Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΑΪΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Όσο αιφνιδιαστικά αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΒΕΡΟΙΑΣ, άλλο τόσο αιφνιδιαστικά επανήλθε ο Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος από προχθες το πρωί κατέχει και πάλι στη θέση του προπονητή της «Βασίλισσας του βορρά»!
Σε συνάντηση που είχε αργά το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» Απόστολο Εμμανουηλίδη και τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, κατέληξαν τελικά σε συμφωνία και ο «στρατηγός» επέστρεψε στο πόστο του, πραγματοποιώντας μάλιστα και τις δύο χθεσινές προπονήσεις της ομάδας.
Η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Απ. Εμμανουηλίδη, είναι αλήθεια πως έκανε πολλές προσπάθειες από τις αρχές της εβδομάδας για να πείσει τον «στρατηγό» να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, οι οποίες όμως έπεφταν στο κενό.
Τελικά, ο έμπειρος τεχνικός πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε και επέστρεψε στον πάγκο της «Βασίλισσας», την οποία θα κοουτσάρει στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τα Τρίκαλα.
Μάλιστα, η ΠΑΕ μέσω του επίσημου site της εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι μετά από συζητήσεις και διαδοχικές συναντήσεις του προέδρου κ. Εμμανουηλίδη με τον μεγαλομέτοχο κ. Αρβανιτίδη και τον κ. Γαϊτάνο, επετεύχθη την Τετάρτη βράδυ συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών και ο κ. Γαϊτάνος θα συνεχίσει στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και προπονητή».
Έκπληκτος παρακολουθεί ο κόσμος!
Έκπληκτοι παρακολουθούν οι φίλαθλοι της ιστορικής «Βασίλισσας» τις τελευταίες εξελίξεις στην αγαπημένη τους ομάδα, με την προ ημερών αιφνίδια παραίτηση του Στέφανου Γαϊτάνου και τη χθεσινή επιστροφή του στην ομάδα!Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά, το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι το πώς οι δύο άνδρες (Γαϊτανος - Αρβανιτίδης) κατάφεραν να συνεργαστούν και πάλι, αφού μόλις πριν δύο ημέρες η εφημερίδα «ΦΩΣ» δημοσίευσε συνέντευξη του «στρατηγού», στην οποία εξαπέλυε μύδρους κατά του μεγαλομετόχου!
Όμως στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τίποτα δεν προκαλεί πλέον εντύπωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: