Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

KOΡΥΦΗ- ΑΣΩΜΑΤΑ 4-1. Η μεγάλη νίκη δίνει ηθικό για την δύσκολη συνέχεια

Τυχεροί ήταν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Κορυφής για να παρακολουθήσουν την τοπική ομάδα απέναντι στα Ασώματα τα οποία κατενίκησε με το ευρύ 4-1. Η ομάδα του Ιασονίδη παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο αφού στις δυο πρώτες αγωνιστικές δεν είχε ούτε βαθμό κατάφερε απο την αρχή να πάρει κεφάλι στο σκορ βάζοντας τα θεμέλια για την τελική νίκη. Μόλις στο 10΄ ο Αναστασόπουλος εκτέλεσε φάουλ απο 30 μέτρα και άνοιξε το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 2-0. Η Κορυφή στο 31΄ τριπλασίασε τα τέρματά της πάλι με χτύπημα φάουλ, αυτή τη φορά απο ακόμα πιο μακρινή απόσταση με τον Τάτα.

Στο Β΄ ημίχρονο μπήκαν άλλα δυο τέρματα ένα για κάθε ομάδα. Ο Γατόπουλος που είχε μπει ως αλλαγή μείωσε σε 3-1 στο 86΄και ο Γεωργαλής στο επόμενο λεπτό έγραψε το τελικό σκορ 4-1.
ΚΟΡΥΦΗ: Καψάλης, Μαγγανάρης, Αναστασόπουλος (60΄Αριδάς), Ιασονίδης Γ. (70΄ Καθρέπτης), Ιασονίδης Διον., Γεωργαλής, Τάτα, Μαυρίδης, Πετικόπουλος, Πατρίκας, Παπαδόπουλος (70΄ Αντωνίου).
ΑΣΩΜΑΤΑ: Τσάκας, Κατσουγιαννόπουλος, Σβαρνογιαννόπουλος (62΄Γατόπουλος), Φωτιάδης, Κασάπης, Χολέβας, Ρόκος, Φραδέλος, Φεήμ, Μουρατίδης, Κωνσταντόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: