Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΕΙΑ

Αύριο είναι η τελευταία μέρα που έχει "περιθώριο" η ομάδα της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ για να βρει λύση και να βγει από το αδιέξοδο. Ένα αδιέξοδο που την απειλεί σε τέτοιο βαθμό που κινδυνεύει και η ύπαρξή της.
Το διοικητικό κενό που σημειώθηκε μετά την παραίτηση της διοίκησης Κολοθά ειναι υπαρκτό και δικαιολογημένο. Ο Θ. Κολοθάς διαπιστώνει με την επιστολή της παραίτησής του ότι αρκετοί εξ αυτών που στην Γ. Σ του καλοκαιριού είχαν δεσμευτεί ότι θα στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια δεν το έκαναν με αποτέλεσμα να βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο ενώ η ομάδα έχει ήδη ένα δυναμικό 27 παιχτών, έχει προσληφθεί προπονητής, έχει αρχίσει η προετοιμασία.
Με το δίκιο του λοιπόν ο Θ. Κολοθάς εκφράζει ένα παράπονο για την στάση αυτών που τελικά τον οδήγησε στην παραίτηση αφού κανείς δεν μπορεί να πάρει μια αυτοκαταστροφική απόφαση...

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το σωματείο έχει προκηρύξει για αύριο στις 8 μμ γενική συνέλευση στην οποία αφενός καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι οπαδοί και αφετέρου να προκύψει ένα σχήμα που κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να είναι άλλο εκτός αυτό που θα έχει επικεφαλής- πρόεδρο τον Γιάννη Απατσίδη.

Κατά την άποψή μου ο Γ. Απατσίδης με την βοήθεια των στενών του συνεργατών (Ν. Μπενή, Λ. Παράσχο, Τ. Λακασά) και την αυτονόητη συστράτευση όσων μελών της απελθούσας διοίκησης κληθούν να προσφέρουν, μπορούν να συγκροτήσουν μια ικανή διοίκηση που θα τρέξει την ομάδα για το φετινό πρωτάθλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: