Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Α1 ΕΠΣΗ- Μεγάλη νίκη εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στη Χαρίεσσα

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της Χαριεσσας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, το οποίο έληξε με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με φτωχό, πλην όμως (υπέρ)πολύτιμο 1-0.


Ο αγώνας
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κράτησε σε αγωνιά τους πολλούς…


είναι αλήθεια φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Οι δυο ομάδες έδειξαν με την παρουσία τους ότι δίκαια βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα…
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κιτσα Σπυρο, του οποίου το πλασσε απέκρουσαν λίγο πριν τη γραμμή οι αμυντικοί και τον Μπουκλα Αλ., η κεφαλιά του οποίου από πολύ ευνοϊκή θέση πέρασε άουτ. Σιγά -σιγά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες με τους Καρασαριδη Δ. και Βασίλη, να αστοχούν από πλεονεκτική θέση.
Το παιχνίδι φαινόταν να κλείνει προς την ισοπαλία, όμως στο 70΄ μετά από σέντρα του Λαδα, ο Δραγουμανος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.
Στα εναπομείναντα λεπτά η Χαριεσσα πίεσε για την ισοφάριση, όμως η καλά στημένη αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων άντεξε, κρατώντας την πολύτιμη νίκη, που φέρνει την ομάδα του ΠΑΟΚ μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


ΑΕ Χαρίεσσας: (Δημήτρης Χαλκιάς) Αντιφάκος, Τσίπης, Συμεωνίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Μανδυλίδης, Τόσκα, (85΄ Δάγκας), Φωτιάδης (46΄ Διτσόλας), Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (88΄ Χαλκιάς).

ΠΑΟΚ: (Σάββας Αβετίδης) Μαρτσελος, Μπουκλας ΑΛ., ΜΠΟΥΚΛΑΣ Γ., ΚΙΤΣΑΣ Λ. Δ., Κιτσας Λ. Π., Κτσας Σπ. (65΄ Πατατουκας)., ΚΙΤΣΑΣ ΘΑΝ., Λαδας (85 Κιτσας Δ.), ΤΖΕΠΗΣ Γ, Χαρισουδης (80΄Τζεπης Ν.), Κιτσας Γ.

MVP: Λευτέρης Δ. Κίτσας (ΠΑΟΚ)

http://www.sportorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: