Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ

Φιλική ήττα για τον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ με 2-0 στο δημοτικό Στάδιο της πόλης, το απόγευμα του Σαββάτου (14/8) από την ομάδα της Ρόδου, μπροστά σε λίγους θεατές και με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, παρά την ήττα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, με κυριότερα την διάθεση και την προσπάθεια να παίξει ομαδικά σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα της Ρόδου βέβαια ήταν καλύτερη, καθώς μην ξεχνάμε πως αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ έχει ως στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Είναι φανερό πάντως πως η φετινή ΝΑΟΥΣΑ, είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την περυσινή ομάδα, αφού βασίζεται πλέον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και στην καλή φυσική της κατάσταση, πράγμα που δεν φάνηκε στο παιχνίδι με τη Ρόδο, αφού είναι ακόμη εμφανή τα σημάδια της σκληρής προετοιμασίας.
Για την ιστορία σημειώνουμε ότι τα γκολ για την ομάδα της Ρόδου σημείωσαν στο 30’ ο Κακλαμάνος (0-1) και στο 75’ ο Μαραγκουδάκης (0-2). Ακόμη οι Ροδίτες είχαν 3 δοκάρια, ενώ από τη ΝΑΟΥΣΑ ξεχώρισαν οι Ζούρκος, Χατζηβαλσάμης, Δουλκερίδης και Πίτος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης.
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Τζίγγας, Ευθυμιάδης, Περηφανόπουλος, Πίτος, Χριστάρας, Βλαχοδήμος, Δουλκερίδης, Ζούρκος, Μπάτσιος, Χατζηβαλσάμης, Παπαστεργίου, Παπαδόπουλος Χρ, Αργυρίου, Πετράκος, Γερμάνης, Πασχάλης, Σαρακατσιάνος, Σταυρίδης, Τερζόπουλος, Σίγγας, Χαντούρης και Παπαδόπουλος Κ.
ΡΟΔΟΣ: Σουμελίδης, Παπαδημήτρης, Καραγιαννίδης, Λιόλιος, Καντιμοίρης Στ., Τοπάλης, Γίτας, Μαραγκουδάκης, Ευγενικός, Μανίκας, Κακλαμάνος, Ριγανάς, Μπιμπίρης, Δάννας, Ανουγιαννάκης, Παπαδόπουλος, Σερέτης, Κεφαλούκος, Ντάλλας, Γκέσιος, Σκαλδάτος, Τσιφλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: