Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την πρώτη του δημόσια παρουσία έκανε το νέο ΔΣ της ΑΕ Αλεξάνδρεια χτες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Ο νέος πρόεδρος Μάκης Κούντζας με τους συνεργάτες του, όλοι μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Αλεξάνδρειας, παρουσίασαν τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά αλλά και για την τριετία που θα διοικήσουν το σωματείο.
Βασικό τους μέλημα είναι να στελεχωθεί η ομάδα από παίχτες νεαρής ηλικίας και ει δυνατόν να προέρχονται από ομάδες της γύρω περιοχής και ευρύτερα. "Θέλουμε να αποτελέσουμε το σκαλοπάτι εκείνο για τους νέους και φιλόδοξους παίχτες να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.
Επίσης έγινε γνωστό ότι φέτος θα αποκτηθούν εντός της εβδομάδας πέντε ως έξι έμπειροι ποδοσφαιριστές και αρκετοί νέοι ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας που αναμένεται να κυμανθεί ως τους 25 παίχτες.
Η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή 2 Αυγούστου με προπονητή τον Χρήστο Τερζίδη. Ο Ηλίας Ιασωνίδης θα έχει την γενική επίβλεψη και ευθύνη της επιλογής των ποδοσφαιριστών που αποκτά η ομάδα.
Το ΔΣ του σωματείου απαρτίζουν οι: Κούντζας, πρόεδρος, Μαστοροδήμος, γραμματέας και αντιπρόεδρος, Λακασάς, Τσογιάννης, Κουρελάτος, Γκακούδης, Παπαδόπουλος μέλη.
Ο στόχος της ομάδας για φέτος είναι να κρατηθεί στην κατηγορία και να μπουν οι βάσεις σε όλα τα τμήματα αφού ο στόχος της διοίκησης είναι να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα υποδομής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.