Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

Πορεία προς το δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον υποβιβασμό της ομάδας τους στη Β' Εθνική. Οι φίλοι του «γηραιού» συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ και φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκαν και οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιάννης Μπουτάρης. Ταυτόχρονα πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οπαδοί της ομάδας και στην Αθήνα, πετώντας γιαούρτια και αβγά στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί.
Στη Θεσσαλονίκη, οι οπαδοί του Ηρακλή κράμασαν σημαία της ΠΓΔΜ στο Κατσάνειο, με πολλούς να λένε "να πάμε να παίξουμε στο δικό τους πρωτάθλημα. Εκεί θα μας σέβονται τουλάχιστον". Στη συνέχεια κινήθηκαν προς το δημαρχείο, όπου και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, ενώ έβαλαν φωτιά σε πάνω από δέκα κάδους απορριμάτων. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και σιγά σιγά η ένταση εκτονώθηκε. Στην πορεία συμμετείχαν και παίκτες της ομάδας, οι Στέλιος Ηλιάδης, Μανώλης Παπαστεριανός και Πέτρος Κανακούδης.

Στην Αθήνα
Την ίδια ώρα, περίπου 400 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή. Κάποιοι πέταξαν γιαούρτια και αβγά στην είσοδο του κτιρίου και η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: