Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ίδαμε όλοι μας τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας. Οι εκπλήξεις πολλές και όπως αντιλαμβάνεστε ούτε φαβορί υπάρχουν ούτε πολύ δυνατές ομάδες που με διαφορά θα ξεχωρίσουν.
Η Νάουσα για παράδειγμα, τρόμαξε να κερδίσει τα Τρίκαλα που όταν, στην κλήρωση, άκουσαν ότι θα πάνε την πρώτη αγωνιστική εκεί, το είχαν ξεγραμμένο το εν λόγω ματς.
Από την άλλη μεριά, η Πατρίδα δε φαίνεται ότι και φέτος μπορεί να κάνει την διαφορά. Από κει και πέρα όλες οι άλλες ομάδες φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε ότι θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
-Στην Κορυφή, ο Ηλίας Ιασονίδης υπέστη ψυχρολουσία αφού είδε μια πολύ μέτρια ομάδα να φεύγει με το τρίποντο κερδίζοντας την ομάδα του.
Στην Κορυφή, πρέπει να επισημάνουμε ότι, στις κερκίδες του γηπέδου είχε αρκετό κόσμο που βέβαια «ενοχλήθηκε» με την ήττα.

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Με μεγάλα σκορ ξεκίνησε ο πρώτος όμιλος του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας της ΕΠΣΗ. Η Μελίκη, εντυπωσιακή, συνέτριψε με 7-0 την Κυδωνιά, δείχνοντας απ’ την αρχή «τα δόντια της», όσον αφορά τους στόχους της για το πρωτάθλημα. Εντυπωσιακή όμως και η Μέση, που νίκησε 5-0 εκτός έδρας τον Λουτρό.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ)Πλατύ-Νεόκαστρο: 4-1, Λουτρός-Μέση: 0-5, Πρασινάδα-Τριπόταμος: 0-0, Σταυρός-Π.Σκυλίτσι: 2-0, Καψόχωρα-Συκιά: 3-1, Παλαιοχώρι-Κλειδί: 0-1, Μελίκη-Κυδωνιά: 7-0, Ρεπό: Π. Πρόδρομος

Δεν υπάρχουν σχόλια: