Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Α.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε η Διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Κελιδιού.
"Αφού ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Εθνικού Κλειδιού για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να διαμαρτυρηθούμε για την κάκιστη διαιτησία του κ. Γιακουμάκου και του βοηθού του κ. Γκούμα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Κλειδιου.
Δεν ζητάμε την εξαίρεση των προαναφερθέντων διαιτητών από αγώνες τις ομάδας μας, απλά θα αναφέρουμε μόνο τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραπτώματά τους σε βάρος της ομάδας μας, που δε θα τα έκανε και ο πιο φανατικός φίλαθλος του Εθνικού.
Στην επίτευξη του πρώτου γκολ της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστής μας Blazev αφού τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα του Κλειδιου και βρίσκεται προ κενής εστίας και σε προφανή θέση για γκολ ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα. Ο κ. Γιακουμάκος καταλογίζει μεν το καταφανέστατο πέναλτι λησμονεί δε τον κανονισμό και δεν αποβάλλει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα σε επίθεση του Εθνικού ο βοηθός διαιτητή κ. Γκούμας έχει σηκώσει τη σημαία του και υποδεικνύει οφσάιντ τον επιθετικό ο διαιτητής δεν τον βλέπει και η ομάδα μας δέχεται γκολ. Κατόπιν έντονων διαμαρτυριών των ποδοσφαιριστών μας ο κ. Γιακουμάκος αποφασίζει να συμβουλευθεί τον βοηθό του κ. Γκούμα ο οποίος δεν πήγε στη σέντρα αλλά παρέμεινε στο ύψος της μεγάλης περιοχής μας όπου είχε υποδείξει το οφσάιντ. Παρά την ενημέρωση του βοηθού του για ύπαρξη οφσάιντ ο διαιτητής κ. Γιακουμάκος, για λόγο που μόνο αυτός γνωρίζει, και προς έκπληξη όλων τον αγνοεί και δείχνει τη σέντρα.
Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, τους Συλλόγους και τους ανθρώπους που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για την πρόοδό του να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης.
Προπάντων είναι κρίμα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, οι οποίοι μοχθούν και χύνουν τον ιδρώτα τους να στερούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο τους βαθμούς και τη χαρά της νίκης.
Με την παρούσα επιστολή-Διαμαρτυρία δε ζητάμε ούτε επιδιώκουμε την τιμωρία ή και την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες της ομάδας μας. Απλά θεωρούμε ως ελάχιστη υποχρέωσή μας την ενημέρωση των αρμοδίων και του φίλαθλου κόσμου για την κατάφωρη αδικία και την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Κλειδιου.
Με την ελπίδα ότι θα απουσιάσουν στο μέλλον παρόμοιες αποφάσεις σε όλα τα γήπεδα και για όλες της ομάδες… "
Το Δ.Σ.
Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: