Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ- ΑΝΕΤΑ Η ΝΑΟΥΣΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ 3-0

Στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ικανοποίησε με την εμφάνιση της, κέρδισε άνετα με 3-0 την Περδίκκα και έδειξε πως είναι σε αγωνιστική άνοδο.
Στο πρώτο ημίχρονο η Νάουσα έκανε πολλές...
 ευκαιρίες σκόραρε δυο φορές και θα λέγαμε πως «καθάρισε» το ματς νωρίς. Στην επανάληψη σκόραρε ακόμη μια φορά σφραγίζοντας τη νίκη της, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, αφού ήταν πολύ νευρικοί και απείθαρχοι στο παιχνίδι τους.
Από τη Νάουσα ξεχώρισαν οι Πέϊκος, Παυλίδης, Πετρίδης, Καραλιόπουλος και Περηφανόπουλος, ενώ από την Περδίκκα οι Αραμαδανίδης, Παπαδόπουλος και Έμερσον.
Καλή η διαιτησία του Μολιχιτούδη που είχε βοηθούς τους Νικολαΐδη και Παπαναστασίου από το Σύνδεσμο Μακεδονίας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
10’ Εκτέλεση κόρνερ του Καραλιόπουλου ο Περηφανόπουλος με ωραία κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τη Νάουσας (1-0).
12’ Σουτ του Πετρίδη από πλάγια και δεξιά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κεχαγιά.
13’ Εκτέλεση φάουλ του Περηφανόπουλου από αριστερά, σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων, ανάποδο ψαλίδι του Πέϊκου η μπάλα λίγο άουτ
18’ Μετά από άστοχη απόκρουση των αμυντικών των φιλοξενουμένων ο Πετρίδης με σουτ διπλασίασε τα γκολ της Νάουσας (2-0)
36’ Ατομική προσπάθεια του Πετρίδη από αριστερά, που ντρίπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε τετ α τετ με τον Κεχαγιά, τον πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Περδίκκας έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας.
51’ Ήταν η σειρά του Καραλιόπουλου με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για τη Νάουσα.
65’ Το σουτ του Παυλίδη απέκρουσε ο Κεχαγιάς.
74’ Νέο σουτ από τον Τενεδιό απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Περδίκκας.
81’ Σουτ του Έμερσον από αριστερά και πλάγια μπλόκαρε άνετα ο Χρήστος Παπαδόπουλος.
85’ Φοβερό σουτ του Μανδάλη από 35 μέτρα η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κεχαγιά.
90’ Κεφαλιά του Βλαχοδήμου η μπάλα χτύπησε στο έδαφος στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

ΦΑΣ Νάουσα: Παπαδόπουλος, Τσίλης, ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΡ., ΠΕΪΚΟΣ, ΠΙΤΟΣ, Αργυρίου Π., ΠΑΥΛΙΔΗΣ Δ. (75’ Μανδάλης), Τούφας, ΠΕΤΡΙΔΗΣ (61’ Βλαχοδήμος), ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (69’ Τενεδιός), ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Α.Ε. Περδίκκας: Κεχαγιάς, Αρσενίδης, Κίλης, Γετίμης, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, Νταλάκας, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΕΜΕΡΣΟΝ , Χαϊτίδης.

Δηλώσεις Βασίλη Αργυρίου (προπονητή Νάουσας)
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά και κερδίσαμε άνετα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα με όλους τους ποδοσφαιριστές,. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος πως έχω ποδοσφαιριστές που μέρα με τη μέρα θα γίνονται καλύτεροι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη στήριξη τους και τους θέλουμε μαζί μας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σίγουρα το ματς με τα Λευκάδια έχει μια ιδιαιτερότητα αφού αγωνίζονται δυο ομάδες που βρίσκονται στον ίδιο Καλλικρατικό Δήμο. Εμείς θα πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Εύχομαι να γίνει ένα αθλητικό παιχνίδι, δίχως παρεκτροπές και να κερδίσει ο καλύτερος».

Δηλώσεις Θωμά Σαμαρά (Προέδρου Νάουσας)
« Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την ωραία εμφάνιση και τη νίκη. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής και σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια. Όσον αφορά το ματς με τα Λευκάδια είναι ένας αγώνας σαν όλους τους άλλους και εμείς έχουμε ως στόχο τη νίκη».

/www.naousanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: