Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΈΣ ΝΕΑΡΏΝ ΠΑΙΚΤΏΝ Η ΒΕΡΟΙΑ


Φιλικό αγώνα, που είχε περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης, έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (26/5) στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου μία ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ με αντίπαλο τη Θύελλα Στενημάχου. Ο συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη, Φίλιππος Χατζηγεωργίου, που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μιας και ο Καστοριανός τεχνικός μετέβη στη Δράμα μαζί με τον Γ. Κικερίδη για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Δόξας με τον Θρασύβουλο, χρησιμοποίησε νεαρούς και υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, από τους οποίους κάποιοι προορίζονται για την ομάδα Νέων της ερχόμενης σεζόν.
Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ Ο Β. ΑΡΓΥΡΙΟΥ


Στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς προχωρά ο ΦΑΣ Νάουσα.
Η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σημειώνονται τα εξής: «Ο ΦΑΣ Νάουσα ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλειο Αργυρίου για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011».

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Street Handball στην Βέροια και τη Νάουσα

Τουρνουά street handball θα διοργανώσει η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας στην Βέροια (26/6) και τη Νάουσα (30/6). Τα σωματεία που θέλουν να λάβουν μέρος στα τουρνουά θα πρέπει να αποστείλουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής έως την 31 Μαΐου 2010 στα γραφεία της Ένωσης.
Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί το έτος 1998 και νεώτεροι. Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος και παιδιά που δεν είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητος στην περίπτωση αυτή μπορούν να λάβουν μέρος με ιατρική βεβαίωση. Κάθε σύλλογος μπορεί να λάβει μέρος με περισσότερες από μία ομάδες, με όνομα που θα έχουν επιλέξει τα παιδιά [ πχ ΑΕΤΟΙ, ΤΙΓΡΕΙΣ….] οι οποίες μπορεί να είναι και μικτές.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο Σ.Π.Π.N.Ημαθίας διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ποδοσφαίρου το Σάββατο 29 Μαΐου στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας.
Ο πρόεδρος του Σ.Π.Π.Ν.Η. Χριστοφορίδης Δημήτρης

ΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Φλώρινα και ηττήθηκε στο μπαράζ παραμονής από τον Κάστορα (2-0) με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τον Απόλλωνα Αμμοχωρίου στο τοπικό πρωτάθλημα της Φλώρινας.
Οι ερυθρόλευκοι μετά από 4 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Δ' Εθνικής, αποχαιρετούν την κατηγορία, σε μια μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο της Φλώρινας.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/5 ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/5) από την Ε.Ε.Π. Β’ & Γ’ Εθνικής, η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα, Βύζας Μεγάρων και Τρίκαλα θα τεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο 29 Μαΐου με τυπικά γηπεδούχο τον πρώτο, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει γίνει γνωστό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον «τελικό» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ

Την Κυριακή 23/5/2010 και από ώρα 10:00 έως και 14:00, θα διεξαχθεί το 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με την επωνυμία «ευ αγωνίζεσθε» (Fair Play), στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Δοβρά με την συμμετοχή των Ακαδημιών του ΑΠΟΛΛΩΝ Αγ. Γεωργίου, του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Αγ. Βαρβάρας και του Α.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ.

ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ

Την Κυριακή στις 17:00 στο γήπεδο του Βατερού Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του ΠΑΣ Φλώρινα και του ΑΟ Κάστωρ, όπου και θα κριθεί η παραμονή μίας ομάδας από τις δύο, στην Δ' Εθνική.
Το γεγονός ότι όλοι οι αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Φλώρινας, θα γίνουν Σάββατο, βοηθά στην προσέλευση πολλών ποδοσφαιρόφιλων στο γήπεδο του Βατερού, όπου αναμένεται να συμπαρασταθούν στους ερυθρόλευκους.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Σήμερα το απόγευμα στις 5:15 θα γίνει στο Καμποχώρι, στο γήπεδο που προπονείται η ομάδα της Αλεξάνδρειας φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΑ και της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Στο φιλικό παιχνίδι θα παίξουν όλοι οι παίχτες του Χρ. Τερζίδη που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ώστε ο κόουτς να διαπιστώσει την κατάστασή τους.

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ Γ. ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ

Εχασε την μάχη με την επάρατη νόσο ο 50χρονος βετεράνος χαντμπολίστας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γιώργος Καραφουλίδης, Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 11.00 στον ιερό ναού Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου. Ο Αντιπρόεδρος των βετεράνων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γιάννης Γκιλιόπουλος δήλωσε:
«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του Γιώργου Καραφουλίδη που ήταν από το '77 μαζί μας. Μοίραζε πάντα καλοσύνη, ενώ οδήγησε τα παιδιά του Σωτηρία και Τάνια στο χάντμπολ τα οποία υπηρέτησαν και τις εθνικές ομάδες. Ο σύλλογός μας αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του με τη διοργάνωση τουρνουά. Θα τον αποχαιρετήσουμε με οδύνη και θλίψη».

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΕΠΕΣΕ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η ιστορική ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ έπεσε από την Α1 στην Α2 μετά από μια κακή χρονιά.
Στο τελευταίο ματς μέσα στον Αγ. Γεώργιο δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αλλά και σε συνδυασμό με την νίκη του ΚΟΠΑΝΟΥ μέσα στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ η τύχη του ήταν προδιαγεγραμμένη.
Να σημειώσουμε ότι για ακόμα μια φορά οι φήμες έδιναν και έπερναν το τελευταίο διάστημα και το αποτέλεσμα στο ματς ΛΕΥΚΑΔΙΑ-ΚΟΠΑΝΟΣ μυρίζει από μακριά.
Το βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα του Πλατάνου είναι αναρτημένο από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και βρίσκεται στην εξής διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=5NyQXrJoUSw&feature=player_embedded

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΩΡΑ ΜΕ 0-3

Με σκόρ 3-0 ητήθηκε η Νάουσα σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Νάουσα η οποία αγωνίσθηκε με πάρα πολλές αλλαγές στην σύνθεση της. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τρία γκόλ όλα με τον Τσόμπανη στο 17΄ , 54΄ και στο 79΄ . Είχαν ακόμη ένα δικάρι με τον ίδιο παίχτη στο 20΄ ενώ η Νάουσα είχε ένα σουτ με τον Στέφο το οποίο έφυγε λίγο άουτ στο 14΄ και ένα σούτ του Παραστατίδη στο 81΄ το οποίο μπλόκαρε ο Κοσμίδης.
Νάουσα: Αμπατζίδης ( 62΄ Βαδόλας), Καρούτσος, Λάϊος, Μουρουζίδης, Πετράκος, Δάλλας, Σφυντιλάς, Παραστατίδης, Παπαδόπουλος, Τερζόπουλος(62΄ Φωτιάδης), Στέφος.
Α.Ο. Κάστωρ: Κοσμίδης, Καραμαλής, Κωσταντίνου, Ιωαννίδης, Σιοπόβου, Πρωτόγερος, Αφεντουλίδης(77΄ Μήλιος), Παπαγεωργίου, Τσομπάνης(84΄Αντωνιάδης), Παλαιοδήμος(84΄ Μουρατίδης), Βασιλειάδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δύο ήττες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της 29ης αγωνιστικής για τις ομάδες του νομού Ημαθίας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Τα αποτελέσματα είναι:
Αλεξάνδρεια-Σιάτιστα 2-2, Ενωση Α.Π.-Βατανιακός 0-3 (α.α.), Φούφας-Φλώρινα 2-3, Σβορωνος- Αγκαθιά 1-0, Αμμοχώρι-Εθνικός Κατ. 0-3, Βατερό- Αεράτα 2-1, Νάουσα-Κάστωρ ΑΟ 0-3, Α.Ε.Π Κατ.-Βατόλακκος 2-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
 1. Α.Ε.Π. Κατερ. 67, 2. ΝΑΟΥΣΑ 52, 3. ΑΓΚΑΘΙΑ 50, 4. Εθνικός Βατερού 50, 5. Εθνικός Κατερ. 49, 6. Βατανιακός 47, 7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 45, 8. Μακεδ. Φούφας 44, 9. Σβορωνος 44, 10. Σιάτιστα 44, 11. Φλώρινα 41, 12. Κάστωρ 41, 13. Α.Ε.Π. Βατολακ. 34, 14. ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. 23, 15. Γρεβενά Αεράτα 15, 16. Απόλλων Αμ. 8

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ Η ΒΕΡΟΙΑ. ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΜΕ 1-0

Την επάνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει η ιστορική «Βασίλισσα του βορρά», μετά την αγχωτική νίκη που πέτυχε σήμερα (9/5) στο Δημοτικό στάδιο επί του Φωκικού με σκορ 1-0! Οι Βεροιώτες είναι και μαθηματικά πλέον πρωταθλητές στον βόρειο όμιλο, αφού την τελευταία αγωνιστική θα πάρουν χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς από την Καστοριά.
Αγωνιστικά, οι 2.000 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες είδαν τη ΒΕΡΟΙΑ να είναι καλύτερη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όμως να μη μπορεί να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, βρίσκοντας απέναντί της έναν απίστευτο Καντιμοίρη, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του περισσότερες από 10(!) σωτήριες αποκρούσεις.
Τελικά, το «χρυσό» γκολ ήρθε δέκα λεπτά πριν το φινάλε, όταν ο Καλτσάς σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Φωκικού και στην επαναφορά ο Τζημογιάννης με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!
Πηγή: ΚΕΡΚΙΔΑ

Α2 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Η Αγ. Βαρβάρα αναδείχθηκε σούπερ πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, αφού στον άτυπο τελικό που διεξήχθη το Σάββατο (8/5) επικράτησε του Σταυρού με 3-1.
Το σκορ άνοιξαν στο 38’ οι γηπεδούχοι με τον Καμπά, ενώ στο 55’ και στο 78’ ο Πύρκας έγραψε το 3-0.
Ο Σταυρός μείωσε με τον Τίτζεϊ στο 87’ ενώ οι Βαρβάρες είχαν δοκάρι με τον Χαρίση στο 90’.

ΒΕΡΟΙΑ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ" και "ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ"


Συνέντευξη τύπου έγινε με θέμα τη διοργάνωση του τουρνουά Καλαθοσφαίρισης ανδρών παλαιμάχων «Νοσταλγία», αλλά και του ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών «Παίζω Μπάλα» από τον δήμο Βέροιας.
Παρόντες από πλευράς ΔΗ.Κ.Ε.Α.Π.Π. ήταν ο πρόεδρος κ. Τρανίδης Μιχάλης, ο Διευθυντής κ. Παντερμαράκης Γιάννης, ο προϊστάμενος κ. Αλεξανδρίδης Ρωμύλος και ο σύμβουλων των ΔΑΚ κ. Κοσκερίδης Βαγγέλης.

Τις ακαδημίες ποδοσφαίρου εκπροσώπησαν οι κ.κ. Ντόγος Δημήτρης, Γαβριηλίδης Λάκης (Ακαδημία Β.), Παπαδόπουλος Φώτης, Τριανταφυλλίδης Δημήτρης, Τότσκας Γιάννης (Μακεδόνας Β.), Χριστοφορίδης Δημήτρης, Κερλίδης Γιάννης (Νηρέας), Πουλασουχίδης Κώστας, Βλάχος Γιώργος, Καμπας Σάκης (Ακαδημία Αγ. Βαρβάρας), Μακρής Μπάμπης, Σιδηρόπουλος Λεωνίδας (Νικομήδεια) και Παπαδόπουλος Βασίλης (Αγ. Γεώργιος).
Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Π.Π. κ. Μιχάλης Τρανίδης, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την αποδοχή της πρόσκλησης, τόνισε ότι το τουρνουά «Νοσταλγία» που καθιερώθηκε εδώ και πολλά χρόνια, θα διεξαχθεί φέτος από τις 15 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου στο ΔΑΚ Μακροχωρίου «Δ. Βικέλας», κάτι που ζήτησαν οι ομάδες λόγω της επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Εληάς. Σε αυτό, θα συμμετέχουν εννέα ομάδες με αθλητές άνω των 29 ετών.
Όσον αφορά το τουρνουά «Παίζω Μπάλα», τόνισε ότι διοργανώθηκε για πρώτη φορά την περσινή χρονιά και σε αυτό πήραν μέρος 330 παιδιά.
Στη συνέχεια ζήτησε από τους εκπροσώπους των ακαδημιών την προσωπική τους εμπειρία από την περσινή συμμετοχή, λαμβάνοντας θετικά σχόλια απ’ όλους τόσο για τη διοργάνωση όσο και για την προσέλευση του κόσμου.
Όπως ανακοινώθηκε, το τουρνουά «Παίζω Μπάλα» θα διεξαχθεί φέτος από τις 13 έως τις 15 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας και θα συμμετέχουν σε αυτό η Ακαδημία Βέροιας, ο Μακεδόνας Βέροιας, ο Νηρέας Βέροιας, η Ακαδημία Αγ. Βαρβάρας, η Ν. Νικομήδεια και ο Αγ. Γεώργιος.

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής. Ο Κοπανός κέρδισε την πρωταθλήτρια ομάδα των Λευκαδίων με 2-1 και παρέμεινε στην κατηγορία μετά την ήττα του Πλατάνου στον Άγιο Γεώργιο με 2-0. Εκτός από τον Πλάτανο, υποβιβάζονται ο Ολυμπιακός Νάουσας, το Ζερβοχώρι και η Πατρίδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 9-1, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΟΣ 2-0, ΜΕΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-0,
ΚΟΠΑΝΟΣ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ 2-1, ΚΑΒΑΣΙΛΑ-ΚΛΕΙΔΙ 6-1, ΔΙΑΒΑΤΟΣ-ΧΑΡΙΕΣΣΑ 5-0, ΠΑΟΚ-BΕΡΓΙΝΑ 3-3, ΚΟΡΥΦΗ-ΠΑΤΡΙΔΑ 3-1
BAΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΛΕΥΚΑΔΙΑ 72, ΚΑΒΑΣΙΛΑ 58, ΠΑΟΚ 55, ΔΙΑΒΑΤΟΣ 55, ΒΕΡΓΙΝΑ 54,
ΜΕΣΗ 53, ΧΑΡΙΕΣΣΑ 47, ΤΡΙΚΑΛΑ 45, ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 44, ΚΟΡΥΦΗ 44, ΚΛΕΙΔΙ 43,
ΚΟΠΑΝΟΣ 41, ΠΛΑΤΑΝΟΣ 39, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17, ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 12, ΠΑΤΡΙΔΑ 3.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ


Με επισφράγισμα ένα συναρπαστικό τελικό (αντάξιο της παράδοσης του αθλήματος στο Νομό μας), ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 6 Μαΐου το πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Βέροιας και ευρύτερης περιοχής σχολικού έτους 2009-10, που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Ημαθίας. Πρωταθλήτρια σχολική ομάδα ανακηρύχθηκε το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας νικώντας στην αυλαία του πρωταθλήματος το 2ο Γυμνάσιο Βέροιας με σκορ 2-0.

Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ.
Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών και γονέων δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με την ένθερμη υποστήριξή τους. Χαρακτηριστικό στοιχείο επίσης όλων των αγώνων ήταν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, αγωνιστικότητας και ήθους των νεαρών μαθητών-αθλητών.
πηγή: ΚΕΡΚΙΔΑ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΝΑΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Εκτός κυπέλλου ερασιτεχνών βρέθηκε η Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έχασε στα πέναλτι, στο Κιλκίς, από την ΑΕ Πιερέων με 4-3 και αποχαιρέτησε τον θεσμό. Ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0. Το 0-0 διατηρήθηκε και στην παράταση.

ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ: Ποντικός, Δελημπάσης, Καρακότσαλης, Αγγελίδης Σ., Τσολακίδης, Θωμαδης, Μαχαιρούδης, Χατζησάββας, Αγγελίδης Γ. (107 Πασχαλίδης), Ρουμελιώτης (61 Δανίδης), Αγγελίδης Γ.(72 Αμιαδής)
ΝΑΟΥΣΑ: Αμπατζίδης, Παπατάνος, Τεληγιαννίδης, Αραμπατζής, Σίμος Μωυσιάδης, Καραλιόπουλος, Μητράκος, Τρούπκος, Βλαχοδήμος (91 Δάλλας), Δημητριάδης (64 Χατζηγεωργίου)

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Η Νάουσα, έχασε στην Κατερίνη από τον Εθνικό με 1-0 αλλά παρέμεινε στην δεύτερη θέση. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Μπεκιάρης τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωσε των 90. Η Αγκαθιά, με δυο γκολ του Καφέ, κέρδισε τον Εθνικό Βατερού με 2-0 και έμεινε μόνη τρίτη, μόλις δυο βαθμούς πίσω από τη Νάουσα. Τέλος, στο Μακροχώρι, η Αλεξάνδρεια κέρδισε την Ένωση Αποστόλου Παύλου με 1-2. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γασπαράτος στο 38 και ο Νικολόπουλος στο 60, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Τσακαλίδης Τ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Βατανιακός-.Α.Ε.Π Κατερίνης 0-1, Εθνικός Κ.-Νάουσα 1-0, Ένωση Α.Π.-Αλεξάνδρεια 1-2, Αγκαθιά- Βατερό 2-0, Α.Ε.Π Βατολάκκου-Φούφας 0-0, Σιάτιστα- Αμμοχώρι 4-1, Φλώρινα-Σβορωνος 2-1, Κάστωρ- Αεράτα 3-1.
1. Α.Ε.Π Κατερίνης 64
2. Νάουσα 52
3. Νίκη Αγκαθιάς 50
4. Εθνικός Βατερού 47
5. Εθνικός Κατερίνης 46
6. Βατανιακός 44
7. Μακεδονικός Φούφας 44
8. Αλεξάνδρεια 44
9. Σιάτιστα 43
10. Σβορωνος 41
11. Φλώρινα 38
12. Κάστωρ 38
13. Α.Ε.Π Βατολάκκου 34
14. Ενωση Αποστόλου Παύλου 23
15. Γρεβενά Αεράτα 15
16. Απόλλων Αμμοχωρίου 8