Γιουκλαφής που έπαιξε 50-50 και όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, επέτρεψε το δυνατό παιχνίδι στις δύο ομάδες. Χωρίς προβλήματα και οι βοηθοί Δούκας και Αποστόλου.  
Γκολ και φάσεις
12’: Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Σαμανίδη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας και τον διαιτητή της συνάντησης να ακυρώνει σωστά τον γκολ με υπόδειξη του βοηθού για οφ σαιντ.
23’: Κάθετη μπαλιά του Γασπαράτου στον Τενεδιό, ο δεύτερος μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων θα στείλει την μπάλα πάνω στον Σακελαρίδη.
29’: Κάθετη μπαλιά του Τσέου και πάλι στον Τενεδιό που αντί να «κόψει» την μπάλα στον Γασπαράτο που ήταν σε θέση βολής, κάνει το αδύναμο σουτ που μπλοκάρει εύκολα ο πορτιέρο του Εθνικού.
30’: Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους από αριστερά με τον Σταλίκα, πρώτος στην κεφαλιά ο Τάσσιος και η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της Αλεξάνδρειας.
31’: Μετά από φάουλ της Αλεξάνδρειας και πολλές κόντρες η μπάλα φτάνει στον Τενεδιό που από το ύψος του πέναλτι ανενόχλητος στέλνει την μπάλα απελπιστικά έξω.
53’: Καλό μακρινό σουτ του Γασπαράτου, η μπάλα ενώ είχε κατεύθυνση με δύναμη προς την αντίπαλη εστία, κόντραρε σε σώμα αμυντικού και έφυγε σε κόρνερ.
54’: Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων από αριστερά με τον Κλιάνη που με μακρινή μπαλιά ακριβείας θα βγάλει μόνο του στην απέναντι πλευρά με την εστία της Αλεξάνδρειας τον Σαμανίδη που βρισκόμενος σε θέση για γκολ θα κοπεί με άριστη επέμβαση του Δημητριάδη που θα κόψει την μπάλα καθαρά και συγχρόνως σωτήρια για την Αλεξάνδρεια.
59’: Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Νικολόπουλος θα κάνει το μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και ο Σακελαρίδης με ωραία εκτίναξη θα διώξει σε κόρνερ.
62’: Ατομική προσπάθεια από δεξιά του Σαμανίδη του Εθνικού που θα κάνει σέντρα σουτ και ο Κοσκινάς με διπλή προσπάθεια στον αέρα θα μπλοκάρει την μπάλα.
89’: Δυνατό σουτ από μακριά του προωθημένου Τσιμόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κοσκινά. (0-1)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κοσκινάς, Ιωαννίδης, Αντάμης, Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Καρράς, ΤΣΕΟΣ, Συμπεθέρης, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Τενεδιός (58’ Νικολόπουλος), Α. Παπαδόπουλος, Γασπαράτος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Σακελαρίδης, Σαββίδης, Ζυγόπουλος, ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, Τζιαμάς, Δουμτσης (61’ Μπεκάρης), ΣΤΑΛΙΚΑΣ, Βράκας, Τάσσιος (46’ Κλιάνης), Καλαϊτζίδης (82’ Λαζαρίδης), ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ.

"ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ


  Σήμερα "αυτοκτονήσαμε". Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας και θέλαμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε για να δουμε καλύτερα την συνέχεια του πρωταθλήματος, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Το 2010 ξεκίνησε πολύ στραβά για μας. Δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια όπου ήμασταν πολύ κακοί. Το δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα θεωρώ πως έπρεπε να ήταν η ισοπαλία. Η συνέχεια για μας είναι δύκολη. Αγωνιζόμαστε την επόμενη αγωνιστική με τον Κάστωρα που παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία και θα δούμε πως θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα αυτού.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24/01/2010

Νάουσα - Εθνικός Βατερού
Σβορώνος - Μακεδονικός Φούφα
Γρεβενά Αεράτα - Απόλλων Αμμοχωρίου
Νίκη Αγκαθιάς - ΑΕ Ποντίων Κατερίνης
ΑΟ Κάστωρ - Αλεξάνδρεια
ΠΑΣ Φλώρινα – Εν. Αποστόλου Παύλου
Εθνικός Κατερίνης - Βατανιακός
Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.       ΑΕ Ποντίων Κατερίνης      34      
2.       Νάουσα                           30     
3.       Εθνικός Βατερού              30      
4.       Νίκη Αγκαθιάς                 29      
5.       Βατανιακός                     28      
6.       Μακεδονικός Φούφα        27      
7.       Εθνικός Κατερίνης           24      
8.       Αλεξάνδρεια                    22      
9.       Μακεδονικός Σιάτιστας    22      
10.     ΠΑΣ Φλώρινα                  19      
11.     ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου  16      
12.     Α.Ο. Κάστωρ                   15     
13.     Σβορώνος                       12    
14.     Ενωση Απ. Παύλου          11     
15.     Γρεβενά Αεράτα             10       
16.     Απόλλων Αμμοχωρίου      5
 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Εθνικός Βατερού – Σβορώνος    3-2
Νάουσα - Γρεβενά Αεράτα        4-1
Μακεδονικός Φούφα - Νίκη Αγκαθιάς  3-2
Απόλλων Αμμοχωρίου – ΑΟ Κάστωρ    1-2
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης – ΠΑΣ Φλώρινα 3-0
Αλεξάνδρεια - Εθνικός Κατερίνης        0-1
Εν. Αποστόλου Παύλου - ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου  0-1
Βατανιακός – Μακεδονικός Σιάτιστας  5-1

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


  Νέα ήττα για την Αλεξάνδρεια η οποία ηττήθηκε εντός έδρας απο τον Εθνικό Κατερίνης με 0-1. Το νικητήριο γκολ για τον Εθνικό πέτυχε ο Τσιμόπουλος με δυνατό σουτ στο 89ο λεπτό του αγώνα "παγώνοντας" τους ανθρώπους της Αλεξάνδρειας.
  Σε λίγο διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ απο το γήπεδο Πλατάνου και τις δηλώσεις του προπονητή της Αλεξάνδρειας Χρήστου Τερζίδη που χαρακτήρισε "αυτοκτονία την ήττα αυτή της Αλεξάνδρειας. Σε λίγο επίσης όλα τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

A1 EΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

   Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής περιλαμβάνει έναν δύσκολο εντός έδρας αγώνα για την Αλεξάνδρεια η οποία αναμετράται με τον Εθνικό Κατερίνης. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα με την Αλεξάνδρεια να έχει 22 βαθμούς και τον Εθνικό Κατερίνης 21. Το τρίποντο της νίκης για τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τερζίδη ειναι αναγκαίο γιατί εκτός των βαθμών ο αγώνας γίνεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας.
  Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει και η Αγκαθιά η οποία φιλοξενείται στην έδρα του Φούφα και χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15 αγωνιστικής για αυριο Κυριακή 17 Ιανουαρίου έχει ως εξής:

Αλεξάνδρεια - Εθνικός Κατερίνης
Μακεδονικός Φούφα - Αγκαθιά
Βατερό - Σβορώνος
Νάουσα - Αεράτα
Απόλλων Αμμοχωρίου - Κάστωρ
Ένωση Απ. Π. - Βατόλακκος
ΑΕΠ Κατερίνης - Φλώρινα
Βατανιακός - Σιάτιστα

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ


  Μόνο άδικη μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα της Αλεξάνδρειας απο την Σιάτιστα την προηγούμενη αγωνιστική. Η Αλεξάνδρεια δεν μπήκε με το "δεξί" στη νέα χρονιά, δέχτηκε ένα αστείο γκολ, είχε δύο δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ.
  Η Σιάτιστα είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον Σωτήρη Μαυροδήμο στον πάγκο της που ειναι πρώην συμπαίκτης και καλός φίλος του προέδρου των παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Κώστα Μαστοροδήμου. Ωστόσο ο Μαυροδήμος απομακρύνθηκε και την θέση του πήρε ο Θοδωρής Βόλτσης, αλλαγή στον πάγκο που έφερε και νίκες για την ομάδα της Σιάτιστας.
  Εν τω μεταξύ έχει οριστεί η διαιτητική τριπλέτα για την επόμενη αγωνιστική του εντός έδρας αγώνα της Αλεξάνδρειας με τον Εθνικό Κατερίνης, ένα παιχνίδι κρίσιμο για τους πράσινους που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Ο Ι. Γιουκλαφής με βοηθούς τους Μ. Δούκα και Σ. Αποστόλου από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΦΛΩΡΙΝΑ- ΑΓΚΑΘΙΑ ΣΤΙΣ 13/1/10

Σε νέα ημερομηνία ορίσθηκε το ματς της Αγκαθιάς στην Φλώρινα. Ενώ η ΕΠΟ είχε ορίσει το εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής για την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, επανήλθε την Δευτέρα (11/1) και με νέα ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι το Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας Φλώρινα-Νίκη Αγκαθιάς να διεξαχθεί την Τετάρτη 27/1/2010 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Φλώρινας.

HTTA AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ 1-0 ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Με ήττα άρχισε την χρονιά η Αλεξάνδρεια αλλά αυτό επί της ουσίας δε λέει και πολλά πράγματα μιας και οι στόχοι της ομάδας λίγο πού είναι εξασφαλισμένοι και η ως τώρα πορεία της είναι απολύτως θετική.

Η Σιάτιστα του Σ. Βόλτση επικράτησε με 1-0 με ένα γκολ του Χατζηρουμπή που μπήκε στο 2΄ μετά από λάθος της άμυνας της Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Τερζίδη αντέδρασε, είχε δυο δοκάρια με τους Παπαδόπουλο και Τενεδιό ενώ διαμαρτύρεται έντονα για ένα γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής στο 90΄ όταν ο Ιωαννίδης σκόραρε.
ΣΙΑΤΙΣΤΑ: (Βόλτσης) Μακρής, Μαλούτας, Νούσιος (54' Στεργίου Θ.), Νασιόπουλος, Γκαραγκούνης Β., Στεργίου Κ., ∆αϊνάς, Χατζηρούµπης (82' Μπούρτσας), Κωτούλας (84' Ιττης), Ιττης, Παπαδόπουλος.
ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΕΙΑ: (Χρήστος Τερζίδης) Κοσκινάς, Μπρέντσης, Παπαδόπουλος Αντ. (87' Σιµηχανίδης), Παπαδόπουλος Κ. (46' Ιωαννίδης), Πατρίκας, ∆ηµητριάδης, Συµπεθέρης, Καρράς, Τενεδιός, Νικολόπουλος (64' Αντωνίου), Γασπαράτος.
*Ευχαριστούμε για τις διορθώσεις που έκανε με σχόλιό του ο αναγνώστης μας
"Χ"

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (9/1) η «Βασίλισσα» στη Χαλάστρα, με αντίπαλο τον τοπικό Καμπανιακό (φωτο). Ο Γιώργος Κικερίδης χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του, ενώ δοκίμασε δύο κοινοτικούς επιθετικούς και έναν Έλληνα αμυντικό.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε για τους «κυανέρυθρους» ο Παυλίδης στο 16’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 37’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με διαγώνιο κοντινό σουτ του Νήρα. Στο 65’ ο Καραγιάννης είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καμπανιακού.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Βοσνιάδης, Γκαβανάς, Κουντουράς, Σιούνης, Παναγιώτη, Νικολάου, Σκαθαρούδης, Νταλίγκαρος, Μισιάρης, Νήρας, Νασιόπουλος.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ταταρίδης, Ματζιούνης, Τσαούσης, Μπαλαβίγιας, Τρικαλινός, Τσουμήτας, Βογιατζής, Γκόλτσης, Υψηλός, Χατζόπουλος.
ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Ματζιαρίδης, Τριάντος, Καπίας, Τζημογιάννης, Βέργος, Λαναρής, Μυροφορίδης, Βούλγαρης, Παυλίδης, υπό δοκιμή.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι Παπαδόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Καζίλας, Ένκβιστ, Τσακτάνης, Σεφερίδης, Καραγιάννης, Αστράουσκας, Σούρλας, Μπαχράμης και δύο υπό δοκιμή παίκτες
Πηγή: ΚΕΡΚΙΔΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ-ΤΡΙΚΑΛΑ ..............1 - 2
ΠΛΑΤΑΝΟΣ -ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ .....0 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΜΕΣΗ.............. 0 - 3
ΛΕΥΚΑΔΙΑ-ΚΟΠΑΝΟΣ..............2 - 0
ΚΛΕΙΔΙ -ΚΑΒΑΣΙΛΑ ...................0 - 2
ΧΑΡΙΕΣΣΑ -ΔΙΑΒΑΤΟΣ ..............1 - 0
ΒΕΡΓΙΝΑ -ΠΑΟΚ .........................0 - 1
ΠΑΤΡΙΔΑ -ΚΟΡΥΦΗ ...................0 - 3

H βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής μετά από δεκαπέντε αγωνιστικές
1. ΛΕΥΚΑΔΙΑ          39
2. ΠΑΟΚ                   36
3. ΒΕΡΓΙΝΑ              31
4. ΔΙΑΒΑΤΟΣ           31
5. ΚΑΒΑΣΙΛΑ          30
6. ΜΕΣΗ                   27
7. ΧΑΡΙΕΣΣΑ           26
8. ΤΡΙΚΑΛΑ             25
9. ΚΟΡΥΦΗ             22
10.ΚΛΕΙΔΙ                20
11. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  19
12. ΚΟΠΑΝΟΣ          16
13. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  10
14. ΠΛΑΤΑΝΟΣ          7
15. ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ          6
16. ΠΑΤΡΙΔΑ               0

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίζεται με δηλώσεις του στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ο προπονητής της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Χρήστος Τερζίδης εν όψει του δύσκολου παιχνιδιού εκτός έδρας την Κυριακή με την Σιάτιστα.
Ο προπονητής της ομάδας δηλώνει ότι "η ομάδα μου έχει δουλέψει αρκετά την περίοδο των διακοπών και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια έδρα που είναι δυνατή και εναντίον μιας ομάδας που είναι σταθερή και έδειξε θετικά δείγματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ελπίζω να τα καταφέρουμε για να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά και ικανοποίηση στους φιλάθλους μας".
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα να πούμε ότι επανέρχονται οι Καρασσαβίδης και Δημητριάδης και δεν υπολογίζονται για το Κυριακάτικο ματς οι Αντάμης και Τσέος.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΙΚΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ

Εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Μικτών ομάδων Ενώσεων του Ν. Ημαθίας, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, την Τετάρτη 6/1 και ώρα 3.30 στο γήπεδο Παλατιτσίων, μια ομάδα αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας 1993-94-95, που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής και θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του επομένου έτους, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας.
Ήδη ο προπονητής έχει επιλέξει 20 παίκτες για τον συγκεκριμένο αγώνα, που θα δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο και με δεδομένη την καλή αγωνιστική παρουσία των παικτών του Π.Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Α1, αναμένεται ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι.
Έτσι ο Ενωσιακός προπονητής θα έχει την δυνατότητα, αφού τα επόμενα επίσημα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 20/1 με αντίπαλο την Λάρισα εντός έδρας, να δοκιμάσει και άλλους παίκτες, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι «μάλλον» μεγάλο.
Να σημειωθεί ότι δήλωσαν ενδιαφέρον διάφοροι μάνατζερ, για να παρακολουθήσουν από κοντά τους ταλαντούχους παίκτες της Ημαθίας. Οι πρόσφατες εμφανίσεις των παικτών των δύο ομάδων μας, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους παράγοντες και τους φιλάθλους, που και λόγω της αργίας της ημέρας αναμένεται να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τρiπλέτα απο την Λάρισα θα σφυρίξει τον αγωνα της Κυριακής ανάμεσα στην Σιάτιστα και την Αλεξάνδρεια. Διαιτητής ο Θ. Κουκλομένος με βοηθούς τους Π. Οικονόμου και Σ. Ντούρμα.
Οι ποδοσφαιριστές του Χρ. Τερζίδη στο μεταξύ επιστρέφουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων μετά την διακοπή των εορτών και την ερχόμενη Κυριακή όπως αναφέρουμε και πιο πάνω αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα της Σιάτιστας, ενα παιχνίδι στο οποίο η Αλεξάνδρεια μπορεί να πάρει ένα "χρυσό" εκτός έδρας τρίποντο.
Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο της Δ' Εθνικής μετά από 13 αγωνιστικές έχει ως εξής:

1. ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 28
2. Νίκη Αγκαθιάς 26
3. Νάουσα 24
4. Εθνικός Βατερού 24
5. Αλεξάνδρεια 22
6. Βατανιακός 22
7. Μακεδονικός Σιάτιστας 19
8. Μακεδονικός Φούφα 18
9. Εθνικός Κατερίνης 18
10. ΠΑΣ Φλώρινα 16
11. ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 13
12. Α.Ο. Κάστωρ 12
13. Σβορώνος 12
14. Ενωση Αποστόλου Παύλου 11
15. Γρεβενά Αεράτα 10
16. Απόλλων Αμμοχωρίου 5

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10/01/2010

Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Γρεβενά Αεράτα - Εθνικός Βατερού
Νίκη Αγκαθιάς - Σβορώνος
ΑΟ Κάστωρ - Νάουσα
ΠΑΣ Φλώρινα - Μακεδονικός Φούφα
Εθνικός Κατερίνης - Απόλλων Αμμοχωρίου
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου - ΑΕ Ποντίων Κατερίνης
Βατανιακός – Εν. Αποστόλου Παύλου