Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Η ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΤΙΝΗ

Μοιρασμένοι οι βαθμοί για Γαλατινή και Νάουσα για το παιχνίδι τις 11ης αγωνιστικής. Η Γαλατινή αιφνιδίασε την Νάουσα με τον Κουτσομήτρο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Νάουσα παρόλα αυτά κατάφερε να ισορροπίσει το παιχνίδι και να ισοφαρίσει με τον Παπαστεργίου στο 35΄ λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα είχε ευκαιρίες αλλά όχι ουσιαστικές με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1.
Σκόρερ: 1΄ Κουτσομήτρος, 35΄ Παπαστεργίου
ΝΑΟΥΣΑ: Σιμψερής, Μανδάλης, Περηφανόπουλος, Πίτος, Σταυρίδης, Ζούρκος, Δουλγερίδης, Χρηστάρας (55' Μπάτζιος), Παπαστεργίου, Χατζηβαλσάμης ( Βλαχοδήμος), Χαντούρης
Γαλατινή: Μακρής, Σταυρίδης, Κιουλτζής, Ζιογκας, Μυλωνάς, Μπιάνκος, Γκαραγκούνης, Τσιορκας, Κουτσομήτρος, Ηλίας, Παπαρίζος
Για την Νάουσα κίτρινη: Δουλγερίδης, Χατζηβαλσάμης

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

TΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΣΗ 1-0, ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ


Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα των Τρικάλων περιόρισε σε ρόλο κομπάρσου την πρωτοπόρο ομάδα της Μέσης και κατάφερε με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Ντάνιελ στις καθυστερήσεις να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Δείτε στο βίντεο τη φάση του γκολ καθώς και τα μικροεπεισόδια που έλαβαν χώρα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που όμως σταμάτησαν αμέσως.
Να σημειώσω ότι ο κύριος αίτιος της έξαψης των παιχτών και της κερκίδας ήταν ο διαιτητής που μαζί με τον έναν βοηθό του ήταν κακοί.