Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η τεχνική επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ Ημαθίας, ανακοινώνει ότι ξεκινά η διαδικασία προεπιλογής των παικτών, που θα συγκροτήσουν τις ομάδες ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (γεννηθ. 1-1-98 έως 31-12-99) της Ένωσής μας, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2010-2011 “good league ΟΠΑΠ”, που αρχίζει την Κυριακή στις 20-2-2011.
Από το ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο, καλούνται στην πρώτη συγκέντρωση, την Κυριακή 6-2-2011 στο Ενωσιακό γήπεδο (πλαστικό) των Παλατιτσίων, και ώρα 11:00 πμ, όσοι έχουν γεννηθεί από 1.1.1998 μέχρι 31.12.1999, και έχουν απαραίτητα την Ελληνική υπηκοότητα (να μπορούν να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες) και Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.
Οι αθλητές θα έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (μπλουζάκι προπόνησης, κάλτσες, παπούτσια για πλαστικό τάπητα, σόρτς). Τους ποδοσφαιριστές πρέπει να συνοδεύουν οι προπονητές των ομάδων τους ή κάποιο μέλος του Δ.Σ του σωματείου.
Προπονητής στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ Ημαθίας, θα είναι και φέτος ο κ. Λυμούσης Αντώνιος (τηλ. 6977295590 & whats’up: 6978243000 - 6977697700)
Παρακαλούμε όλους τους παράγοντες και τους προπονητές των σωματείων μας και ιδιαίτερα των Ακαδημιών, να ενισχύσουν την κοινή προσπάθεια του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, να παρακινήσουν τα παιδιά και να τα εξηγήσουν την αξία της συμμετοχής τους σε μια τέτοια προσπάθεια και να στείλουν από κάθε ηλικία, μέχρι 3-4 παίκτες, για πρώτη προεπιλογή, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση στα εθνικά αυτά πρωταθλήματα και στα αντίστοιχα των Εθνικών ομάδων των κατηγοριών.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την προκήρυξη, την συμμετοχή και τους ομίλους, στο Ενωσιακό πρωτάθλημα, θα δοθούν στους γονείς και αθλητές κατά την πρώτη μέρα.

Απονομή
Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 8:00 μμ η Ε.Π.Σ. Ημαθίας θα απονείμει το κύπελλο και τα μετάλλια στην πρωταθλήτρια ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ της Ε.Π.Σ Ημαθίας, του φετινού πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ, μεταξύ των ομάδων Καρδίτσας, Λάρισας Τρικάλων και Πιερίας.
Η εκδήλωση θα γίνει στα Ασώματα στην ταβέρνα Μωυσίδη Στέφανου, και σ’ αυτήν θα παρευρεθούν στελέχη της ΕΠΣΗ και το τεχνικό επιτελείο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα των Παίδων παρέμεινε αήττητη, έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία των Μικτών ομάδων, μετά την περσινή επιτυχία σε πανελλαδικό επίπεδο (πρωταθλήτρια), με προπονητή τον κ. Αντώνη Λυμούση, ο οποίος και ορίστηκε Περειφεριακός προπονητής της ΕΠΟ, για την 4η Περιφέρεια, οι αγώνες του οποίου αρχίζουν στις 16 Μαρτίου σε έδρα που θα ορισθεί σύντομα.
Προηγουμένως θα γίνει κλήρωση μεταξύ των δέκα περιφερειών (η μια ομάδα, περνάει χωρίς αγώνα), όπου σε διπλούς αγώνες θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην τελική τετράδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: