Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΝΩΣΗ Α.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ- ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την ήττα, που σήμανε παράλληλα και τον αποκλεισμό της από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, γνώρισε σήμερα η Ένωση Απ. Παύλου. Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη, που παρατάχθηκε με απουσίες (Παπαδόπουλος, Κορυτσαίος), έχασε 1-0 στην Έδεσσα από τον τοπικό Εδεσσαϊκό με γκολ που δέχθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους από τον Τσάτσε.
Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφριά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τους Μακροχωρίτες να είναι καλύτεροι στην επανάληψη και να φτάνουν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τους Τσακαλίδη (70’) και Βούλγαρη (82’), χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Να σημειωθεί ότι στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε ο Κελεσίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από την Ένωση διακρίθηκαν οι Μουχτάρης, Σταφυλίδης και Ηλιάδης. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικιού Αγγελάκη και των βοηθών του.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ιωσηφίδης, Γεωργίου, Τσόρμπας, Τσάτσε, Γκεοργκίεφ, Πασχαλίδης, Παλιμάνης (63’ Λαμπρίδης), Ρούσσης (63’Γκίνης), Παπαγεωργίου (89’ Καλλιμάνης), Γιάντσης, Πεχλιβάνης.
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ: Μουχτάρης, Τσάκαλος, Σταφυλίδης, Κολεσίδης, Τσιάμης, Τσακαλίδης, Ηλιάδης (81’ Σταυρίδης), Σαριανίδης Νίκος, Βούλγαρης, Χαλκιάς (58 Σαριανίδης Νικήτας), Αράπης (33’ Κελεσίδης).
Να σημειώσουμε ότι η ομάδας της Έδεσσας θα αγωνιστεί στη συνέχεια την Τετάρτη 4 Μαϊου στην έδρα του Οδυσσέα Κορδελιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: