Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ Γ. ΚΕΡΛΙΔΗ

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Αλεξάνδρειας - αφού περίμενε πολλές μέρες μήπως ζητήσει ο ίδιος συγνώμη-, είναι υποχρεωμένο να καταγγείλει τη συμπεριφορά του προπονητή της Νίκης Αγκαθιάς Κερλίδη Γιάννη, για την απαράδεκτη ενέργειά του να εισέλθει εντός αγωνιστικού χώρου και να χτυπήσει- δίκην μποξέρ- τον ποδοσφαιριστή μας Πολυζόπουλο Παναγιώτη, στον αγώνα της 20/02/2011 Α.Ε.Αλεξάνδρεια – Νίκη Αγκαθιάς.
Τέτοιες ενέργειες δε συνάδουν με το πνεύμα του Αθλητισμού, πόσο μάλλον με την ιδιότητα του προπονητού ο οποίος πρέπει εκτός των άλλων να διαπαιδαγωγεί. Δεν θα αναφερθούμε στα υπόλοιπα καραγκιοζιλίκια που έκανε, πηδώντας τα κάγκελα (είχε αποβληθεί) να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλεί τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ευτυχώς έδειξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό . (Το βίντεο αδιάψευστος μάρτυρας διαθέσιμο για τον κάθε ενδιαφερόμενο).
Θεωρώντας ότι δεν το κάνει επίτηδες (το έχει ξανακάνει με τάκλιν), για να αποβάλλει αντιπάλους Ποδοσφαιριστές που αντιδρούν, αναμένουμε από τα αρμόδια όργανα να του κάνουν τις ανάλογες συστάσεις ούτως ώστε να μην το ξανακάνει.
Δ.Σ. Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: