Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΝΑΟΥΣΑΣ ο Γ. Χατζηδήμος

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος και μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός Γιάννης Χατζηδήμος, επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Στην επιστολή του αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την επιθυμία μου αλλά και την απόφαση μου να παραιτηθώ από μέλος του Δ.Σ. του ΦΑΣ Νάουσα.
Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε από κοινού με τους περισσότερους από εσάς, μια προσπάθεια ανοίγοντας μια νέα σελίδα με σκοπό να χτίσουμε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδος.
Είμαι υπερήφανος γιατί με την βοήθεια σας και παρά τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε και ζει η χώρα μας, μέσα σε κρίση οικονομίας και αξιών, καταφέραμε να στήσουμε μία ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, που να μην θυμίζει σε τίποτα την διαλυμένη κατάσταση που παραλάβαμε.
Το έργο αυτό (ενδεικτικά αναφέρω: νέα γραφεία, διοικητικός εκσυγχρονισμός, δημοκρατικές διαδικασίες, διαφάνεια οικονομικών, νέο λογότυπο, ιστοσελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο, κ.α.) αποτελεί στέρεη βάση, ώστε η ομάδα μας τα επόμενα χρόνια να ορθοποδήσει και να κατακτήσει νέες διακρίσεις.
Έχοντας ολοκληρώσει τα παραπάνω έργα και έχοντας πλήρη συναίσθηση, και για λόγους αυστηρά προσωπικούς και οικογενειακούς οι οποίοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: