Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ισοπαλία στο Βόλο για τη Βέροια

Ισόπαλο, 1-1, ολοκληρώθηκε το φιλικό της Βέροιας στο Βόλο, απέναντι στη Νίκη. Για την Βέροια, ο Παντελής Καφές πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση, έστω και αν είναι ανεπίσημη, με τα χρώματα της Βασίλισσας. Η Νίκη Βόλου στην πρώτη της ευκαιρία στο 9΄ άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Κυριάκου με τους γηπεδούχους να απείλησαν και πάλι στο 12΄ με το σουτ του Τάσιτς.
Η Βέροια έφθασε...
κοντά στο 1-1 στο 14΄ με τον Καρατζά να διώχνει πάνω από τη γραμμή την κοντινή προβολή του Μπαργκάν ενώ στο 17΄ η μπάλα από το κόρνερ του Κυριάκου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.
Στο 35΄ η μπάλα από το πλασέ του Μπαργκάν πέρασε λίγο άουτ στο τετ α τετ που είχε με τον Βούρα τον οποίο δεν μπόρεσε να νικήσει στο 39΄ ο Γεωργιάδης από πλάγια θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι αμυντικοί της Βέροιας έδιωξαν σωτήρια το κοντινό πλασέ του Μικριτσιάν στο 65΄ για να έρθει η ισοφάριση στο 74΄ στην προσπάθεια του Μικριτσιάν να αποκρούσει την σέντρα του Παυλίδη και να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.
Αυτό γιατί στο 89΄ από την επικίνδυνη σέντρα του Καρλίνος οι αμυντικοί της Νίκης Βόλου έδιωξαν σωτήρια προ των Παυλίδη και Μάνου.
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας (72' Καρακούτσης), Ψιάνος, Καρατζάς (72’ Σαμαράς), Μήτσης (80' Παπαδόπουλος), Ριζογιάννης, Κυριάκος (88' Σούφλας), Σκούφαλης, Πουρτουλίδης (63' Αργύρης), Ουέλινγκτον (36' Λαζαρίδης), Τάσιτς (63' Μκρτσιάν).
 
ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τόμας, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Ζε Βίτορ, Γκιγέρμε, Μπαργκάν, Καφές, Ιωάννου.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Δασκαλάκης, Μπελόν, Μπάρμπας, Καλτσάς, Σνάουτσνερ, Μπεθέρα, Καλογέρης, Μάνος, Παυλίδης, Καρλίνος, Βεργώνης.
 
*Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Blue Club και του Ομίλου Φιλάθλων ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Μπάμπης Παυλίδης για την προσφορά του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: