Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι του Βατανιακού με την φιλοξενία της Καστοριάς στο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο πρόεδρος της ομάδας Γεράσιμος Ποτουρίδης, μίλησε στο periferiako.com και αφηγήθηκε τα όσα έζησε η ομάδα του στην Καστοριά, όταν πήγε να δώσει το παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.
Ο Βατανιακός έχει παράπονα από τον πρόεδρο της Καστοριάς Αχιλλέα Σταμούλη, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ποτουρίδης, όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας στο γήπεδο, ο ισχυρός άνδρας στης Καστοριάς περίμενε το πούλμαν και ξεκίνησε την επίθεση. "Μόλις έφτασε το πούλμαν μας ο πρόεδρος της Καστοριάς μας περίμενε και δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός. Μόλις κατεβήκαμε ξεκίνησε φραστική επίθεση και όταν πέρασε ο Γιαπιτζής τον κτύπησε στο κεφάλι. Μάλιστα ο παίκτης δεν ξεκίνησε βασικός, γιατί ένοιωθε ζαλάδες, ενώ παίζει πάντοτε βασικός. Χτυπήθηκε και ο Σιδηρόπουλος, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Πραγματικά αίσχη. Γύρισε το ποδόσφαιρο 800 χρόνια πίσω".
Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Βατανιακού αναφέρθηκε στο τι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα. "Σε όλο το ματς ωρυόταν και ξεσήκωνε τους φιλάθλους εναντίον μας. Μάλιστα αρκετοί από την Καστοριά ακόμη και παίκτες ήλθαν και μας ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά του προέδρου της Καστοριάς. Όμως το κακό είχε γίνει. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, έγινε ο χαμός. Ο κόσμος είχε ξεσηκωθεί και κάποιοι φίλαθλοι του Βατανιακού εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να φύγουν. Ούτε το πούλμαν έφυγε. Δεν μας άφηνε ο εν λόγω κύριος να φύγουμε από το γήπεδο. Δύο ώρες κάναμε για να φύγουμε. Ήρθε η αστυνομία και έκανε «ασπίδα» για να πάμε μέχρι το λεωφορείο. Οι φίλαθλοι μας πετούσαν μπουκάλια και πέτρες και 10 φίλαθλοι μας προπηλάκισαν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, γιατί απλά σέβομαι την μεγάλη ιστορία αυτής της ομάδας, για εμάς το συμβάν αυτό λήγει εδώ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: