Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Α1 ΕΠΣΗ- Σπουδαία ανατροπή της Καψόχωρας επί του Αχιλέα Νάουσας

Με μεγάλος πρωταγωνιστή τον Στέλιο Διτσόλα, παίκτη-προπονητή της ομάδας, που πέτυχε δύο τέρματα η ΑΕ Καψόχωρας επιβλήθηκε του Αχιλλέα Νάουσας, με το χαμόγελο να επιστρέφει στα χείλη των ανθρώπων της ομάδας.

Ο αγώνας
Στο 7΄ φάουλ του Διτσόλα από τα δεξιά, ο Νιάκας, έπιασε γυριστή κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ
Στο 8΄ ο Αχιλλέας...

έκανε το 0-1, όταν έπειτα από λάθος γύρισμα του Κωτούλα, ο Κακούδης εκμεταλλεύτηκε και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Στο 21΄ οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, όταν έπειτα από πολύ δυνατό σουτ του Πιπιλιάρη Μπάμπη, ο Κασαπίδης απέκρουσε ασθενώς με τον Διτσόλα να παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 33΄ έγινε το 2-1, όταν μετά από σέντρα του Πιπιλιάρη Μπάμπη από τα δεξιά, ο Διτσόλας με φοβερό σουτ στην κίνηση, άφησε άναυδο τον Κασαπίδη, για να γίνει το 2-1.
Στο 39΄ φοβερό σε εκτέλεση φάουλ του Διτσόλα, ο Κασαπίδης με φοβερή απόκρουση, έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ
Στο 61΄ η μοναδική καλή ευκαιρία του Αχιλλέα, όταν μετά από κόρνερ του Τουμαρά, ο Μάραντης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, μες το πλασέ του να περνάει μόλις άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΕ Καψοχωρας: (Στέλιος Διτσόλας) Μεντεσίδης, Ομπιντικ, ΔΙΤΣΟΛΑΣ (82΄ Χαρισόπουλος), Μανάκης, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Μ., Σωτηρόπουλος (58΄ Παπαδιάς), Νιάκας (76΄ Πουρλιοτόπουλος), ΚΩΤΟΥΛΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Τσαλαμπάνας

Αχιλλέας Νάουσας: (Βασίλης Κουρογεωργάκης) Κασαπίδης, ΔΗΜΙΤΡΙΟΥ, Χατ΄΄ιωαννίδης, Θεοδοσιάδης, Μάραντης, ΤΟΥΜΑΡΑΣ, Βύχας (38΄ λ.τρ. Στέφος), ΠΑΠΑΤΑΝΟΣ, Κακούδης, Βλαχοδήμος, Μπράτσης

Διαιτητής: Τρέβλας (Ασβεστάρας, Μοσχόπουλος)
Αποβολή: Τσαλαμπάνας (66΄ απευθείας κόκκινη)
MVP: Στέλιος Διτσόλας (ΑΕ Καψόχωρας)


http://www.sportorama.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: