Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟΥΣΑ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Με την Αλεξάνδρεια ταξίδεψαν για τη Νάουσα δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας που όμως δεν χάρηκαν από το αποτέλεσμα.
Διακρίναμε μεταξύ τους και τον πρώην πρόεδρο της ομά-δας Γ. Απατσίδη που αν και μετεκλογικά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα ό-πως και προεκλογικά. Και αυτό το λέω διότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να αξιολογούν συνεχώς πρόσωπα και συμπεριφορές.

Δυο κόκκινες κάρτες σε παίχτες της Αλεξάνδρειας έδειξε ο διαιτητής και πολύ καλά έκανε. Οι Πέικος και Γασπαράτος πήγαν γυρεύοντας να πάρουν τις κάρτες λες και είχαν τέτοια εντολή από τον πάγκο τους. Αν δεν είχαν εντολή είναι εντελώς απαράδεκτη η συμπεριφορά τους αφού αφήνουν την ομάδα τους ελλιπή για τα επόμενα παιχνίδια.

Η Νάουσα και φέτος με με-γάλο προϋπολογισμό έχει ως στόχο το πρωτάθλημα που θα τη φέρει στην Γ΄ Εθνική. Είναι φανερό και στον πιο αδαή ότι τα πόδια των παιχτών της είναι πολύ βαριά εξ αιτίας του άγχους που έχουν αφού οι οπαδοί τους περιμένουν να κερδίζει μέσα έξω.
Από την άλλη μεριά, ο προ-πονητής της, ο Βασίλης Αργυρίου δείχνει κι αυτός συμπεριφορά … «Γαϊτάνου» και δε ρισκάρει, δεν τολμάει να χτυπήσει το ματς αφού έπρε-πε να φτάσει το παιχνίδι στο αμήν για να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα της ομάδας με αλλαγές παιχτών που ήταν εκτός παιχνιδιού.

Στη Νάουσα αγωνίζεται ως τερματοφύλακας ο Σιμψερής. Ο ταλαντούχος νεαρός παίζει βασικός σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και κατά γενική ομολογία τα πάει πολύ καλά. Εξ άλλου, ο προ-πονητής του δεν τον ξεκίνησε βασικό από την αρχή του πρωταθλήματος προτιμώντας τον «παλιό» αλλά μετά τις γκέλες που έκανε αυτός έδωσε την ευκαιρία στον Σιμψερή και αυτός την άρπαξε και καθιερώθηκε.
Στο ματς με την Αλεξάνδρεια τα πήγε καλά αν και δεν πιέστηκε πολύ για να δείξει τα πλούσια προσόντα του.
Είναι βέβαιο ότι ο μικρός έχει μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια: