Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ...

Στην ομάδα της Αλεξάνδρειας θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο 28χρονος επιθετικός Δημήτρης Καφές. Ο ποδοσφαιριστής, που είχε στα χέρια του πολύ καλές προτάσεις τόσο από τη Νάουσα όσο και από τη Βεργίνα, προτίμησε να παραμείνει στην Α.Ε.Α. και να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.
Στον αντίποδα, παρελθόν από την ομάδα του Ρουμλουκιού αποτελεί ο Γιώργος Ντάμτσιος, ο οποίος θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του στα Τρίκαλα, που του έχουν κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση.Να σημειώσουμε τέλος, ότι τον δρόμο του Καφέ αναμένεται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και ο Γιάννης Βαλδήρ, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα φοράει και τη νέα χρονιά την φανέλα των "πρασίνων".
Από την Αλεξάνδρεια επίσης φεύγουν ο Νατσούρας που πήγε ήδη στην Αγκαθιά. Επίσης φεύγει ο Φάκας που ήδη πήρε την ελευθέρας του και χώρισε πολύ φιλικά με το σωματείο. Κατά πάσα πιθανότητα παρελθόν θα αποτελέσουν και οι νεαροί Σαλτουρίδης και Κιρκιλιανίδης.
Στα μετεγγραφικά να πούμε ότι ο προπονητής της ομάδας Κυρ. Αλεξανδρίδης δεσμεύτηκε ότι θα φέρει μαζί του έναν τερματοφύλακα και ακόμη δυο ή τρεις παίχτες κάτω των 21 που όμως είναι έτοιμοι για την ενδεκάδα.
Επίσης, η διοίκηση έχει εντοπίσει έναν ικανότατο παίχτη που αγωνίζεται ως «10αρι» και αν αποκτηθεί θα κάνει την διαφορά, υποστηρίζουν οι διοικούντες.
Όλες οι κινήσεις θα ολοκληρωθούν εντός των ημερών ώστε η ομάδα να αρχίσει την προετοιμασία της σχεδόν κομπλέ αφού την περίοδο αυτή θα δοκιμαστούν αρκετοί νεαροί από τον προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: