Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΔΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

Εξελίξεις σημειώνονται στην ΑΕ Αλεξάνδρεια και οι οποίες μάλιστα προμηνύονται δραματικές. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες και με την απαραίτητη διασταύρωση που απαιτείται στην σημερινή προπόνηση της ομάδας παραβρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας και είχαν μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παίχτες.
Τους γνωστοποίησαν, τους ανακοίνωσαν δηλαδή ότι η απόφασή τους είναι να παραδώσουν τα δελτία της ομάδας στο δήμο Αλεξάνδρειας για το λόγο ότι δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Μάλιστα, είπαν στους παίχτες που ήταν έκπληκτοι από τις εξελίξεις, ότι όποιος θέλει να φύγει τώρα μπορεί να το κάνει και να πάρει το δελτίο. Διότι, όπως τόνισαν, δεν μπορούν να πάρουν ούτε όσα χρήματα έχουν συμφωνήσει αλλά ούτε να τους δωθούν και τα έξοδα για καύσιμα!!
Από τους διοικούντες που μίλησαν στους παίχτες ως αιτία της απόφασης που πήραν επικαλέστηκαν το γεγονός ότι εκ μέρους του δήμου Αλεξάνδρειας δεν βρήκαν πρακτική ανταπόκριση αλλά μόνο υποσχέσεις, τα εισιτήρια διαρκείας που πωλήθηκαν το καλοκαίρι είναι πάνω από τα μισά απλήρωτα και το ίδιο συμβαίνει και με τις διαφημίσεις.
Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας Χρ. Τερζίδης έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του από το περασμένο Σάββατο και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και το ΔΣ της ομάδας.
Μ΄ άλλα λόγια, το ιστορικό σωματείο της Αλεξάνδρειας οδηγείται σε αδιέξοδο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μάλιστα με εντελώς άδοξο τρόπο. Η σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε η διοίκηση και ιδιαίτερα η ψυχή της, ο Κ. Μαστοροδήμος, φαίνεται ότι δεν αρκεί για να συνεχιστεί το ελπιδοφόρο εγχείρημα που είχε ως αποτέλεσμα να εμπλουτιστεί το ρόστερ της ομάδας με νεαρούς και ταλαντούχους παίχτες που είναι «ιδιοκτησία» της ομάδας και να έχε όλα τα φόντα να παραμείνει στην κατηγορία και μάλιστα να κάνει και το άλμα προς τη μεγαλύτερη κατηγορία.
Ε
ίναι σαφές ότι η διοίκηση του δήμου και ο αρμόδιος επί των αθλητικών θεμάτων Τάκης Παπαδόπουλος που ανέλαβε πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλεξάνδρειας θα πρέπει να σκύψουν άμεσα στο πρόβλημα ώστε να μη δούμε να υλοποιείται το πιο άσχημο σενάριο που είναι η διάλυση της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: