Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

BEΡΟΙΑ- ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2-0. ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΑΪΤΑΝΟΥ

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Βέροια. Με τέρματα του Καραγιάννη επικράτησε με 2-0 των Γιαννιτσών. Η Βέροια παρατάχθηκε με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Γιώργο Κικερίδη, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Στέφανου Γαϊτάνου (οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν διαφωνίες με τις παρεμβάσεις του μεγαλομετόχου Γιώργου Αρβανιτίδη).

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε τον έλεγχο και πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Αν και κινδύνευσε στο 8’ να βρεθεί πίσω στο σκορ, ο Καπίας πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σουμάχερ και παραχώρησε κόρνερ, δημιούργησε τις προϋποθέσεις κι έφτασε στο γκολ. Στο 14’ και στο 16’ οι Μυροφωρίδης και Ένκβιστ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες όμως τρία λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ. Ο φορ της «Βασίλισσας» με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απομακρύνοντας το άγχος από το πόδια των συμπαικτών του. Από εκεί και μετά και έως το τέλος του πρώτου μέρους, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και χωρίς φάσεις για γκολ.
Στην επανάληψη η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσε. Οι μάχες συνεχίστηκαν αλλά οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Τα Γιαννιτσά απείλησαν με δυνατό σουτ του Ραπτόπουλου στο 69’ που πέρασε άουτ και στο 85’ ο Κοτταρίδης απόκρουσε σωτήρια, καθαρά πάνω στην γραμμή, δυνατη εκτέλεση κόρνερ του Κρόνχαρντ. Στο 89’ ο Καλτσάς απέτυχε να γράψει το 2-0 όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Σύσκο και προσπάθησε να τον ντριπλάρει, αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα και διπλασίασε τα γκολ της Βέροιας.
ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Βέρτζος, Τριάντος, Καπίας, Τζημογιάννης, Ένκβιστ, Παυλίδης (59’ Καλτσάς), Μυροφορίδης, Ράνιτς (59’ Βέργος), Τζούνιορ (80’ Μαντζιαρίδης), Καραγιάννης.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Σύσκος, Τσιλιγκερίδης, Μοσχάκης, Αλντέα, Γεωργίου, Σουμάχερ, Καριοφύλλης (46’ Κρόνχαρντ), Παπαγερίδης, Ιορδανίδης, Ραπτόπουλος, Ζαρογιάννης (64’ Κατσόγλου).

Πηγή: http://www.pliroforiodotis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9263&Itemid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: