Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ (3-1) τα Λευκάδια γνώρισαν την ήττα στον Πλαταμώνα απέναντι στην Ακαδημία. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο αυτό που τους έλλειπε ήταν η ουσία, μιας και δεν μπόρεσαν...
 να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Σαπόρτα…
Μόλις στο 2΄, έπειτα από πάσα του Παντσή, ο Βακιάνης μπήκε μόνος μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, όμως καθυστέρησε υπερβολικά να τελειώσει την φάση, με τον Στούμπο να τον προλαβαίνει. Η συγκεκριμένη φάση ήταν και από τις ελάχιστες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι .

Στο 30’ η Ακαδημία άνοιξε το σκορ με σουτ του Ταρασιάδη, από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από ασίστ του Κυρτέγου. Στο 38’ η Ακαδημία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλαμπάκα. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 2-0.Στο 51’ ο Κυρτέγος έπειτα από ξαφνική αντεπίθεση «κλείδωσε» τη νίκη, και ύστερα από πάσα του Μακράκη με πλασέ έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Λευκαδίων ήταν να μειώσει στο 84’ με τον Ηλιάδη για το τελικό 3-1.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: (Λιάγκας) Σαρπότας, Σδούγκας (70’ Βασιουρής), Αθανασίου (74’ Καμπερίδης), Παπαγιαννόπουλος, Κουμορτζής, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Μακράκης, ΚΥΡΤΕΓΟΣ, Ταρασιάδης (85’ Καλουσίδης), ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, Στούμπος.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: (ΤόληςΤερζής) Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Κοτζαχρήστος, Κουβατσίδης, Σίμος, ΜΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ, Συμπεθέρης, Βακιάνης, Πάντσης, ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ, Ηλιάδης.
Διαιτητής: Χαλβατζάκος (Τσιγγινές, Τριάντος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: