Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ- Ιδανική πρεμιέρα για τον Φίλιππο Μελίκης

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Φίλιππος Μελίκης με… αντεπίθεση διαρκείας απέναντι στον γεμάτο ενθουσιασμό, πλην όμως άπειρο Αγροτικό Αστέρα, κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά κερδίζοντας το παιχνίδι με 1-5. Κάτι, το οποίο σαφώς και δίνει στον Γιώργο Ντάμτσιο και τους (συμ)παίκτες του μεγάλη ψυχολογική δύναμη για τη συνέχεια…


Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί στο 4΄, όταν έπειτα από φάουλ του Αδαμίκου, Βοργιατζίδης στο δεύτερο δοκάρι με προβολή άνοιξε το χωρό των γκολ. Ο Φίλιππος ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, με δράστη τον Τενεκετζή, ο οποίος επίσης με προβολή έπειτα από κόρνερ και άστοχη έξοδο του Βερβαντίδη, έγραψε το 1-1.
Πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην ανάπαυλα, οι «ερυθρόλευκοι» με δύο γκολ του νεαρού και πολλά υποσχόμενου Λουμάνι, «κλείδωσαν» για λογαριασμό τους ουσιαστικά τη νίκη.
Στο 40΄ έπειτα από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Αράπου, ο Λομάνι «τσίμπησε» τη μπάλα γράφοντας το 1-2. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, ο Λουμάνι με σουτ στην κίνηση, έπειτα από προσωπική ενέργεια και σέντρα του Καραγκιοζόπουλου, έγραψε το 1-3.
Στο 57, ο Φίλιππος πέτυχε και άλλο γκολ, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μελιόπουλου, ο Τεγούσης πέτυχε το 1-4. Ο ίδιος παίκτης, στο 84, ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή αντεπίθεση της ομάδας, γράφοντας το 1-5.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τενεκετζή, στα όρια της περιοχής σταμάτησε εντυπωσιακά τον Καφέ και αμέσως μετά, με εξερετική μεταβίβαση με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού, προώθησε τη μπάλα στον Μελιόπουλο, που έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, για να βγάλει σε θέσει βολής τον Τεγούση, που ακολούθησε τη φάση από τα δεξιά. Το 1-5 ήταν γεγονός σ΄ ένα ματς που όλα… είχαν έτσι κι΄ αλλιώς κριθεί πολύ νωρίτερα.

Συνθέσεις:
Αγροτικός Αστέρας: (Μιχάλης Αλεξιάδης) Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης, Αδαμίκος (55΄ Χριστιάς), Οικονόμου Αλ., Τέτος, Μπάμπος, ΧΑΜΠΑΛΑΝΟΒ, Οικονόμου Χρ., Εφραίμ, Σουλιώτης (35΄ λ.τρ. Πύρκας), Τσανασίδης (46΄ Καφές)
Φίλιππος Μελίκης: (Γιώργος Ντάμτσιος) Κωτσιόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος, ΤΕΝΕΚΕΤΖΙ, Ντάμτσιος, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, Ρίσσου, Μελιόπουλος (73΄ Αναστασόπουλος), Κακαγιάνης, ΛΟΥΜΑΝΙ (81΄ Ανδροίτσος), Πιτσάβας (67΄ Βενιόπουλος)
Διαιτητές: Τρέβλας (Παρασίου, Κελεσίδης)
MVP: Ρομάνο Λουμάνι (Φίλιππος Μελίκης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: