Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΧΡ. TEΡΖΙΔΗΣ: ΦΕΥΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕ Αλεξάνδρεια και ταυτόχρονα δώθηκε και το σφύριγμα της λήξης των υποχρεώσεων των παιχτών της ομάδας αφού οι αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο δεύτερο γύρο εξ αιτίας οικονομικών κυρίως προβλημάτων δεν επιτρέπει τη συνέχεια των δραστηριοτήτων.
Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Τερζίδης σε δηλώσεις του επισημαίνει ότι αν συνεχιστούν τα προβλήματα και η υφιστάμενη κατάσταση τότε αυτός θα είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο.
Ο κ. Τερζίδης είπε μεταξύ άλλων ότι ευχαριστεί τους παίχτες για την καλή πορεία της ομάδας και “να τους ευχηθώ τα καλύτερα για τη νέα σεζόν όπως και τη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στη Δ’ Εθνική.
Θέλω να  ευχηθώ στην ομάδα της Αλεξάνδρειας να συνεχίσει να υπάρχει και του χρόνου και να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ. Δυστυχώς αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και εννοώ τα προβλήματα που υπάρχουν, κατά 99,9% θα αποχωρήσω από την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: