Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ. ΤΑΣΙΩΝΑΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ (!!!)

Νέα διοίκηση προέκυψε για την ομάδα της Νάουσας στην Γενική Συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/06 στο Στέκι Νεολαίας. Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε πως οι μέρες της απαξίωσης για την ιστορική ομάδα ανήκουν πλέον στο μακρινό παρελθόν και το ενδιαφέρον τόσων ανθρώπων να βοηθήσουν σημάδι για πολύ καλύτερες ημέρες. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον παλιό παράγοντα κ. Πιττάκη να αναλαμβάνει το ρόλο του προέδρου και να δηλώνει συγκινημένος από τη συμμετοχή τόσο κόσμου μετά από αρκετά χρόνια.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αποχωρείσας πλέον πρόεδρος κ. Τασιώνας ο οποίος έκανε τον απολογισμό της διοίκησης για τα δύο χρόνια που ήταν στο τιμόνι της ομάδας. Ο κ. Τασιώνας ανέφερε πως ξεκίνησε η ανασύνταξη της ομάδας με τη συνεργασία με τον Αχιλλέα την πρώτη χρονιά, καθώς και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε τη 2η χρονιά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Αναγνώρισε τα όποια λάθη μπορεί να έγιναν λέγοντας χαρακτηριστικά: «ότι δεν κάνει λάθη μόνο αυτός που δεν δουλεύει». Ανέφερε ακόμα τα έργα που έγιναν στον τομέα της αναβάθμισης των αποδυτηρίων και στον εξοπλισμό της ομάδας. Για τις οικονομικές εκρεμμότητες είπε πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και αποκλείεται να αποτελέσουν εμπόδιο για την επόμενη διοίκηση. Ανέφερε τα χρέη είναι 6.000 ευρώ σε τρίτους, 4.500 ευρώ σε παίκτες, 25.000 ευρώ απαιτήσεις της διοίκησης, τα οποία όπως είπε τα χαρίζουν στην ομάδα και 18.000 ευρώ σε δάνειο σε τράπεζα.
Ο κ. Τασιώνας δεν παρέλειψε να επιτεθεί σε παράγοντες της Ένωσης για τους οποίους είπε πως είναι συμφεροντολόγοι και πως το πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας είναι άθλιο και αναξιόπιστο.
Κλείνοντας ο κ. Τασιώνας ευχαρίστησε τους χορηγούς που βοήθησαν αυτά τα δύο χρόνια, ανέφερε το Δήμαρχο κ. Καραμπατζό, το βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον Πρόεδρο του ΔΑΚ κ. Μαλάκη, την Υδρόγειο Ασφαλιστική, τον κ. Γιαννακίδη, τους αδερφούς Μπρούβαλη, το Νίκο Παπαδόπουλο για τη δωρεάν μετακίνηση της ομάδας καθώς φυσικά και όλους τους φιλάθλους που στήριξαν τόσο ενεργά της ομάδα. Είπε ακόμα πως η νέα διοίκηση για να πετύχει πρέπει να είναι ενωμένη και να έχει όραμα για την ομάδα.Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Φουντούλης ο οποίος παρουσίασε τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Νάουσας.
Τα ονόματα είναι: Σαμαράς Χρήστος, Γιαννακούδης Γιάννης, Φανιάδης Φώτης, Γιαβάλκας Τάκης, Μουρατίδης Τάσος, Χατζηδήμος Γιάννης, Γιαννακίδης Δημήτρης, Φωτιάδης Αντώνης, Μπέκας Γιώργος, Αδαμίδης Παναγιώτης και Φουντούλης Γιώργος. Αναπληρωματικά μέλη: Μελανίδης, Πάλλας, Ρέντης.Ο κ. Φουντούλης είπε ακόμα πως κερδισμένη στην πορεία θα είναι η Νάουσα ενώ ανέφερε πως υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.
Πρόεδρος ο Γιάννης Χατζηδήμος
Μετά από αρχαιρεσίες που έγιναν μεταξύ των μελών το νέο Δ.Σ της ομάδας έχει ως εξής: Πρόεδρος: Χατζηδήμος Γιάννης, Α’ Αντιπρόεδρος: Φανιάδης Φώτης, Β’ Αντιπρόεδρος: Σαμαράς Χρήστος Ταμίας: Γιαννακούδης Γιάννης, Γεν. Γραμματέας: Αδαμίδης Παναγιώτης, Γεν. Αρχηγός: Γιαβάλκας Τάκης, Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Φουντούλης Γιώργος, Έφορος Ποδοσφαιρικού τμήματος: Μπέκας Γιώργος
Πηγή: http://www.neovima.gr/go.asp?do=news&id=740

Δεν υπάρχουν σχόλια: