Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Έγινε χτες βράδυ, στην αίθουσα του δημαρχείου, η Γενική Συνέλευση της Α.Ε Αλεξάνδρειας. Παρόντες περί τα 60 μέλη τα οποία άκουσαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διοίκησης, αποδέχτηκαν με την ψήφο τους τη συμπλήρωση του ΔΣ και συμφώνησαν άπαντες οτι η ομάδα της Αλεξάνδρειας μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα ενότητας μπορεί να πάει πιο ψηλά.
Πιο συγκεκριμένα, στο νέο ΔΣ θα συμμετάσχουν οι κ.: ΚΟΛΟΘΑΣ Θ., ΘΕΟΧΑΡΗΣ Γ., ΑΔΑΜΙΔΗΣ Ν., ΜΠΟΥΘΑΣ ΣΤ., ΠΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ., ΚΟΥΤΣΙΑΣ Ν., ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Κ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
Το "παρών" στη συνέλευση έδωσε και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου που παρατήρησε οτι ο δήμος βοηθούσε και θα συνεχίσει να βοηθά την ομάδα της Αλεξάνδρειας και οτι ειναι ικανοποιημένος που διαπιστώνει ένα ενωτικό κλίμα φέτος σε αντίθεση με πέρσι.
Απο την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Απατσίδης χαιρέτισε κι αυτός με τη σειρά του τη νέα προσπάθεια και τόνισε οτι θα πρέπει να βρεθούν ακόμα περισσότεροι παράγοντες που έχουν σκοπό να βοηθήσουν οικονομικά το σωματείο.
Ο Νίκος Αλεξόπουλος (δεξιά) στην τοποθέτησή του είπε οτι ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της διοίκησης και συντάχθηκε μαζί της και θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί στην κατεύθυνση να αλλάξει κατηγορία η ομάδα. Επίσης το λόγο πήραν ακόμη οι κ. Βουλγαράκης Μπ., Γκιουρτζής Γιάννης, Εξαρχόπουλος Απ και Κίτσιος Γ. οι οποίοι και αυτοί τόνισαν οτι θα βοηθήσουν εμπράκτως την ομάδα της πόλης.
Εντός των ημερών θα συναντηθούν το ΔΣ με τους υποστηρικτές της ομάδας ώστε να συζητήσουν τον ακριβή τρόπο της βοήθειας και πως αυτή θα καταβληθεί. Τέλος να πούμε ακόμα οτι η διοίκηση σε συνεργασία με την επιτροπή μετεγγραφών ήδη έχει κάνει πολλές επαφές και συζητήσεις τόσο με παίχτες όσο και με προπονητές και ειναι πλέον θέμα ημερών να προσληφθεί ο νέος προπονητής και να αποκτηθούν οι νέοι παίχτες της ομάδας αφού βέβαια προηγούμένως η διοίκηση κάνει συναντήσεις με τουν νυν παίχτες της ομάδας για να διαπιστώσει τις διαθέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: