Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1-1




Όταν σε έναν αγώνα δεν γράφεις τίποτα άλλο από τις φάσεις της μιας ομάδας και τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα της άλλης τότε είναι φυσιολογικό αν δεν μπαίνει το γκολ από την ομάδα που χάνει ευκαιρίες κλασσικές κλπ να δεχτεί και να τρέχει και να μη φτάνει και στο τέλος να λεει δόξα το Θεό που πήρε και την ισοπαλία.
Δεν θα καταγράψω τις φάσεις γιατί θα είναι μονότονο. Πρέπει να πω ότι έχασαν ευκαιρίες για γκολ από την Αγκαθιά ο Μελιόπουλος τις περισσότερες με αποτέ-λεσμα να είναι ο μοιραίος παίχτης της ομάδας του.
Ευκαιρίες έχασε πολλές και ο Τσιούπρος, ο Κουκουλής έχασε πέναλτι μόλις στο 15΄
Από το σημειο αυτό η Λεπτοκαρυά παίζει με δέκα παίχτες και αμύνεται με τον καταπληκτικό Μαλέσιο, έναν 20χρονο τερ-ματοφύλακα που ότι πάει μέσα το πιάνει.
Έπιασε πέναλτι, σουτ εξ επαφής και κε-φαλιές, σουτ μέσα από την περιοχή και έξω από αυτή.
Τον έβαλε γκολ ο Μελιόπουλος από ένα φάουλ έξω από την περιοχή με ένα σουτ που τον κρέμασε αλλά αμέσως μετά φά-νηκε ότι δεν μπόρεσε να κάνει άλμα διότι έγινε αλλαγή λόγω μιας έντονη κράμπας που τον καθήλωσε.
Ήταν η μορφή του αγώνα και αν συνεχίσει έτσι τότε θα κάνει καριέρα ο νεαρός πορτιέρο.
Η Αγκαθιά δικαιούται να πάρει το βρα-βείο της αστοχίας και της γκαντεμιάς. Έκανε δεκάδες ευκαιρίες για γκολ, από αυτές που λέμε κλασσικές και η μπάλλα δεν έμπαινε με τίποτα.
Ο Παπανώτας προσπαθούσε από τον πάγκο να καθοδηγήσει την ομάδα του, άλλαζε συστήματα αλλά τίποτα.
Βέβαια, εμείς παρατηρήσαμε ότι η ΝΙΚΗ στο πρώτο μέρος έπαιζε μονόπαντα, από δεξιά λες και Μπάκανος από αριστερά ήταν …άρρωστος και δεν τον έπαιζαν.
Το ματς όπως εξελίχθηκε ήταν πολύ ενδιαφέρον για τους φιλάθλους, στεναχώ-ρησε τους γηπεδούχους που δεν τα κα-τάφεραν ενώ το άξιζαν και ικανοποίησε τους φιλοξενούμενους που άρχισαν καλά την περιπέτειά τους στην Δ΄ Εθνική και δεν κρύβουν ότι έχουν υψηλούς στόχους.
Ξεχώρισαν από την Αγκαθιά ο Μελιόπουλος που πρέπει να βρει επαφή με τα δίχτυα, ο Λαμπριανίδης που έγραψε πολλά χιλιόμετρα.
Από τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς είπαμε, ο Μαλέσιος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ο έμπειρος Μιχαλίτσιος που σκόραρε και ο νεαρός Λύρας, μόλις 17 χρονών που ο Τερζόπουλος του δίνει ευκαιρίες.
Οι διαιτησία ήταν άριστη και μακάρι να παίζουν τέτοιοι διαιτητές κάθε φορά στα παιχνίδια.
Οι φίλαθλοι, αν και ο καιρός πολύ καλός δεν γέμισαν την κερκίδα της Αγκαθιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: