Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΑΟΥΣΑ. ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Με το μαγικό του ραβδί ο Αδάμος Βλαχοδήμος «Πότερ» έλυσε τα μάγια της «Σειρήνας» και η Νάουσα πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα, νικώντας με 1-0 στο δημοτικό στάδιο τη Σειρήνα Γρεβενών.
Το ματς διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής και η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου παρουσιάστηκε αγχωμένη αλλά παθιασμένη για τη νίκη.
Αγωνιστικά στο 20’ο Μπλάντος των Γρεβενών είχε δοκάρι, αλλά στο 35’ μετά από σουτ του Ζούρκου και απόκρουση του Τσακτάρα ο Βλαχοδήμος πήρε το ριμπάουντ και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τη Νάουσα. Στο 43’ ο Παπαγεωργίου έστειλε τη μπάλα στο εξωτερικό κάθετο δοκάρι της Σειρήνας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 75’ κεφαλιά του Χατζηβαλσάμη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσακτάρα και στο 86’ και πάλι ο Χατζηβαλσάμης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας των Γρεβενών.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Δημητριάδη.
Καλύτεροι παίκτες για τη Νάουσα οι Περηφανόπουλος, Δουλγερίδης, Χατζηβαλσάμης, Ζούρκος και Βλαχοδήμος.

"ΔΙΠΛΟ" ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΦΑ

Με το δεξί ξεκίνησαν τα Λευκάδια στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής, καθώς πήραν μεγάλη νίκη με 2-1 στη δύσκολη έδρα του Μακεδονικού Φούφα. Η ομάδα του Τόλη Τερζή, έχοντας και την υποστήριξη πολλών φιλάθλων της, προηγήθηκε στο 28’ με κεφαλιά του Έξαρχου, όμως λίγα λεπτά αργότερα ο Δημητριάδης ισοφάρισε με κοντινό σουτ. Το τελικό 1-2 σημείωσε ο Θεοδωρίδης στο 74’ με κεφαλιά.
ΜΑΚΕΔ. ΦΟΥΦΑ: Χρυσοστομίδης, Τσάκος, Σιδηρόπουλος, Ιωαννίδης, Ιτσκος, Τσαγκαλίδης, Κωσταντάκης (54’ Φαχαντίδης), Φωτίου (73’ Ιτσκος Γ), Ξυνάδας, Στεφανίδης, Δημητριάδης (73’ Χάιτας).
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωτσόπουλος, Σαρμπίνος, Τσαλμάς (67’ Κοτζαχρήστος), Ορδουλίδης, Τζεϊρανίδης, Γιαουρτζής, Καρασαρίδης, Τρούπκος (77’ Θεοδοσιάδης), Εξαρχος, Παπαδόπουλος (85’ Αμανατίδης), Θεοδωρίδης.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1-1




Όταν σε έναν αγώνα δεν γράφεις τίποτα άλλο από τις φάσεις της μιας ομάδας και τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα της άλλης τότε είναι φυσιολογικό αν δεν μπαίνει το γκολ από την ομάδα που χάνει ευκαιρίες κλασσικές κλπ να δεχτεί και να τρέχει και να μη φτάνει και στο τέλος να λεει δόξα το Θεό που πήρε και την ισοπαλία.
Δεν θα καταγράψω τις φάσεις γιατί θα είναι μονότονο. Πρέπει να πω ότι έχασαν ευκαιρίες για γκολ από την Αγκαθιά ο Μελιόπουλος τις περισσότερες με αποτέ-λεσμα να είναι ο μοιραίος παίχτης της ομάδας του.
Ευκαιρίες έχασε πολλές και ο Τσιούπρος, ο Κουκουλής έχασε πέναλτι μόλις στο 15΄
Από το σημειο αυτό η Λεπτοκαρυά παίζει με δέκα παίχτες και αμύνεται με τον καταπληκτικό Μαλέσιο, έναν 20χρονο τερ-ματοφύλακα που ότι πάει μέσα το πιάνει.
Έπιασε πέναλτι, σουτ εξ επαφής και κε-φαλιές, σουτ μέσα από την περιοχή και έξω από αυτή.
Τον έβαλε γκολ ο Μελιόπουλος από ένα φάουλ έξω από την περιοχή με ένα σουτ που τον κρέμασε αλλά αμέσως μετά φά-νηκε ότι δεν μπόρεσε να κάνει άλμα διότι έγινε αλλαγή λόγω μιας έντονη κράμπας που τον καθήλωσε.
Ήταν η μορφή του αγώνα και αν συνεχίσει έτσι τότε θα κάνει καριέρα ο νεαρός πορτιέρο.
Η Αγκαθιά δικαιούται να πάρει το βρα-βείο της αστοχίας και της γκαντεμιάς. Έκανε δεκάδες ευκαιρίες για γκολ, από αυτές που λέμε κλασσικές και η μπάλλα δεν έμπαινε με τίποτα.
Ο Παπανώτας προσπαθούσε από τον πάγκο να καθοδηγήσει την ομάδα του, άλλαζε συστήματα αλλά τίποτα.
Βέβαια, εμείς παρατηρήσαμε ότι η ΝΙΚΗ στο πρώτο μέρος έπαιζε μονόπαντα, από δεξιά λες και Μπάκανος από αριστερά ήταν …άρρωστος και δεν τον έπαιζαν.
Το ματς όπως εξελίχθηκε ήταν πολύ ενδιαφέρον για τους φιλάθλους, στεναχώ-ρησε τους γηπεδούχους που δεν τα κα-τάφεραν ενώ το άξιζαν και ικανοποίησε τους φιλοξενούμενους που άρχισαν καλά την περιπέτειά τους στην Δ΄ Εθνική και δεν κρύβουν ότι έχουν υψηλούς στόχους.
Ξεχώρισαν από την Αγκαθιά ο Μελιόπουλος που πρέπει να βρει επαφή με τα δίχτυα, ο Λαμπριανίδης που έγραψε πολλά χιλιόμετρα.
Από τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς είπαμε, ο Μαλέσιος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ο έμπειρος Μιχαλίτσιος που σκόραρε και ο νεαρός Λύρας, μόλις 17 χρονών που ο Τερζόπουλος του δίνει ευκαιρίες.
Οι διαιτησία ήταν άριστη και μακάρι να παίζουν τέτοιοι διαιτητές κάθε φορά στα παιχνίδια.
Οι φίλαθλοι, αν και ο καιρός πολύ καλός δεν γέμισαν την κερκίδα της Αγκαθιάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤ. - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σαιζόν για την Αλεξάνδρεια, που επικράτησε στην πρεµιέρα στον αγώνα που έδινε στην Κατερίνη µε το τοπικό Εθνικό, µε σκορ 2-0. Οι φιλοξενούµενοι, έκλεισαν ιδανικά το πρώτο µέρος, µε γκολ ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο με πέναλτι του Γα-σπαράτου.
Η Αλεξάνδρεια διπλασίασε τα τέρματά της με τον Πιπινίκα στο 49΄και εξασφάλισε τρεις βαθμούς και ανεβασμένο ηθικό για την ερχόμενη αγωνιστική
Εθνικός Κατερίνης: Καρασκόρδας, Μαγκλάρας, Θεοδοσιά-δης, Τζιάµας, Παπαγιαννούλης (53΄ Δερµίσης), Ζυγόπου-λος, (66΄Γκουταµάνης), Τάσσιος (52΄ Καµπερίδης), Ελλη-σιάδης, Κλιάνης, Μπεκιάρης, Λαζαρίδης
Αλεξάνδρεια: Καρασσαβίδης, Πολυζόπουλος, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Πεϊκος, Τσέος, Συµπεθέρης, Τσακτάνης (89΄ Ιτούδης), Πιπινίκας (86΄ Κιζάρης), Γασπαράτος, Τοπα-λίδης, (77΄Μπενίσκος).

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο μεγάλος νικητής της σπουδαιότερης αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Οι παίχτες του Μακροχωρίου ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, δημιουργώντας τρεις ευκαιρίες (Κορυτσαίος 2΄, Τσακαλίδης Αν. 10΄, 13΄), αλλά ο Πάοκ πέτυχε γκολ με τον Γιώργο Κίτσα (44΄).
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δίχνοντας ξεκάθαρα ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, με την Ένωση να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε με πέναλτι του Σαρηγιαννίδη (46΄) σχετικά νωρίς…
Στο 56΄ ο Γιώργος Κίτσας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του εξαιρετικού κατ΄ άλλα Κορυτσαίου, γράφοντας το 2-1 και στο 61΄ ο ίδιος παίκτης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια σφράγισε την νίκη της ομάδα τους σημειώνοντας το 3-1, για να έρθει στο 86΄ ο Ριστέμογλου να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των «ασπρόμαυρων» του Σάκη Παγγούρα.
Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Τάσου Τσακαλίδη και του Μεντεσίδη, οι οποίοι συγκρούστηκαν σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν άμεσα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να τους βάλουν ράμματα.
ΠΑΟΚ: (Σάκης Παγγούρας) Μεντεσίδης (16 λ.τρ. Θεοδώρου), Κίτσας Λ.Δ., Βασιλέιου, ΤΣΈΠΗΣ Ν., ΚΙΤΣΑΣ Π.Δ., Ζωγράφος, ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ, Χαρισούδης (80΄ Κίτσας Π.Β.), ΚΙΤΣΑΣ Γ., Κιτσας Α. (16΄ λ. τρ. Ριστέμογλου)
ΕΑΠ: (Γιάννης Κυρλίδης) Τσάκας, Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, ΚΟΡΥΤΣΑΙΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ Γρ., Τσιάμης, Τσάκαλος, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, Κελεσίδης (73΄ Αράπης), Ηλιάδης Α. (14΄ λ.τρ. Κολεσίδης), Τσακαλίδης Αν. (16΄ λ.τρ. Βούλγαρης)
Διαιτητής: Μαντάκης (Καρυπίδης, Παρασίου)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Oλοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας με επικράτηση των λογικών φαβορί. Ο Πάοκ Αλεξάνδρειας εντυπωσιάζει και στο νέο πρωτάθλημα όπως και πέρσι και δείχνει ότι μαζί με τον Διαβατό και τη Μέση θα κυριαρχήσουν.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

KYΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα ( το ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της Αλεξάνδρειας), έβγαλε η κληρωτίδα στην δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ημαθίας
Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010.
Αναλυτικά, τα ζευγάρια που πρόεκυψαν είναι τα ακόλουθα:
ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ - ΑΓΡ. ΑΣΤ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ – Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
Μ. ΑΛΕΞ. Π. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ - ΑΕ ΣΦΗΚΙΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ
ΑΤΡΟΜ. ΔΙΑΒΑΤΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ
Σημειώνουμεότι οι ομάδες ΑΓΡ. ΑΣΤ. ΠΛΑΤΕΟΣ, ΛΕΥΚΑΔΙΑ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΜΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑ, ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, πέρασαν χωρίς αγώνα στην επομένη φάση.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ένωση Απ. Παύλου- Κοπανός: 4-0
ΠΑΟΚ Αλεξ- Βεργίνα: 5-1
Κλειδί – Καβάσιλα: 0-0
Διαβατός – Χαρίεσσα: 3-1
Μελίκη – Επισκοπή: 0-0
Κορυφή – Μέση: 1-7
Σταυρός – Αγ. Γεώργιος: 1-1
Τρίκαλα – Αγ. Βαρβάρα: 1-0

Η βαθμολογία της Α1
1. ΜΕΣΗ 3
2. ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ. 3
3. ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. 3
4. ΔΙΑΒΑΤΟΣ 3
5. ΤΡΙΚΑΛΑ 3
6. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1
7. ΣΤΑΥΡΟΣ 1
8. ΚΛΕΙΔΙ 1
9. ΚΑΒΑΣΙΛΑ 1
10. ΜΕΛΙΚΗ 1
11. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1
12. ΒΑΡΒΑΡΕΣ 0
13. ΧΑΡΙΕΣΣΑ 0
14. ΚΟΠΑΝΟΣ 0
15. ΒΕΡΓΙΝΑ 0
16. ΚΟΡΥΦΗ 0