Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε οριακό σημείο έφτασε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αφού είναι κοινή διαπίστωση ότι κάθε μέρα που περνάει οδηγεί το σωματείο σε δυσκολότερη θέση ενόψει της νέας σαιζόν.
Η Αλεξάνδρεια φέτος δεν τα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο Γιάννης Απατσίδης, να αποχωρήσει από τα διοικητικά και να φτάσει στο σημείο να δηλώσει ότι η αποχώρησή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε θα πάψει να βοηθά, λελογισμένα, την ομάδα κάθε χρόνο και αυτό θα κάνει και φέτος σε όποια κίνηση, σχήμα παρουσιαστεί να συνεχίζει για τη νέα χρονιά.
Αν και πέρασαν αρκετές μέρες από τότε που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα τίποτα σε επίπεδο διοίκησης δεν έγινε.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να συζητήσει με τον Γ. Απατσίδη και ως εκ τούτου παραμένει στάσιμη η κατάσταση.


Πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επίσημη προέλευση, αναφέρουν ότι έχει αρχίσει μια συζήτηση κατ΄ αρχήν ενδιαφέροντος από γνωστούς παράγοντες που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν διοικητικό πόστο ώστε να δημιουργηθεί μια κίνηση για να αποκτήσει η ομάδα συνέχεια.
Μάλιστα, λένε οι πληροφορίες ότι, ο ιθύνων νους αυτής της πρωτοβουλίας ήδη έχει κάνει τις πρώτες κρούσεις και έχει βρει θετική ανταπόκριση και συνεχίζει.
Επίσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας λέει ότι ήδη έχει καταστρωθεί το πλάνο της επόμενης σαιζόν.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν ανήκουν παρά μόνον πέντε με έξι παίχτες, σαφώς καλύτερη κατάσταση από αυτή που είχε παραδώσει ο Ιορδανόπουλος, πλην όμως η νέα διοίκηση θα πρέπει να ψάξει για να βρει παίχτες καλούς και φτηνούς.
Φτηνούς διότι το σκεπτικό είναι να πέσει δραστικά το μπάτζετ της ομάδας και να μην ξεπεράσει τα 120 χιλιάρικα.

Τούτο σημαίνει ότι η Αλεξάνδρεια ξεκινάει εξ αρχής αγώνα για να σωθεί και σε καμιά περίπτωση να κατακτήσει μια εκ των τριών θέσεων που θα οδηγήσουν στην Γ΄ Εθνική, υπο την προϋπόθεση ότι θα τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο.
Συμπερασματικά, επείγει αυτό το διάστημα να συγκληθεί γενική συνέλευση ώστε να εκδηλωθείη όποια πρωτοβουλία δεδομένου ότι ενδιαφέρον υπάρχει κατ΄ αρχήν πλην όμως δεν είναι τίποτα επίσημο και κατά συνέπεια δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: