Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Αφού ξεπέρασε ο Εθνικός την άσχημη απόδοση των πρώτων 20λεπτών στη διάρκεια των οποίων οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, ισορρόπησε αλλά τότε δέχτηκε πρώτος γκολ.
Το γκολ αντί να τους αποθαρρύνει τους ντομπάρισε και προοδευτικά ανέβαζε την απόδοση τους αν και δέχτηκε πρώτος γκολ το ανταπέδωσε πολύ γρήγορα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν καλύτερος, πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων βάζοντας τα θεμέλια μιας ακόμα νίκης.
Τελικά η Αλεξάνδρεια που στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της ήταν να μειώσει σε 3-2. η νέα νίκη του Εθνικού που φέτος δημιούργησε μια νέα ομάδα δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 10΄ ο Τοπαλίδης σούταρε από κοντά αλλά ο Σαρπότας πετάχθηκε και απέκρουσε σωτήρια.
Στο 17΄ο Τάσσιος δεν εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μαντζάρη αφού μόνος με τον τερ/κα Κοσκινά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερ/κα.
Στο 21΄ νέα ευκαιρία για τον Εθνικό τη φορά αυτή με τον Κλιάνη που χάνει τη μεγάλη ευκαιρία αφού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερ/κα Κοσκινά.
Στο 31΄ η Αλεξάνδρεια ανοίγει το σκορ με το Γασπαράτο όταν με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαρπότα και έγραψε το 0-1.
Στο 35΄ ο Γκουνταμάνης εκτελώντας φάουλ έστειλε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Αλεξάνδρειας και εκεί ο Τζιάμας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 44΄ ο Τάσσιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, πέναλτι, το κτύπησε ο Θεοδοσιάδης αλλά ο τερ/κας Κοσκινάς έπεσε στη σωστή πλευρά και μπλόκαρε.
Στο 55΄ ο Κλιάνης με σουτ από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό και το σκορ έγινε 2-1.
Στο 66΄ ο Παυλίδης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή παραβίασε και πάλι την εστία της Αλεξάνδρειας και ανέβασε το σκορ για τον Εθνικό γράφοντας το 3-1.
Στο 77΄ ο Συμπεθέρης έπιασε ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 3-2 βάζοντας και πάλι την Αλεξάνδρεια στο παιχνίδι για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Γκαραγκάνης, Σβάρνας και Μητσσιμπόνας.
Οι συνθέσεις
Εθνικός Κατερίνης: Σαρπότας, Μπαγκλάρας, Τάσσιος, Γκουνταμάνης, Ελλησιάδης, Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας, Τζιάμας, Θεοδοσιάδης, Κλιάνης, Μετενίδης.
Στο Β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Συρανίδης, Παυλίδης, Ζαπουνίδης, Παπακωνσταντίνου, Καλιανίδης, Θωραϊδης, Ελευθεριάδης.
Αλεξάνδρεια: Κοσκινάς, Πέϊκος, Παπαδόπουλος, Συμπεθέρης, Μαντζάρας, Μυλωνάς, Τσέος, Τοπαλίδης, Παπινίκας, Γασπαράτος, Μπενίσκος.
Στο Β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοτέλης, Μπάλιος, Νικολαϊδης, Οικονομόπουλος, Ψαρράς, Ιτούδης, Γίδαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: