Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-2 ΣΤΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Κάτω από συνεχή βροχόπτωση, Απόλλων Αμμοχωρίου και Αλεξάνδρεια ανεδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Αλεξάνδρεια και με σκόρερ τον Δημόπουλο, κατάφερε μόλις στο 10ο λεπτό να βρεθεί μπροστά με 2-0.
Στο 4’ μετά από κόρνερ του Στάιου στο δεύτερο δοκάρι και πάσα του Γεωργιάδη Α., ο Δημόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
Στο 10’ ο Στάιος με πολύ ωραία ενέργεια έβγαλε μόνο τον Δημόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.
Η Αλεξάνδρεια, έδειξε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα και πήρε τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια. Προσπάθησε με πολλά μακρινά σουτ να απειλήσει τον Ναλπαντίδη, όμως τα περισσότερα κατέληγαν άουτ.
Στο 29’ μετά από τρία συνεχόμενα κόρνερ, ο Γασπαράτος έκανε ένα σουτ, ο Γεωργιάδης Α. έδιωξε πάνω στην γραμμή, όμως η μπάλα κόντραρε στον Στάιο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
την επανάληψη η Αλεξάνδρεια συνέχισε να είναι απειλητική και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ ο Τενεδιός έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Γασπαράτος με σουτ από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε.
Στη συνέχεια η Αλεξάνδρεια πάλεψε για την ανατροπή όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του Τάσου Γκιαουράκη.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Υφαντίδης, Τσιλιγκιρίδης και Καραστογιάννης από το Κιλκίς.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ναλπαντίδης, Ιωαννίδης, Φωστηρόπουλος Σ., Φωστηρόπουλος Χ., Γεωργιάδης Δ., Γεωργιάδης Χ. (79’ Ντώνος), Γεωργιάδης Α. (58’ Στόικου), Σεκουλίδης, Δημόπουλος (87’ Τριγωνίδης), Αλεξιάδης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Καρράς, Αντάμης , Πέικος, Πατρίκας, Τσέος, Συμπεθέρης, Παπαδόπουλος Α., Τενεδιός (71’ Νικολόπουλος), Δημητριάδης, Γασπαράτος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάμε καλά , αν και όπως διαβάζω έπρεπε να κερδίσουμε. Μπτάβο στα παιδιά και τον προπονητή.
Για το γήπεδο της Αλεξάνδρειας δεν γράφεις τίποτα όμως Χάρη. Είχανε πει τέλος Οκτώβρη , αρχές Νοέμβρη θα μπει η ομάδα να παίξει. Ακόμα δεν μπήκαν τα συνεργεία ακούγεται έξω.
Ωραίος προγραμματισμός... Ωραία βοήθεια στην ομάδα...

Xronika είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΟΝΙΚΑ:
Για το θέμα του γηπέδου θα έχουμε αύριο ολοκληρωμένο ρεπορτάζ και εκεί πάνω θα μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας.
Το ρεπορτάζ αυτό θα δημοσιευτεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη.
Χ Μόχλας