Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο μεγάλος νικητής της σπουδαιότερης αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Οι παίχτες του Μακροχωρίου ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, δημιουργώντας τρεις ευκαιρίες (Κορυτσαίος 2΄, Τσακαλίδης Αν. 10΄, 13΄), αλλά ο Πάοκ πέτυχε γκολ με τον Γιώργο Κίτσα (44΄).
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δίχνοντας ξεκάθαρα ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, με την Ένωση να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε με πέναλτι του Σαρηγιαννίδη (46΄) σχετικά νωρίς…
Στο 56΄ ο Γιώργος Κίτσας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του εξαιρετικού κατ΄ άλλα Κορυτσαίου, γράφοντας το 2-1 και στο 61΄ ο ίδιος παίκτης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια σφράγισε την νίκη της ομάδα τους σημειώνοντας το 3-1, για να έρθει στο 86΄ ο Ριστέμογλου να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των «ασπρόμαυρων» του Σάκη Παγγούρα.
Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Τάσου Τσακαλίδη και του Μεντεσίδη, οι οποίοι συγκρούστηκαν σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν άμεσα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να τους βάλουν ράμματα.
ΠΑΟΚ: (Σάκης Παγγούρας) Μεντεσίδης (16 λ.τρ. Θεοδώρου), Κίτσας Λ.Δ., Βασιλέιου, ΤΣΈΠΗΣ Ν., ΚΙΤΣΑΣ Π.Δ., Ζωγράφος, ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ, Χαρισούδης (80΄ Κίτσας Π.Β.), ΚΙΤΣΑΣ Γ., Κιτσας Α. (16΄ λ. τρ. Ριστέμογλου)
ΕΑΠ: (Γιάννης Κυρλίδης) Τσάκας, Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, ΚΟΡΥΤΣΑΙΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ Γρ., Τσιάμης, Τσάκαλος, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, Κελεσίδης (73΄ Αράπης), Ηλιάδης Α. (14΄ λ.τρ. Κολεσίδης), Τσακαλίδης Αν. (16΄ λ.τρ. Βούλγαρης)
Διαιτητής: Μαντάκης (Καρυπίδης, Παρασίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: