Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Γ. ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ: Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μια πολύ προχωρημένη θέση εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννης Απατσίδης που ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα ήταν επικεφαλής της της ομάδας της Αλεξάνδρειας αλλά δυστυχώς η προσπάθειά του δεν στέφθηκε από επιτυχία.
Η άποψη που εξέφρασε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ότι η κακή κατάσταση του γηπέδου, του χλοοτάπητα δηλαδή, ήταν αυτή που συνέβαλε τα μέγιστα να μην επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας με συνέπεια αυτή να χάσει την πρώτη θέση που οδηγούσε στην Γ΄ Εθνική.

"Η κατάσταση του χόρτου είναι απαράδεκτη, στο στάδιο η εικόνα είναι φρικτή δεν περιγράφεται. Η πορεία της ομάδας, η αποτυχία της ομάδας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άσχημη κατάσταση του τάπητα. Δεν είχε θέρμανση στα αποδυτήρια. Έχετε κι εσείς άποψη κ. δήμαρχε για το γήπεδο όμως εσείς ως διοίκηση πήγατε παραμονές εκλογών το 2006 να κάνετε εργασίες στο γήπεδο και να πως κατάντησε" είπε ο κ. Απατσίδης.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου αντέδρασε λέγοντας με κατηγορηματιό ύφος ότι δεν απέτυχε η ομάδα εξ αιτίας του γηπέδου και ότι ορθά λειτουργούσε ο πρόεδρος του Σταδίου Γιώργος Θεοχάρης που απαγόρευε να γίνονται προπονήσεις στο Στάδιο παρά μόνον οι επίσημοι αγώνες.
Ακόμη, ο Μπ. Γκιόνογλου τόνισε ότι οι όποιες εργασίες που έκανε ο δήμος ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον τότε πρόεδρο της ομάδας Θ. Κολοθά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν φταίει το γήπεδο που δεν βγήκε η ομάδα , εκείνο που ξέρω είναι ότι η κατάσταση του γηπέδου είναι απαράδεκτη εδώ και 5 χρόνια ,αν και πήραν πολλά χρήματα.Ούτε γήπεδο ποδοσφαίρου έχουμε ,ούτε στίβο . Τα 2 σκάμματα δίπλα από την πλάγια γραμμή ποιανού ιδέα ήταν; Για να μικρύνει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου τα κάνανε; Όταν ήταν πίσω από τις εστίες ενοχλούσαν κανέναν;Aλλά όπως έγινε με τους πυλώνες ,που χρειάζονται μόνο για ΔΙΕΘΝΕΙΣ αγώνες , -γήπεδο τέτοιων διατάσεων δεν έχουμε βέβαια-,έτσι έγινε και με τα σκάμματα που κι αυτοί χρειάζονται για ανάλογους αγώνες , χωρίς βέβαια να έχουμε ούτε καν ταρτάν.