Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Θέλω να τα αλλάξω όλα, είπε ο Εμμανουηλίδης για την ΕΠΣ

Συνέντευξη τύπου, με αφορμή την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, παραχώρησε χτες το απόγευμα ο Απόστολος Εμμανουηλίδης σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθον», παρουσία αρκετών δημοσιογράφων, παραγόντων και φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο κος Εμμανουηλίδης...
 ξεκίνησε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας την ημερομηνία 12/12/12 ως «σημαδιακή» ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφιος καθώς επίσης και το πρόγραμμα που σε περίπτωση εκλογής του θα εφαρμόσει από την πρώτη μέρα.


Αναλυτικά τα όσα είπε : « Είμαι σήμερα εδώ γιατί μετά από δύο συναντήσεις που είχα με φίλους και στο ερώτημα Μήπως είμαστε ευχαριστημένοι τελικά από την διοίκηση Καραμελίδη και τόσα χρόνια διοικεί αυτήν Ένωση μόνος του. Όλοι με ένα στόμα και μια ψυχή μου απάντησαν ΟΧΙ προχώρα και εμείς είμαστε μαζί σου. Αυτή ήταν και η απάντηση που με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω σαν υποψήφιος για την προεδρία.

Την παράταξη μας την βαφτίσαμε «Αναγέννηση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου». Για ένα πράγμα είμαι χαρούμενος που για πρώτη φορά στα χρονικά, μετά την κίνησή μας, είχαμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο στην Ημαθίας με πολύ καλές διαιτησίες. Είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε έτσι ενωμένοι, όπως σήμερα θα πετύχουμε την ανατροπή. Να είστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε μέχρι το τέλος και πράγματι θα τελειώσει η μονοκρατορία.

Από αυτή εδώ την αίθουσα θέλω να καλέσω όλες τις διοικήσεις των σωματείων, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και διαιτητές να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για το παρόν και το μέλλον. Είμαστε μάρτυρες τα τελευταία χρόνια ενός πρωτοφανούς φαινομένου στην Ημαθία. Ενώ το ποδόσφαιρο μας, όσο αφορά τις υποδομές την ποιότητα και το επίπεδο του θεάματος, την αξιοπιστία της διαιτησίας συνεχώς υποβαθμίζεται ο κ. Καραμελίδης επιχαίρει για τα επιτεύγματά του.

Ποιο ήταν το επίτευγμα του; Ότι έγινε πρόεδρος της ΚΕΔ ; Διοικούσε μήπως την Ένωση τόσα χρόνια ; Tώρα που θα λείπει στην Αθήνα ποιός θα διοικεί την Ένωση ; Άρα αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ; OXI Χωρίς συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια, επιμένει να μας ταλαιπωρεί γαντζωμένος πεισματικά στην καρέκλα του. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στα χέρια μας. Εμείς ξεκινάμε με όραμα για να αναβαθμίσουμε το χώρο μας. Να ξεφύγουμε από την μιζέρια. Φίλοι μου ήρθε η ώρα να τελειώσει η εποχή της μονοκρατορίας.

Θα μας έχει απέναντι και θα είμαστε και μια σκληρή αντιπολίτευση.»

Οι προτάσεις του κου Εμμανουηλίδη είναι:
• Επιχορήγηση των σωματείων χωρίς εξαιρέσεις. Οι επιχορηγήσεις θα αναρτώνται όλες στην Διαύγεια προσφέροντας διαφάνεια. Έτσι στις 15 Ιανουαρίου όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία θα πάρουν επιχορήγηση η οποία θα είναι 5.000 ευρώ για τις ομάδες της Δ' Εθνικής, 3000 ευρώ για της ομάδες της Α' κατηγορίας, 2000 ευρώ η Β' κατηγορία και 1000 με 1500 ευρώ οι ομάδες της Γ' κατηγορίας.
• Καθιέρωση νομικής υπηρεσίας για την προστασία των συλλόγων αλλά και των αθλητών .
• Ιατρική υποστήριξη ομάδων. Με παρουσία γιατρού ή νοσοκόμου ή ομάδα πρώτων βοηθειών σε όλα τα παιχνίδια (Σαββάτου και Κυριακής).
• Φυσιοθεραπευτική υποστήριξη των αθλητών με συμβεβλημένα κέντρα.
• Ασφαλιστική κάλυψη όλων των παικτών, για περιπτώσει τραυματισμού.
• Αναβάθμιση όλων των πρωταθλημάτων με πλέι όφ, ηλικιακών.
• Ανασυγκρότηση των Μικτών ομάδων με διπλωματούχους προπονητές και νόμιμες αμοιβές με τα προβλεπόμενα από την ΕΠΟ.
• Καθιέρωση ημέρας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
• Λειτουργία ιστοσελίδας
• Διαιτησία με κλήρωση και ανακοίνωση έως την Παρασκευή στις εφημερίδες.
• Ημερίδα για την διαιτησία
• Ταμείο Αρωγής 100 ευρώ η διαιτησία, και τα υπόλοιπα η ΕΠΣ. 9 ευρώ οι διαιτητές στο Ταμείο Αρωγής
• Θα στηρίξουμε την ανεξάρτητη διαιτησία
• Υποχρεωτική εκγύμναση των διαιτητών

ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡΤΟΡΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: