Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΝΙΚΕΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Νάουσα που έμεινε όρθια στον Κάστωρ και πήρε παλικαρίσια νίκη με 2-1 ενώ τα Λευκάδια κέρδισαν άνετα με 4-1 στο γήπεδο τους τη Σειρήνα Γρεβενών.
Στην 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος, στην Καστοριά, το ματς ήταν αμφίρροπο και πολύ δυνατό σε όλη την διάρκεια του. Στο πρώτο ημίχρονο η Νάουσα κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζούρκο στο 29’, ενώ είχε δοκάρι με τον Δουλγερίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σιόποβου στο 57’. . Από κει και πέρα όμως η Νάουσα ανέβασε την απόδοση της με την είσοδο του Ευθυμιάδη στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς όμως στο 61 ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του Χαντούρη (γύρισε ο αγκώνας του) και ο ματς διακόπηκε για περίπου 5 λεπτά. Παρόλα αυτά όμως η Νάουσα πάλεψε στη συνέχεια και πήρε τη μεγάλη νίκη με κεφαλιά του Χρήστου Πίτου στο 73, παραμένοντας δυο βαθμούς μακριά από την κορυφή του ομίλου.
Στα Λευκάδια η ομάδα του Τόλη Τερζή ήταν καλύτερη και δεν άφησε περιθώρια, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 4-1 τη Σειρήνα Γρεβενών με γκολ των Τσιρανίδη, Τρούπκου, Μαντζαρίδη και Θεοδοσιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: