Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΒΕΡΟΙΑ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ" και "ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ"


Συνέντευξη τύπου έγινε με θέμα τη διοργάνωση του τουρνουά Καλαθοσφαίρισης ανδρών παλαιμάχων «Νοσταλγία», αλλά και του ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών «Παίζω Μπάλα» από τον δήμο Βέροιας.
Παρόντες από πλευράς ΔΗ.Κ.Ε.Α.Π.Π. ήταν ο πρόεδρος κ. Τρανίδης Μιχάλης, ο Διευθυντής κ. Παντερμαράκης Γιάννης, ο προϊστάμενος κ. Αλεξανδρίδης Ρωμύλος και ο σύμβουλων των ΔΑΚ κ. Κοσκερίδης Βαγγέλης.

Τις ακαδημίες ποδοσφαίρου εκπροσώπησαν οι κ.κ. Ντόγος Δημήτρης, Γαβριηλίδης Λάκης (Ακαδημία Β.), Παπαδόπουλος Φώτης, Τριανταφυλλίδης Δημήτρης, Τότσκας Γιάννης (Μακεδόνας Β.), Χριστοφορίδης Δημήτρης, Κερλίδης Γιάννης (Νηρέας), Πουλασουχίδης Κώστας, Βλάχος Γιώργος, Καμπας Σάκης (Ακαδημία Αγ. Βαρβάρας), Μακρής Μπάμπης, Σιδηρόπουλος Λεωνίδας (Νικομήδεια) και Παπαδόπουλος Βασίλης (Αγ. Γεώργιος).
Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Π.Π. κ. Μιχάλης Τρανίδης, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την αποδοχή της πρόσκλησης, τόνισε ότι το τουρνουά «Νοσταλγία» που καθιερώθηκε εδώ και πολλά χρόνια, θα διεξαχθεί φέτος από τις 15 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου στο ΔΑΚ Μακροχωρίου «Δ. Βικέλας», κάτι που ζήτησαν οι ομάδες λόγω της επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Εληάς. Σε αυτό, θα συμμετέχουν εννέα ομάδες με αθλητές άνω των 29 ετών.
Όσον αφορά το τουρνουά «Παίζω Μπάλα», τόνισε ότι διοργανώθηκε για πρώτη φορά την περσινή χρονιά και σε αυτό πήραν μέρος 330 παιδιά.
Στη συνέχεια ζήτησε από τους εκπροσώπους των ακαδημιών την προσωπική τους εμπειρία από την περσινή συμμετοχή, λαμβάνοντας θετικά σχόλια απ’ όλους τόσο για τη διοργάνωση όσο και για την προσέλευση του κόσμου.
Όπως ανακοινώθηκε, το τουρνουά «Παίζω Μπάλα» θα διεξαχθεί φέτος από τις 13 έως τις 15 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας και θα συμμετέχουν σε αυτό η Ακαδημία Βέροιας, ο Μακεδόνας Βέροιας, ο Νηρέας Βέροιας, η Ακαδημία Αγ. Βαρβάρας, η Ν. Νικομήδεια και ο Αγ. Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: