Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια δίνουν αυτόν τον καιρό και οι ομάδες μας που συμμετέχουν στη Δ’ εθνική κατηγορία, με σκοπό να ετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και ΑΓΚΑΘΙΑ νίκησαν σήμερα (12/8) τον ΠΛΑΤΑΝΟ και τον ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞ. αντίστοιχα, η ΕΝΩΣΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανελευσινιακό, ενώ την ήττα γνώρισε η ΝΑΟΥΣΑ από τον Περδίκκα.
Ήττα της ΝΑΟΥΣΑΣ από τον Περδίκκα
Τον Περδίκκα Φλώρινας αντιμετώπισε το απόγευμα της Τετάρτης (12/8) η ΝΑΟΥΣΑ, στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση, ηττήθηκε με σκορ 1-2, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 και τον Τεληγιαννίδη να μειώνει για τους «κυανόλευκους» στο 62ο λεπτό.
Επόμενο φιλικό για τους Ναουσαίους και πάλι εντός έδρας, την Παρασκευή (14/8) στις 6.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Νίκησε στον Πλάτανο η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, η οποία επικράτησε στον Πλάτανο του τοπικού ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με σκορ 0-2. Οι «πράσινοι» σκόραραν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με τον Συμπεθέρη να ανοίγει το σκορ και τον νεοαποκτηθέντα Γασπαράτο να γράφει το τελικό 0-2.
Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του «Ρουμλουκιού», έδωσε το περασμένο Σάββατο το πρώτο της φιλικό τεστ, νικώντας 2-1 στην Καψόχωρα την τοπική ομάδα, με γκολ των Τενεδιού, Πέικου.
Ισόπαλη η ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. με Πανελευσινιακό
Ισόπαλη με σκορ 3-3, αναδείχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/8) η ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, στο τρίτο της φιλικό τεστ που έδωσε στο Σέλι. Δύο γκολ για την ομάδα του Μακροχωρίου πέτυχε ο Τσακαλίδης και ένα ο 15χρονος Σούκιας.
Να υπενθυμίσουμε πως την περασμένη Κυριακή, η ΕΝΩΣΗ ήρθε και πάλι ισόπαλη (2-2) σε φιλικό αγώνα με την ομάδα των Κυμίνων. Το σκορ άνοιξε ο Παπαδόπουλος στο 36’ με πέναλτι, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον Μπενίσκο, ο Τσακαλίδης έκανε το 2-1 στο 65’, για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Μπενίσκος πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Νίκη για την ΑΓΚΑΘΙΑ
Τον ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αντιμετώπισε η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, τον οποίο νίκησε με 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Ξαφέτης στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ματσούκας στην επανάληψη διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Δύο φιλικά έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Νίκου Παπανώτα. Το Σάββατο νίκησε στη Βεργίνα την τοπική ομάδα με σκορ 2-0, ενώ την Κυριακή οι μικροί σε ηλικία παίκτες της έχασαν στη Μελίκη από τον τοπικό ΦΙΛΙΠΠΟ με 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: