Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


-Έχασε με 2-0 η Αλεξάνδρεια από τον Εθνικό Κατ.
Πιο έτοιμος έδειξε ο Εθνικός στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την Αλεξάνδρεια στο Δημοτικό Γήπεδο Γιάννης Καλιανίδης το απόγευμα του Σαββάτου. Όμως, αυτό που πρέπει να αξιολογηθεί ως το πιο σημαντικό γεγονός είναι ο τραυματισμός του Γιάννη Σαββίδη στο 75΄.
Ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και η σοβαρότητα της κατάστασής του τραύματός του θα φανεί σήμερα καθώς ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν να υποβληθεί σε εξετάσεις μαγνητ ικής τομογραφίας χθες το απόγευμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, με δύο τέρματα του Δημήτρη Καλαμπάκα που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ των φιλικών αγώνων προετοιμασίας με έξι τέρματα.
Φάσεις και γκολ
Στο 12' ο Δαμιανίδης διώχνει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ το σουτ του Καλαμπάκα από το ύψος της περιοχής.
Στο 14' ο Δημήτρης Καλαμπάκας με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα του Ανδρονικίδη ανοίγει το σκορ για τον Εθνικό 1 - 0.
Στο 25' ο Θεοδωρακόπουλος μπλοκάρει σωστά τοποθετημένος το σουτ του Θωμαϊδη.
Στο 35' το σουτ του Ανδρονικίδη ύστερα από συνδυασμό με τον Καλαμπάκα σταμάτησε στο δεξί δοκάρια του Δαμιανίδη.
Στο 39' ο Καλαμπάκας πήρε την πάσα από τον Παπαγιαννόπουλο στην πλάτη των αμυντικών και με ψύχραιμο πλασέ σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2 - 0.
Στο 62' ο Παλιούρας αποκρούει το διαγώνιο σουτ του Τριανταφυλλίδη από πλεονεκτική θέση.
Στο 76' έξυπνο πλασέ του Ραπτόπουλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρια του Παλιούρα άουτ.
Στο 81' ο Παλιούρας μπλόκαρε το σουτ του Αετού.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Συμεωνίδης με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊσαρίδη - Κύφο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Θεοδωρακόπουλος, Σαμανίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσιμόπουλος, Παππάς, Παπαγιαννόπουλος, Καλαμπάκας, Τσίκου, Ανδρονικίδης, Σαββίδης, Λαζαρίδης.
Έπαιξαν και οι: Ευσταθιάδης, Δασκαλόπουλος, Ραπτόπουλος, Αετός, Καρυπίδης, Τσιτλακίδης.
Αλεξάνδρεια: Δαμιανίδης, Καρατάσος, Μουχλάς, Ματζαρίδης, Πατρίκας, Μυρωνίδης, Φωτιάδης, Δελιορίδης, Τέντι, Βέττος, Θωμαϊδης.
Έπαιξαν και οι: Κίτσας, Ισκορίδης, Κωτούλας, Νοτόπουλος, Νικολαϊδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: