Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ Ο ΑΡ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

Παραμένει στο τιμόνι της διοίκησης της ΝΙΚΗΣ Αγκαθιάς ο Αρ. Ματσούκας και ήδη έχει αρχίσει τις κινήσεις του για τη νέα χρονιά και η πρώτη εξ αυτών είναι η ανανέωση για έκτη συνεχή χρονιά της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπανώτα.
Ήδη ο πρόεδρος έχει κάνει επαφές με ποδοσφαιριστές όπως τον Καφέ και έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους

Η ΝΑΟΥΣΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

Δώρο του προέδρου κ. Φανιάδη στην ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ είναι η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου. Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό Τέλη Ευθυμιάδη, ο οποίος ως γνωστόν πριν από κάποια χρόνια είχε μεταγραφεί από την ομάδα του Ροδοχωρίου στον Ατρόμητο Αθηνών, ενώ τελευταία αγωνίστηκε στις ομάδες της Κρύας Βρύσης και των Γαλατάδων.

Επίσης οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν το νεαρό χαφ Σίγγα, από το συμπολίτη Αχιλλέα Νάουσας. Εκτός από τους ανωτέρω είναι θέμα χρόνου να κλείσουν και ο επίσης νεαρός Γιώργος Συμεωνίδης που είναι από το Ζερβοχώρι και πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ενωσης Απ. Π., καθώς και ο έμπειρος Πιτος, ο οποίος την περίοδο που μας πέρασε αγωνιζόταν σε ομάδα Δ' εθνικής της Κρήτης.

Συζητήσεις οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν και με πολλούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται σε ομάδες Δ' εθνικής της Ημαθίας και των γύρω Νομών.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι επαφές των ανθρώπων των Λευκαδίων με παίκτες της ομάδας, τους οποίους ήθελε να κρατήσει στο δυναμικό της και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, που ως γνωστόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Τα "βρήκε" και θα συνεχίσουν στην ομάδα, με τους Κώστα Εξαρχο, Βασίλη Καρασαρίδη και Δημήτρη Θεοδοσιάδη, όπως και με τους Λευκαδιώτες Ορδουλίδη - Αμανατίδη - Τσάλμα και το Ναουσαίο Σαρμπίνο, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας. Δεν μπόρεσε όμως να γίνει το ίδιο και με τον τερματοφύλακα Κασαπίδη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα που θα κάνει η ομάδα.
Ετσι τα Λευκάδια είναι σε αναζήτηση και ενός έμπειρου τερματοφύλακα, εκτός και από έναν νεαρό σε ηλικία που ήθελε σ' αυτή την θέση. Ο Κασαπίδης είναι ο έκτος παίκτης που δεν θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας των Λευκαδίων, μετά τους αδελφούς Σπανού, τους νεαρούς Αλβανούς Τόσκα και Μπαϊράμι και τον Κώστα Βύζα.
Εκτός απο τη θέση του τερματοφύλακα, ο Τόλης Τερζής "πονοκεφαλιάζει" και για άλλες τρεις θέσεις, οι οποίες χρήζουν ενίσχυσης και είναι αυτές του σέντερ - φορ, του επιτελικού μέσου και του αμυντικού χάφ, ενώ στόχος είναι και η απόκτηση 6 παικτών κάτω των 20 χρόνων.
Ολα τα παραπάνω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα, αφού οι παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις έχουν στοχοποιηθεί, μ' αυτούς έχουν γίνει συζητήσεις και μένει η οριστική συμφωνία μαζί τους.
ΚΕΡΚΙΔΑ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Τρεις αξιόλογες μεταγραφές πραγματοποίησε η νεοφώτιστη στην Α1 ερασιτεχνική Αγία Βαρβάρα. Απέκτησε από τα Λευκάδια τον φορ Μάκη Σπανό και τον αριστερό μπακ Θόδωρο Σπανό και από την Μέση τον επιθετικό Γιάννη Ποζιάδη.
Εν τω μεταξύ, η νέα διοίκηση της ομάδας (πρόεδρος ο Κώστας Πουλασουχίδης) ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Σγούρο.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ...

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της Α.Ε Αλεξάνδρεια, στις 9:30 μμ περίπου και το συμπέρασμα που βγήκε ήταν ότι φέτος η ομάδα θα έχει όλα εκείνα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην κοινωνία λόγω της εκτεταμένης οικονομικής κρίσης.
Η διοίκηση του σωματείου ήταν ξεκάθαρη. Δια του προέδρου Μ. Κούντζα και του γραμματέα Κ. Μαστοροδήμου έκαναν σαφές προς όλους ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στην νέα σαιζόν αφού αδυνατούν να καλύψουν το ποσό που απαιτείται για να σωθεί, για να παραμείνει στην κατηγορία.
Και το βάσισαν αυτό στο ότι φέτος θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες (8), αν χρειαστούν 130 χιλ ευρώ δεν μπορούν να τα συγκεντρώσουν.
Ζήτησαν από τους παριστάμενους να δηλώσουν, φραστικά έστω, την συμπαράστασή τους γεγονός που έγινε από τους παρόντες δημάρχους κ. Γκιόνογλου, Δημητριάδη και Καρέλη που τόνισαν ότι θα σταθούν δίπλα στο σωματείο όσο μπορούν και το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Η δεύτερη επιλογή που έχει η νυν διοίκηση είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και να προχωρήσει σε δραματική μείωση του μπάτζετ, γύρω στα 40 χιλ ευρώ αλλά με τον τρόπο αυτό, εκτιμούν, θα οδηγηθεί η ομάδα στον υποβιβασμό.
Ακούσαμε από τον ταμία να λέει ότι φέτος ξοδεύτηκαν 130 χιλ. Ευρώ από τα οποία το 30% βγήκε από τις τσέπες των μελών της διοίκησης και το υπόλοιπο από τους χορηγούς και τον δήμο Αλεξάνδρειας.
Ο Μπ. Γκιόνογλου είπε ότι φέτος ο δήμος βοήθησε πολύ την ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει ¨όσο είμαι εγώ στο τιμόνι του δήμου”. Ο Φ. Δημητριάδης δεσμεύτηκε αμέριστη βοήθεια στο σωματείο και τόνισε την αναγκαιότητα της συντήρησης των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών. Ο Κ. Καρέλης τόνισε ότι μπορεί και πρέπει να γίνει η Αλεξάνδρεια το σημείο αναφοράς και σύγκλισης όλου του νέου Δήμου που θα προκύψει από το 2011.
Τέλος, πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Αρ. Ματσούκας, είπε ότι πρέπει να συνεχίσει η παρούσα διοίκηση και στην πορεία θα ενισχυθεί τόσο σε παράγοντες όσο και οικονομικά από τον ευρύτερο δήμο. “Είναι αδύνατον, ντροπή να αγωνίζεται η Αλεξάνδρεια σε μικρότερη κατηγορία” είπε χαρακτηριστικά.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το στάδιο της Αλεξάνδρειας μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως πολύπαθο. Ένα στάδιο που για πολλούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να φανεί λειτουργικό όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα κανείς να μην είναι ευχαριστημένος. Τόσο οι σύλλογοι όσο και οι αθλητές επι μακρόν αναγκάστηκαν να “ξενιτευτούν” σε γειτονικά γήπεδα για τις προπονήσεις τους όσο και για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι στο Στάδιο έχουν γίνει πολλά πράγματα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τόσο της διοίκησης του δήμου όσο και γενικότερα των αναγκών που υπήρχαν.
Ποιος αλήθεια μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι μπήκαν πυλώνες φωτισμού, ένα έργο δαπάνης ύψους 400 χιλιάδων ευρώ. Ένα έργο που υλοποιήθηκε προ ετών και όλοι γνωρίζουμε ότι οφείλεται στις κινήσεις του νυν προέδρου του Σταδίου Γ. Θεοχάρη που εν πολλοίς έχει μετατραπεί σε σάκκο του μποξ για ζήτημα του γηπέδου.
Το μεγάλο έργο της κατασκευής του υπόγειου χώρου των κερκίδων που αξιοποήθηκαν, η κατεδάφιση του ερείπιου που ήταν πηγή κινδύνου, η τοποθέτηση του ταρτάν, οι παρεμβάσεις στο κλειστό κλπ δείχνουν ότι έγιναν πράγματα χρήσιμα πλην όμως δεν έγιναν όλα.
Από τη στιγμή που δεν ήταν κατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος μιας και το χόρτο που είχε σπαρεί ξεράθηκε αυτομάτως προέκυψε πρόβλημα.
Η Α.Ε Αλεξάνδρειας ξενιτεύτηκε στον Πλάτανο, οι στιβικοί αθλητές στο Παλιοχώρι ή στο Μακροχώρι κοκ
Όμως, το θέμα λύθηκε οριστικά και αυτό είναι ένα πολύ καλό γεγονός. Όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρόεδρος του Σταδίου Γ. Θεοχάρης, τοποθετήθηκε στο γήπεδο χόρτο με υψηλές προδιαγραφές από εξιδεικευμένο συνεργείο και εντός των επόμενων εβδομάδων θα καταστεί λειτουργικό.
“Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Μπορεί να αργήσαμε λίγο αλλά σημασία έχει κατά την άποψή μου ότι τα καταφέραμε και σε λίγες μέρες θα μπορούμε να δώσουμε για χρήση στους αθλητές το χώρο για χρήση. Η γνώμη μου είναι ότι με φροντίδα και προσοχή όλων μας το γήπεδο μπορεί να συντηρηθεί σε καλό επίπεδο”.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η Γ.Σ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Αλεξάνδρειας καλεί τα μέλη του , τους φίλους, αλλά και όλους τους παράγοντες των ομάδων της περιοχής μας να παρακολουθήσουν τη Γενική Συνέλευση της ομάδος, που θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας με θέματα:
1. Διοικητικός απολογισμός Δ.Σ.
2. Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ.
3. Έγκριση ή μη των απολογισμών.
4. Το μέλλον της ομάδος στον διευρυμένο Δήμο Αλεξάνδρειας.
5. Τυχόν υποψήφιοι για νέο Δ.Σ.
Δ.Σ. Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Β. ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Η ΝΑΟΥΣΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Βασίλης Αργυρίου, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, θα κάθεται στον πάγκο του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το έργο του κρίθηκε επιτυχημένο (είχε αναλάβει την ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές) και έτσι οι παράγοντες του συλλόγου θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μαζί του και τη νέα σεζόν.
Ο Ελληνας κόουτς, μίλησε στην ιστοσελίδα periferiako.com για τη συμφωνία του, αλλά και για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει.
«Θα βρίσκομαι στη ΝΑΟΥΣΑ και την επόμενη χρονιά. Είμαι χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Στόχος μας είναι η άνοδος. Η ΝΑΟΥΣΑ αξίζει να βρίσκεται στις ψηλές κατηγορίες», είπε αρχικά.
Για τη χρονιά που πέρασε: «Δεν καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος, αλλά δεν τον πετύχαμε. Ωστόσο, βγαίνει και κάτι θετικό από όλη αυτή την ιστορία. Γνωρίσαμε την κατηγορία καλύτερα και του χρόνου θα είμαστε πανέτοιμοι».
Για τις μεταγραφές: "Έχω παραδώσει την έκθεση μου στη διοίκηση. Επίσης, έχω μιλήσει για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν και τις θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Στο μυαλό μου έχω και συγκεκριμένους παίκτες. Όλα αυτά θα τα αποφασίσει η διοίκηση. Περιμένουμε».
Τέλος, μίλησε για το πότε θα γίνουν οι πρώτες επίσημες κινήσεις: «Σιγά-σιγά γίνονται κινήσεις. Ωστόσο, η ΕΠΟ πρέπει να βγάλει απόφαση για να υπάρξουν και επίσημα πράγματα».
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ