Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

-Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από τους παίχτες και τον προπονητή
Με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ο Γιάννης Απατσίδης δήλωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ενασχόλησής του με τα διοικητικά πράγματα της ΑΕ Αλεξάνδρειας οριστικά. Πικραμένος προφανώς από την αποτυχημένη έκβαση της φετινής προσπάθειας της Αλεξάνδρειας να αλλάξει κατηγορία και να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο βασικός χρηματοδότης και επί σειρά ετών πρόεδρος αυτού του σωματείου αποχωρεί αφήνοντας κενό πίσω του.
Ο Γ. Απατσίδης δεν δίστασε να πει ονόματα και να θίξει καταστάσεις που τον ενόχλησαν, τον πείραξαν, τον εκνεύρισαν, τον στενοχώρησαν
Είπε ότι είναι πολύ δυσαρεστημένος με τους παίχτες που τον έκαναν να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι μέσα από την Κοζάνη μετά από εκείνο το ντροπιαστικό 4-1. Χαρακτήρισε "απίθανα πράγματα" τα όσα έγιναν μετά και προφανώς αναφέρεται στα αποτελέσματα που έφερε η Αλεξάνδρεια τόσο στην Σιάτιστα όσο και το εντός έδρας με την ΑΕΠ Γρεβενών.
Δυσαρεστήθηκε με την συμπεριφορά παραγόντων του ποδοσφαίρου και κατονόμασε τον Γ. Βλαχάκη που όντας από την Αλεξάνδρεια χρέωσε την ομάδα με 80€ έξοδα παρατηρητή σε εντός έδρας αγώνα. Το ανέφερε αυτό το περιστατικό θέλοντας να καταδείξει ότι η ομάδα δεν είχε από πουθενά βοήθεια και δεν τον πείραξε τόσο το οικονομικό μέγεθος αφού είναι ασήμαντο μπροστά στα 170 χιλιάδες ευρώ που ξοδεύτηκαν φέτος.
Επανήλθε στο θέμα του γηπέδου λέγοντας ότι ήταν σε κακή, απαράδεκτη κατάσταση και επέρριψε ευθύνες τόσο στον πρόεδρο του Σταδίου όσο και στην διοίκηση του δήμου.
Τέλος, δήλωσε κατηγορηματικά ότι φέτος ήταν η τελευταία του χρονιά που ασχολήθηκε με τα διοικητικά της Αλεξάνδρειας και κάλεσε όλους τους φιλάθλους να προστατεύσουν παράγοντες όπως τον Στέργιο Μπούθα γιατί είναι δυσεύρετοι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pws ginetai kai kourazetai toso eukola o kyrios Abatzidis? Diladi o Kolo8as ti prepei na pei? Kai apo pote eprepe na to pei to feygw? To idio kai o Irdanopoulos. Apla o Abatzidis den kanei gia paragontas. Apotyximenos einai sta podosfairika dromena kai epitelous kapoios prepei na tou to pei. To idio kai i efimerida sou Xari. Arketa pia.

Ανώνυμος είπε...

giati tora xari de les tipota gia ton apatsidi poy den petyxe to stoxo toy? sas eftaige o iordanopoulos? einai oraia tora? na bgeite kai na toy peite oloi eseis poy ton dioksate oti kanante lathos. etsi tha deiksete oti forate pantelonia

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

PERSI ELEGE O GIANNIS OTI 8A ANALABEI THN OMADA MONOS TOY. META BOH8HSE EDOSE STON KOLO8A KAPOIA XILIARIKA. STO TELOS MPHKE MROSTA OPOS KAI SY XARH ELEGES POLLES FORES.
TI KATAFERE? TIPOTA. ARA KAI AYTOS EK TOY APOTELESMATOS KRINETAI OS APOTYXHMENOS OPOS KAI O IORDANOPOULOS POY DEN EBGALE THN OMADA STHN G E8NIKH.
ANTIO SAS

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟ. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. Ο ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΕΤΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, για τον Απατσίδη γράφει ο Κος Μόχλας και όχι για τον Ιορδανόπουλο. Να γιατί δεν ανεβαίνει η ομάδα κατηγορία: Γιατί όπως φαίνεται είναι ομάδα του Απατσίδη , ομάδα του Ιορδανόπουλου κλπ και όχι η ομάδα μας.Γι αυτό δεν θα πάμε μπροστά ποτέ , ούτε και σαν Πόλη γιατί και στα Δημοτικά το ίδιο είναι τα πράγματα.