Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Τελικά οι προσπάθειες και οι εκκλήσεις του Γιώργου Κικερίδη βρήκαν ανταπόκριση και η παρουσία των ανθρώπων που επιστρατεύτηκαν για να βοηθήσουν την «βασίλισσα του βορρά» ήταν μεγαλύτερη του αναμενομένου, στη συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/7) στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού σταδίου Βέροιας.
Μεταξύ των 20 παρευρισκομένων επιλέχθηκαν οι ένδεκα, μιας και το νέο διοικητικό συμβούλιο θα είναι 11μελές, οι οποίοι αμέσως μετά μετέβησαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνεδρίαση. Αυτή είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα, με τον Γιώργο Κικερίδη να αναλύει τις κινήσεις στις οποίες προχώρησε το τελευταίο διάστημα.
Σήμερα Τετάρτη (8/7) στις 7 το απόγευμα θα γίνει νέα συνεδρίαση, προκειμένου τα 11 μέλη της νέας διοίκησης να συγκροτηθούν σε σώμα.
Στο νέο Δ.Σ. θα συμμετέχουν, ο πρώην πρόεδρος του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Κώστας Γκαβαϊσές και τα μέλη της τότε διοίκησης Γιώργος Αράβας και Γαβριήλ Γαλανομάτης, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Γ.Ε. Βέροιας Φιλάρετος Καζαντζίδης, οι Γιάννης Νάτσιος, Θεολόγος Δούλου και Πόλυς Ουλσουζίδης που διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Παναγιωτίδης, ο πρώην γενικός αρχηγός της Α.Ε. Αλεξάνδρεια Στέργιος Μπούθας και οι δύο πιο νεαροί σε ηλικία, φίλαθλοι της «βασίλισσας» Γιώργος Ζαρκάδας (γιος του επιχειρηματία Μπίλη Ζαρκάδα) και Αντώνης Τσαλουχίδης.
Το νέο Δ.Σ. είναι επιφορτισμένο με πάρα πολύ δουλειά, αφού εκτός από τα διαδικαστικά θέματα (οργάνωση, εξεύρεση οικονομικών πόρων, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.α.), έχει να ασχοληθεί και με την περίπτωση παραμονής της ομάδας στη Β’ εθνική, την οποία εδώ και ένα μήνα «κυνηγούσε» η 5μελής επιτροπή, αφού οι πιθανότητες να πάρει η «βασίλισσα» τη θέση της Καλαμαριάς στην κατηγορία είναι αρκετές.
Για το συγκεκριμένο θέμα, οι κινήσεις θα γίνουν σε πολλά «μέτωπα» (πολιτικά και αθλητικά), αφού ως γνωστόν η Καλαμαριά κρατιέται μέχρι σήμερα ζωντανή με «πολιτικές ενέσεις» και ακόμη δεν έχει τιμωρηθεί, όπως θα έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: