Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

YΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συμφώνησε και τυπικά ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης με την διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας στο χτεσινό ραντεβού που είχαν στα γραφεία της ομάδας και από σήμερα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.
Ο Αλεξανδρίδης, που ως γνωστόν ήταν προπονητής της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και ανέδειξε αρκετά ταλέντα που σήμερα παίζουν είτε στην πρώτη ομάδα είτε διαπρέπουν σε άλλες ομάδες, αναλαμβάνει γνωρίζοντας το μέγεθος των ευθυνών του αλλά και την ιστορία της ομάδας.
Η διοίκηση από τον ίδιο θέλει να δουλέψει με όρεξη ώστε να κερδίσουν αμφότερες οι πλευρές. Η μεν Αλεξάνδρεια να σημειώσει μια αγωνιστική άνοδο και να γευτεί τη χαρά στο τέλος του πρωταθλήματος αν βέβαια το θέλουν και οι συγκυρίες. Επίσης, να δούμε ορισμένους ταλαντούχους μικρούς να φεύγουν με μετεγγραφή σε μεγαλύτερες ομάδες. Και βέβαια, ο ίδιος ο προπονητης να κάνει ακόμα μεγαλύτερο όνομα από αυτό που σήμερα διαθέτει.
Αυτή είναι η πρόκληση και ο Αλεξανδρίδης φαίνεται ότι την αναλαμβάνει και θα δείξει στην πορεία αν θα τα καταφέρει.

Ο Γιάννης Τσάλμας αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της Αλεξάνδρειας. Ο έμπειρος επιθετικός έπειτα από ένα χρόνο επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, αφού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Γαλατάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: