Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO- ΟΛΑΝΔΙΑ- ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ "You will never walk alone" ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ

Έμαθε ότι του απομένουν 6-7 εβδομάδες ζωής και η τελευταία του επιθυμία ήταν να παρακολουθήσει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.
Ο Ντγέι φαν Σουιλέκομ εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από 1,5 μήνα, με τους γιατρούς να του ανακοινώνουν ότι έχει καρκίνο. Την επόμενη μέρα μπήκε στο χειρουργείο αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας του. Του ανακοίνωσαν ότι...
δεν θα έχει παραπάνω από 6-7 εβδομάδες ζωής και τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ εξέφρασε μια τελευταία επιθυμία. Ζήτησε να βρεθεί στις εξέδρες του "Ντε Κούιπ" για μία τελευταία φορά και να δει την αγαπημένη του ομάδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Φέγενορντ που είχαν ενημερωθεί για το γεγονός από την γυναικά του 60χρονου άνδρα, συνεννοήθηκαν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο.
Με συνοπτικές διαδικασίες φρόντισαν ώστε ο Ντγέι φαν Σουιλέκομ να βρεθεί στα επίσημα του "Ντε Κούιπ" στο παιχνίδι με την μισητή Αϊντχόφεν. Είχαν περάσει λίγο παραπάνω από 11 λεπτά στον αγώνα, όταν 43.000 οπαδοί, τόσο της ομάδας του Ρότερνταμ, όσο και της PSV, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και με υψωμένα τα κασκόλ τραγούδησαν το "You will never walk alone", δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα. Απίστευτο, απερίγραπτο συναίσθημα.
Ο 60χρονος δεν άντεξε και στο θέαμα δάκρυσε και έμεινε να κοιτάει αποσβολωμένος, όπως και η σύζυγός του, η οποία έγειρε στο ώμο του και δεν σταμάτησε να κλαίει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: