Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ

Απόλυτα ικανοποιμένοι που θα παίξουν στην Γ΄ Εθνική δηλώνουν ο πρόεδρος και ο τεχνικός του Βατανιακού κ. Ποτουρίδης και Ιωαννίδης αντίστοιχα.
«Εγώ σαν πρόεδρος ένιωσα μια ηθική ικανοποίηση γιατί ο στόχος ήταν ο πρωταθλητισμός από την αρχή της χρονιάς.
Από εκεί και πέρα χάρηκα για τα παιδιά γιατί από την αρχή έδωσαν τα πάντα για την επίτευξη του στόχου. Ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές του συλλόγου. Ακόμα περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή τον κ. Ιωαννίδη ο οποίος είναι 10 χρόνια στο σύλλογο και έχει δώσει τα πάντα».
Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς ο κ. Πουτουρίδης δήλωσε: «Προς το παρόν και επειδή τα προβλήματα της νέας κατηγορίας είναι πολλά, δεν θέλουμε να προβληματιζόμαστε. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να το χαρούμε».

o τεχνικός του Βατανιακού, Τάσος Ιωαννίδης μετά την άνοδο και την προσωπική του δικαίωση λέει: «Πιστεύω ότι πήραμε αυτό που δικαιούμασταν να πάρουμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από το ότι δεν χάσαμε την κορυφή από τη στιγμή που βρεθήκαμε εκεί, όπως και από το ότι κερδίσαμε τα ντέρμπι ενώ συνολικά δεχτήκαμε 19 γκολ. Ακόμη παραμείναμε αήττητοι εκτός έδρας. Είμαστε πρώτοι και είμαστε χαρούμενοι γιατί δικαιώθηκε η προσπάθεια μας».
Για τη νέα χρονιά ο Ιωαννίδης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε για αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον και μετά να δούμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω και εγώ και ο πρόεδρος να ξανασυνεργαστούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον πρόεδρο που έδωσε και την ψυχή του γι’ αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: