Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΣΤ. ΜΠΟΥΘΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αφού κρατήθηκε όλο το χτεσινό βράδυ στο Τμήμα Αλεξάνδρειας και απο κει στο Νοσοκομείο της Βέροιας, σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βέροιας όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Ο λόγος για τον γενικό αρχηγό της ΑΕ Αλεξάνδρεια Στέργιο Μπούθα ο οποίος χωρίς κανέναν εμφανή ουσιαστικό λόγο στο ημίχρονο του αγώνα Αλεξάνδρεια- Κοζάνη συνελήφθη με εντολή του διοικητή του ΑΤ Αλεξάνδρειας με την κατηγορία της εξύβρισης αστυνομικού οργάνου.
Ο κ. Μπούθας, στο ημίχρονο του αγώνα είδε τους παίχτες της Κοζάνης καθώς πήγαιναν στα αποδυτήρια να διαμαρτύρονται στον διαιτητή της συνάντησης και πήγε κοντά του να τον προστατεύσει. Εκεί, δημιουργήθηκε κάποια ένταση μεταξύ αυτού και ορισμένων παιχτών της Κοζάνης με αποτέλεσμα να επέμβουν οι παριστάμενοι αστυνομικοί με την γνωστή συνέχεια.
Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρεια Γιώργος Θεοχάρης σε έντονο ύφος κατήγγειλε το γεγονός και τόνισε οτι η αστυνομία έδρασε με υπερβάλλοντα ζήλο ενώ τέτοια φαινόμενα είναι συνηθισμένα στα γήπεδα όπου πάει η Αλεξάνδρεια.
Ακόμη τόνισε οτι το ΔΣ της ομάδας θα υποβάλει την παραίτησή του εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την σύλληψη του κ. Μπούθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: